Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
divacımm bende geldim kapın açık mı?![]()
Evet canım boyuna göre çok azcık fazlan varmış.55 senin içinde en iyisidir bence.İnşallah eriticez kurtulucaz canım ya.Ben akşam yemeğimden sonra (20.00 gibi) 20 dk yürüyüş yapıcam,100 mekik çekicem
![]()
Kahvaltıda yediğin beyaz ekmek yerine arada bir uno çavdarlıyı denemeni öneririm.Hem çok lezzetli hemde vücuda dost canım.ben aksam yemeginden önce yürüdük 30dk
8aylik yigenim var onu koydum arabayaa 15dk da ter sirtima gecti valla
10kilo ittirince önde tabii
yuruyus sirasinda biraz acikma hissettim cubuk kiraker ve elma yedim..
aksam yemegim az yagli salata,1kase yogurt,sebze haslama..
ekmek sadece sabah kahvaltisinda yiyorum bazen 2 bazen 3 dilim oluyo
ama ben sabah kahvaltisini 6da yapiyorum postanede calistigim icin 3-4saat yürüyorum ztn
yakiyorumdur die dusunuyorum cunki ekmek yemedigimde calisirken halsizlesebiliyorum
dogrumu yapiyorum acaba:44:
1.55 boy 59 kilo yaş 28 cnm
merhaba ben de kalabilr miyim sohbetinize
Kahvaltıda yediğin beyaz ekmek yerine arada bir uno çavdarlıyı denemeni öneririm.Hem çok lezzetli hemde vücuda dost canım.Ayrıca çıbık kraker yimişsin.Diyet miydi o çıbıklar, yoksa en yağlı en baharatlısından mıydı?
Sadesindense de az yemişsindir umarım canım
![]()
beyaz ekmek degildi canim karisik tahilli ama tam tahilli degil..ne beyaz ne siyah ortasi bisey
toplasan 100g-150g falan yemisimdir herhalde acligimi yatistirmak icin yedim sade kiraker deniz tuzlu
baktimda 100g 96kaloriymis :) abartmamak gerekiyor sanirim cubuk kiraker die
O normal olanların kalorisi az zaten canım.Ama tuzu bol olduğu için vicudunda su toplar çok yersen tartıda daha çok gözükürsün.:97:
güzel yani susatiyor olmasi
ben bugun simdiye kadar 1,5 litre su icebildim..
aslinda isim col su icmeye musait hareketli olunca sürekli birde havalar isindi ama skisinca tuvalet bulmak skintili oluyor![]()
Yarından itibaren "Tibet'in Gençlik Pınarı 5 Hareket"ini hergün yapmaya başlıyorum.(Bugün programıma eklemeyi unuttum.:78:)
Yaa ben ole hareketlerı yapamıyorum malesef.Sen dene bakalım sonucu yaz bendemı var acaba bı becerıksızlık...