• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diva'nın Zayıflama Günlüğü

Bişeyler atıştırasım geliyor arada ama aç olduğumdan değil tamamen tokum.Eskiden can sıkıntısından sürekli elimin altında atıştırmalık olurdu da.Bazı anlarda diyette olduğumu unutup atıştırmalık hazırlamak geldi aklıma.:9::9:

Evet canım boyuna göre çok azcık fazlan varmış.55 senin içinde en iyisidir bence.:68:İnşallah eriticez kurtulucaz canım ya.Ben akşam yemeğimden sonra (20.00 gibi) 20 dk yürüyüş yapıcam,100 mekik çekicem:15:

ben aksam yemeginden önce yürüdük 30dk
8aylik yigenim var onu koydum arabayaa 15dk da ter sirtima gecti valla:9:
10kilo ittirince önde tabii:52:
yuruyus sirasinda biraz acikma hissettim cubuk kiraker ve elma yedim..
aksam yemegim az yagli salata,1kase yogurt,sebze haslama..
ekmek sadece sabah kahvaltisinda yiyorum bazen 2 bazen 3 dilim oluyo
ama ben sabah kahvaltisini 6da yapiyorum postanede calistigim icin 3-4saat yürüyorum ztn
yakiyorumdur die dusunuyorum cunki ekmek yemedigimde calisirken halsizlesebiliyorum
dogrumu yapiyorum acaba:44:

Son düzenleme:
ben aksam yemeginden önce yürüdük 30dk
8aylik yigenim var onu koydum arabayaa 15dk da ter sirtima gecti valla:9:
10kilo ittirince önde tabii:52:
yuruyus sirasinda biraz acikma hissettim cubuk kiraker ve elma yedim..
aksam yemegim az yagli salata,1kase yogurt,sebze haslama..
ekmek sadece sabah kahvaltisinda yiyorum bazen 2 bazen 3 dilim oluyo
ama ben sabah kahvaltisini 6da yapiyorum postanede calistigim icin 3-4saat yürüyorum ztn
yakiyorumdur die dusunuyorum cunki ekmek yemedigimde calisirken halsizlesebiliyorum
dogrumu yapiyorum acaba:44:
Kahvaltıda yediğin beyaz ekmek yerine arada bir uno çavdarlıyı denemeni öneririm.Hem çok lezzetli hemde vücuda dost canım.:68:Ayrıca çıbık kraker yimişsin.Diyet miydi o çıbıklar, yoksa en yağlı en baharatlısından mıydı? :20: Sadesindense de az yemişsindir umarım canım:15:

1.55 boy 59 kilo yaş 28 cnm

Canım senin çok az fazlan var.50 senin için zayıf ama zayıflıktan ölmeyen cinsten bir kilo olur.:68:

merhaba ben de kalabilr miyim sohbetinize

Gel canım gel tabikisi.Zayıflamak isteyen motive etmek, motive olmak isteyen herkese açığız.:16:

(geç yazdım spor yapıyordum canlarım:15:)

1.4.2011:56:

Akşam

2 bardak su
1 kase domates çorbası
4 yemek kaşığı nohut yemeği (suyunu süzdüm çünkü bütün yağ suyuna geçiyor-4 yemek kaşığı sebze yemeği yerine)
salata

Günlük Spor:15:

2 mil yürüdüm
100 mekik çektim

Kahvaltıda yediğin beyaz ekmek yerine arada bir uno çavdarlıyı denemeni öneririm.Hem çok lezzetli hemde vücuda dost canım.:68:Ayrıca çıbık kraker yimişsin.Diyet miydi o çıbıklar, yoksa en yağlı en baharatlısından mıydı? :20: Sadesindense de az yemişsindir umarım canım:15:

beyaz ekmek degildi canim karisik tahilli ama tam tahilli degil..ne beyaz ne siyah ortasi bisey:9:
toplasan 100g-150g falan yemisimdir herhalde acligimi yatistirmak icin yedim sade kiraker deniz tuzlu:17:
baktimda 100g 96kaloriymis :) abartmamak gerekiyor sanirim cubuk kiraker die

Son düzenleme:
beyaz ekmek degildi canim karisik tahilli ama tam tahilli degil..ne beyaz ne siyah ortasi bisey:9:
toplasan 100g-150g falan yemisimdir herhalde acligimi yatistirmak icin yedim sade kiraker deniz tuzlu:17:
baktimda 100g 96kaloriymis :) abartmamak gerekiyor sanirim cubuk kiraker die

O normal olanların kalorisi az zaten canım.Ama tuzu bol olduğu için vicudunda su toplar çok yersen tartıda daha çok gözükürsün.:97:

O normal olanların kalorisi az zaten canım.Ama tuzu bol olduğu için vicudunda su toplar çok yersen tartıda daha çok gözükürsün.:97:

güzel yani susatiyor olmasi:62:
ben bugun simdiye kadar 1,5 litre su icebildim..
aslinda isim col su icmeye musait hareketli olunca sürekli birde havalar isindi ama skisinca tuvalet bulmak skintili oluyor:17:

Buarada son atıştırmalığımıda yedim.

1.4.2011:56:

Ara

6 çilek (orta boy kivi yerine)

(su içmedim.hergün 10 bardak yeter canım:9:)

güzel yani susatiyor olmasi:62:
ben bugun simdiye kadar 1,5 litre su icebildim..
aslinda isim col su icmeye musait hareketli olunca sürekli birde havalar isindi ama skisinca tuvalet bulmak skintili oluyor:17:

Yağ yakımı için çok önemli bir detay ama canım su içmek.Elinden geldigince iç.Artık bişekilde çiş yeri bulursun.:9:

Yarından itibaren "Tibet'in Gençlik Pınarı 5 Hareket"ini hergün yapmaya başlıyorum.:15: (Bugün programıma eklemeyi unuttum.:78:)

Yarından itibaren "Tibet'in Gençlik Pınarı 5 Hareket"ini hergün yapmaya başlıyorum.:15: (Bugün programıma eklemeyi unuttum.:78:)

Yaa ben ole hareketlerı yapamıyorum malesef.Sen dene bakalım sonucu yaz bendemı var acaba bı becerıksızlık...

Yaa ben ole hareketlerı yapamıyorum malesef.Sen dene bakalım sonucu yaz bendemı var acaba bı becerıksızlık...

Aslında çok kolay heraketler canım:97: Akşam yemeğinden sonra yapıyorum egzersizimi.20.30 gibi rapor ederim sana canım:97:

2.4.2011:56:

Sabah

2 bardak su
1 kupa yeşil çay
2 dilim kepek ekmek (39 cal.lik)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
3 siyah zeytin
2 domates
1 salatalık
2 yeşil biber
1 çay kaşığı bal
:56: