Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maat cım ne iş yapıyon diyarbakırda canım cımŞeniz
Merhaba:)Diyarbakır'dan İzmir'e selam...4 ay önce İzmir'den geldik Diyarbakır'a...Herhalde sizden buralı olup İzmir'e gittiniz?
Aslen Aydınlıyım.İzmir de yaşıyorduk.Eşim Urfalı Hem işi nedeniyle hem de ailesine yakın olmak için buraya geldik.Ama sanırım Haziranda döneceğiz İzmir'e...Görüşmek üzere..selam evet ben dbakırlıyım izmir de yaşıyorum siz izmir limisiniz
Aslen Aydınlıyım.İzmir de yaşıyorduk.Eşim Urfalı Hem işi nedeniyle hem de ailesine yakın olmak için buraya geldik.Ama sanırım Haziranda döneceğiz İzmir'e...Görüşmek üzere..
maat 31 yaşındayım d.bakırlıyım ve eşimde buralı bir aylık evliyim nedense alışamadım sanki kendi evim değilmiş gibi önceki evime geri dönecekmişim gibi hissediyom inşlh alışırım düğünden önce farklı bir rumuzla giriyordum hani bonyo için dolap söz konusu olmuştu. o zaman düğün hazırlığı stres vardı şu an rahatlamış durumdayım
Canım Diyarbakır'ı beğenmez miyim hiç.Hem de çok beğendim.Havası çok kuru gelmişti başlarda ama şimdi alıştım.Havası,suyu çok güzel.En büyük sıkıntım yalnızlık.Çalışmadığım için genelde evde oluyorum ve apartmanda da hiç komşuluk yokmuş benim şansıma.Eşim üniversitede hocalık yapıyor ve Urfalı.Ama biz haziran ayında döneceğiz İzmir e.Görüşmek üzere...Sevgiler...dbakır ı beğendiniz mi eşinizin görevi,ne görüşmek üzere
Yarencim daha bir aylık evliymişsin.Alışamaman normaldir.Hepimizde öyle olmuşuzdur.Evine,evliliğine öyle bir alışacaksın ki evinden başka biryerde kalmak dahi istemeyeceksin.Eşinle sana mutluluklar diliyorum:)maat 31 yaşındayım d.bakırlıyım ve eşimde buralı bir aylık evliyim nedense alışamadım sanki kendi evim değilmiş gibi önceki evime geri dönecekmişim gibi hissediyom inşlh alışırım düğünden önce farklı bir rumuzla giriyordum hani bonyo için dolap söz konusu olmuştu. o zaman düğün hazırlığı stres vardı şu an rahatlamış durumdayım
Canım Diyarbakır'ı beğenmez miyim hiç.Hem de çok beğendim.Havası çok kuru gelmişti başlarda ama şimdi alıştım.Havası,suyu çok güzel.En büyük sıkıntım yalnızlık.Çalışmadığım için genelde evde oluyorum ve apartmanda da hiç komşuluk yokmuş benim şansıma.Eşim üniversitede hocalık yapıyor ve Urfalı.Ama biz haziran ayında döneceğiz İzmir e.Görüşmek üzere...Sevgiler...
iyi sabahlar sizede slm d.bakır