yok ben doğru anladım. açıklamaya gerek yokyanlış anladınız sanırım, bombayı koyanlar onlardır demiyorum henüz açıklanmadı çünkü. sağduyu çağrısı samimi gelmiyor, acaba yarın seçim olmasaydı yine aynı sağduyuyu gösterecekmiydi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Diyarbakır'da HDP mitinginde iki patlama
- Konu Sahibi okypete
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.571
- 198
doğruyu anladıysanız neden seçim için ölebilirdi de diyosunuz?yok ben doğru anladım. açıklamaya gerek yok
- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 248
- 38
barajı geçecekleri ortadaydı zaten. yüzde 12lerde diyen vardı. adam neden kıyım yapsın,hayatınıda riske atsın.
Ben açıkçası bunu ne ak partinin ne de hdp.nin yaptığını düşünüyorum. Bu olaylarda 3. kişiler var gibi. Tek temennim bütün oyunların boşa çıkması, bu ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlerin emellerinin boşa çıkması. Ve daha fazla insanimizin olmemesi tabii
sizin ne demek istediğinizi anladım diyorum. düzeltmenin anlamı yok diyorum. neler demek isterdim aslındada site kuralları diyemiyorumdoğruyu anladıysanız neden seçim için ölebilirdi de diyosunuz?
- 30 Haziran 2013
- 21.651
- 1
- 17.494
- 498
- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.571
- 198
herhangi bi düzeltme yapmadım zaten, anlatmak istediğimi tekrar açıkladım.sizin ne demek istediğinizi anladım diyorum. düzeltmenin anlamı yok diyorum. neler demek isterdim aslındada site kuralları diyemiyorum
uzatmasak. ben böyle karşılıklı mesajlaşmadan hoşlanmam. polemiğe girmesin. ben anlayacağımı anladım nokta. bundan sonraki mesajlarınıza cevap vermeyeceğimherhangi bi düzeltme yapmadım zaten, anlatmak istediğimi tekrar açıkladım.
- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
- 158
Eşiniz orada görevlimiydi durumu nasılan itibariyle eşim o kaosun içinde!
- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.571
- 198
dün gece acil çıktılar, ne zaman dönecekleri belli değil. şimdilik ortalık sakinmiş ama çok sayıda polis gönderiklerine göre bi duyum almış olmalılar. şu an çok kötü durumdayım, Allah herkesin yardımcısı olsun.Eşiniz orada görevlimiydi durumu nasıl
- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
ben samimi buluyorum seç,m barajını geçemezsse bir şey olacağı yok,bir kaç pkk yandaşının yazdığını demirtaşa maal etmeyinbugün için geçtiyse bile, yarın barajı geçemediğinde aynı sağduyu gösterirse ancak samimi olduğuna inanabilirim
- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 248
- 38
fuatavni @fuatavni_f 7 sa.7 saat önce
2. Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü birkaç gün önce ildeki trafoların listesini neden istemiş, yakında anlaşılır.
bu arada fuatavnide buna benzer şeyler paylaşıyor twitterda
Fuat avninin gecen yayınladığı liste yalan çıktıktan sonra buna hiç inanmam açıkçası. Listeyi yalanlayan da chp idi bu arada.
Emniyet Müdürü trafolarin listesini seçimde herhangi bir terslik olmaması için istemiş olabilir. Çünkü hükümet tarafından da bu seçimde herhangi bir terslik yaşanmaması için önlem alacakları açıklaması yapılıyor.
Ortada fuat avninin bu yazdigindan başka bir kanıt da yok. Dolayısıyla yalan da olabilir. Ben de cok farkli şeyler okudum ama doğrulugu kesin olmadigindan paylaşmak istemiyorum.
- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 248
- 38
dün gece acil çıktılar, ne zaman dönecekleri belli değil. şimdilik ortalık sakinmiş ama çok sayıda polis gönderiklerine göre bi duyum almış olmalılar. şu an çok kötü durumdayım, Allah herkesin yardımcısı olsun.
Sağ salim döner inşallah canım ya. Dua edelim bol bol
- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
Tv de yada gazetelerde hala çok bi açıklama yok bu konuda. Herkesin aklı fikri seçimde kim önde olacak onda.
Medyadan da bir şey takip edemiyoruz artık başımızdakiler sayesinde.
Ölenlere rahmet diliyorum. Giden gittiğiyle kaldı 2 güne bu da unutulacak diğer büyük olaylar gibi.
Çok çabuk sayfa açıp kapatır hale geldi ülke ve halk...
Medyadan da bir şey takip edemiyoruz artık başımızdakiler sayesinde.
Ölenlere rahmet diliyorum. Giden gittiğiyle kaldı 2 güne bu da unutulacak diğer büyük olaylar gibi.
Çok çabuk sayfa açıp kapatır hale geldi ülke ve halk...
- 30 Aralık 2009
- 22.817
- 88.866
- 1.123
- 4 Mayıs 2015
- 190
- 283
- 18
Senin üzülmen çok önemliydi zaten ... Sen üzülmedin diye ne yapacak o insanlar vah vah!!!Üzüldüm mü?
Pek degil.
- 13 Haziran 2014
- 1.155
- 1.107
- 128