Diyarbakır///21

ben dende selam güzel dbakır ve dbakır da yaşayan bütün sevdiklerime kızımı ve torunumu çok seviyorum

merhaba arkadaşlarkaydirigubbakcemile5nasılsınız bakemyerimsenibend.bakırlılaar huu nerelerdesiniz kimse yokmuu/:uhm:

merhaba arkadaşlar.nerelerdesiniz yinee huuufisfisfis.yaremcim nerelerdesin canım.dünki msj ımı aldın mı canım.gelseydin otururduk bacım bugün.havada güzeldi.bir kahve içerdik hade öpüyorum görüşürüz inş:1hug:

slm nazkız. doğum yerim istanbul diyarbakıra gelin geldim.13 senedir burda yaşıyorum .gerçekten insanları süper çok sıcak kanlı iyiki burdayım diyorum ..

günaydın arkadaşlaar.aaa bak daha d.bakırdan kimse kalkmamışCADIARZUbu soğuk hava sizi çok etkiledi çoookkaydirigubbakcemile3herkese hayırlı güzel mutlu huzurlu hafta sonları diliyorum.öpüldünüz şekerler Şeniz

canım bütün iyi dileklerin için tşk sana da iyi hafta sonu diliyorum öpüldünüz

günaydın canım hemşehrilerim.herkesler nasıl?sanırım diyarbakırımada kar yağmış dün

evet ya hiç demeyin.nede güzel yakışır memleketime kar.ben eskişehirde oturuyorum.bi kar yağdı mı yerden aylarca buzu kalkmıyor.böylesi hiç hoş değil vallahi.kar d.bakırdaki gibi olsun.yağsın bi gün tadını çıkaralım erisin.burda kapı dışarı çıkamıyoruz.
d.bakırın her hali başkadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…