Diyarbakır///21

Merhaba:)Diyarbakır'dan İzmir'e selam...4 ay önce İzmir'den geldik Diyarbakır'a...Herhalde sizden buralı olup İzmir'e gittiniz?

slm kızlar bende diyarbakır'dayım.bende o çok sevdiğim şehir İzmirden geldim sizlerin bu mesajlarınızı görünce burada yalnız olmadığımı hissettim teşekkür ederim,

maat 31 yaşındayım d.bakırlıyım ve eşimde buralı bir aylık evliyim nedense alışamadım sanki kendi evim değilmiş gibi önceki evime geri dönecekmişim gibi hissediyom inşlh alışırım düğünden önce farklı bir rumuzla giriyordum hani bonyo için dolap söz konusu olmuştu. o zaman düğün hazırlığı stres vardı şu an rahatlamış durumdayım

Aslen Aydınlıyım.İzmir de yaşıyorduk.Eşim Urfalı Hem işi nedeniyle hem de ailesine yakın olmak için buraya geldik.Ama sanırım Haziranda döneceğiz İzmir'e...Görüşmek üzere..

dbakır ı beğendiniz mi eşinizin görevi,ne görüşmek üzere

canım 31 sene aynı insanlarla yaşadıktan sonra 1 aydır bir başka adamla aynı evi paylaştığını düşünürsen bundan normal bişi olamaz::)) konunun başrolünde değilmiş de dışardan birisi gibi duruma baktığında sen de normal görürsün::)) hadi bakalım... rahat ol... artık yeni bir düzen kurdun ve hayatında yeni bir sayfa açtın .... yeni ailenle huzur ve mutluluk diliyorum sana a.s.

dbakır ı beğendiniz mi eşinizin görevi,ne görüşmek üzere
Canım Diyarbakır'ı beğenmez miyim hiç.Hem de çok beğendim.Havası çok kuru gelmişti başlarda ama şimdi alıştım.Havası,suyu çok güzel.En büyük sıkıntım yalnızlık.Çalışmadığım için genelde evde oluyorum ve apartmanda da hiç komşuluk yokmuş benim şansıma.Eşim üniversitede hocalık yapıyor ve Urfalı.Ama biz haziran ayında döneceğiz İzmir e.Görüşmek üzere...Sevgiler...

Yarencim daha bir aylık evliymişsin.Alışamaman normaldir.Hepimizde öyle olmuşuzdur.Evine,evliliğine öyle bir alışacaksın ki evinden başka biryerde kalmak dahi istemeyeceksin.Eşinle sana mutluluklar diliyorum:)

canım benim benim kızım da dbakır da öğr bir tane de bebişi var ücretsiz izinde oda senin gibi çok sıkılıyor sen deçocuk varmı görüşmek üzere öpüyorum

iyi anne tşk ederim dileklrin için.bayanlar aslında hepimiz belli bir saatte siteye girsek ve konuşsak olmaz mı

slm arkadaşlar.kaydirigubbakcemile5d.bakırlılar huu nerdesiniz komşilermirmirmirmirkimse açık değil.eeee bugün pazar değilmi.hayırlı pazarlar arkadaşlar.öpüyorum sizleriŞeniz

d bakırın sevimli bayanları bu gün hiç yoklar ben d bakır ı çok çokçok çokkkkkkkkkkkk özledim kızımı torunumu çok çok çok çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…