Diyarbakır///21

b en de izmir deyim buranında ayazı çok oluyor kar yok ama bazen bayağı soğuk oluyor DBAKIR ı çok özledim öpüyorum

arkadaşlar hepinize hayırlı seneler diliyorum.:dance:mutlu huzurlu sevdiklerinizle beraber özellikle Sunay ablacım sen ayrısın çocuklarından sağlıklı bereketli NİCE YILLARAA:1hug:

güzel diyarımın halkı mutlu seneler rabbim hepimizin gönlüne göre versin başta sağlık.sevindirik nerdesin ya msn kapalı inanki o gün eşim çok acil işi vardı çıkmak zorunda kaldım msnde kusura bakma by

canım DBAKIR IN güzel bayanları hepinizin yeni ılını kutlar gözlerinizden öperim her şey gönlünüzce olsun

burdayım canım.önemli değil olsunkaydirigubbakcemile5

yeni yıl bizlere sağlık mutluluk huzur bereketli günler getirsin inş.hepinizin yeni yılını kutluyorum arkadaşlar:1hug:
2009 bizler için hayırlı olur inş:Saruboceq:

ben şanlıurfada otryrm d.bkaırlym neyseki buraya yinede yakın gideblyrm ama bu aralar gidemiyrz işte okul.. çok özledm

neredesiniz benim canım dbakırlı güzellerim daha uyuyormusunuz yoksa hepinizi öpüyorum

yağmurlu izmir den canım dbakırıma selam olsun neredesiniz bayanlar görüşmek üzere öpüyorum

herkes nereye kayboldu böyle ...kızlar nerdesiniz bakim??????????

yalnız sen ve ben varız herkes kaybolmuş nasılsın güzelim iyimisin ankara çok soğuk herhalde izmir de bugün yağmur sabahtan beri durmadan yağıyor siste var sıkıcı bir gündü anlayacağın öpüyorum

annem canım annem diyarbakırımı özledin sen gel anacı m benle ardada seni özledik

ben varım ablacım.nasılsın iyisindir inş.sende kızını ve torununu nasıl özlemişsin:teselli: benim annemlerde çook özlüyorlar:çok üzgünüm:.ama malesef mesafeler iştee.neyse az kaldı inş çıkarda adana bizde gideriz :Saruboceq:anneciğimin yanına
yağmurlu izmir den canım dbakırıma selam olsun neredesiniz bayanlar görüşmek üzere öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…