Diva ve İncelme Takımı

biz bugun ailecek parka gittik..piknik misali
kahvaltilik birseyler almis bizimkiler
1simit yedim arasina biraz kaymak sürerek ve domatez salatalik peynir bildigimiz kahvalti menusu..
biraz yürüyüs yaptik sonra..ben adetlendigim icin bugun pek tempolu yürüyüs yapamadim..
2-3tane siyah üzüm yedimm:KK53:

burda hava cok guzeldu bu hafta nasil dondurma canim cekiyo bi bilsenizzz:KK52::KK52:
ama suan dondurmaya hayirrr:KK20:
60mekik cektim simdi..sonra uykuyaaa 6da kalktim bugun bayagi yoruldumm:KK55:

ölçülerimi veririm hemen yarın ,ama fotaraf biraz zor eklemeyide bilmiyrum,makinede yok.15 günde bir verelim sonuçları.

1simit yedim arasina biraz kaymak sürerek ve domatez salatalik peynir bildigimiz kahvalti menusu..
biraz yürüyüs yaptik sonra..ben adetlendigim icin bugun pek tempolu yürüyüs yapamadim..

burda hava cok guzeldu bu hafta nasil dondurma canim cekiyo bi bilsenizzz:KK52::KK52:

Kaymak mıııııı biri kaymak mı diidiiiiii:KK53: :KK9: Amman dikkat yağ deposu:KK34:
Yürümüşsün mekiğinide çekmişsin iyi canım bugünün:KK34:

diva bak miss turkey başlamış,seneyede seni görürüz orda inşallah.

bende varım bendeee..:81::81:

Gel tabiki canım.Kilonu vb bilgilerini en kısa zamanda ulaştırırsan sevinirim.(Fotograf eklersen içlerine çok iyi olur.):KK34:

ölçülerimi veririm hemen yarın ,ama fotaraf biraz zor eklemeyide bilmiyrum,makinede yok.15 günde bir verelim sonuçları.

Tamam canım bekliyorum yarın.Cep telefonunda falan çeksen iyi olur.(yüzün gözükmeden)Aradaki farkları yayınlamak için istiyorum.Motive amaçlı yani.Eger çekebilirsen msn adresimi veririm sana.Msnden atarsın.Anlatırım nasıl atacağını çok kolay ordan.:KK34:

cep telefonum kameralı değil,kız kardeşim buralara gelirse hemen atarım.

bende katılmak isterim.yarın kendimi ölçer biçer yazarım:)

Ufak tavsiye; kaymak seçimi yanlış olmuş ama sanılanın aksine (abartmadan) dondurma kilo yapmaz. Mekik çekeceğiniz zaman kaç tane çekecekseniz mutlaka sayıyı üçe/dörde bölüp çekin. Regli olduğunuz zaman performansınız yarı yarıya düştüğünden ve ağır hareketler ağrı yapacağından çok yüklenmeyin kendinize.

Son düzenleme:
Ufak tavsiye; kaymak seçimi yanlış olmuş ama sanılanın aksine (abartmadan) dondurma kilo yapmaz. Mekik çekeceğiniz zaman kaç tane çekecekseniz mutlaka sayıyı üçe/dörde bölüp çekin. Regli olduğunuz zaman performansınız yarı yarıya düştüğünden ve ağır hareketler ağrı yapacağından çok yüklenmeyin kendinize.

tsk ederim tavsiyeniz icin...
günlük 100mekik cekiyorum tabi 50-50 sabah aksam olarak..
15 bazen 20 mekik cekip biraz 1dk kadar bekliyorum sonra tekrar devam ediyorum...

Kaymak mıııııı biri kaymak mı diidiiiiii:KK53: :KK9: Amman dikkat yağ deposu:KK34:
Yürümüşsün mekiğinide çekmişsin iyi canım bugünün:KK34:

kaymak o kadarda zararli degil canim:63::63:
canim isteyince biraz olsun yiyorum abartmadan amaa yemiycem die kendimi cok zorlamak istemiyorum
sonucta ne kadar kacarsan oda o kadar seni kovalar..
sonucta canin cekiyosa 1-2 lokma yemek gerek die dusunuyorumm..
yoksa biryerlerimiz daha cok siser mazallahhh:KK52::KK52:

sabah 7.45 de kalktim..3-4yudum su ictim
elime yarim kiloluk pet siselerini aldimm aerobik hareketleri yaptim biraz 15-20dk kadar
sonra 50 mekigimi belli araliklarla cektimm..kahvaltidan önce 1bardak yesil cay iciyorum...9.00 civarida kahvalti yapicam..

kizlar sunuda belirtmek istiyorum ben buraya yazdigim saatlar almanya saati türkiyeden 1saat geri arada karisiklik olmasin:KK66:

bu da ben terzi ölçtü.

boy 168
kilo 90
göğüs 110
basen 113
göbek 105
bel 99

tsk ederim tavsiyeniz icin...
günlük 100mekik cekiyorum tabi 50-50 sabah aksam olarak..
15 bazen 20 mekik cekip biraz 1dk kadar bekliyorum sonra tekrar devam ediyorum...

Bende 100 mekik çekiyorum akşamları canım.15 mekikde bir 5 cn bekliyorum.Mekikleri ara vererek yapmak gerek herzaman.Kas yırtılmalarına bile neden olabilir yanlış bir hareket.

kaymak o kadarda zararli degil canim:63::63:
canim isteyince biraz olsun yiyorum abartmadan amaa yemiycem die kendimi cok zorlamak istemiyorum
sonucta ne kadar kacarsan oda o kadar seni kovalar..
sonucta canin cekiyosa 1-2 lokma yemek gerek die dusunuyorumm..
yoksa biryerlerimiz daha cok siser mazallahhh:KK52::KK52:

Tabi canım canın çektiğinde ucundan "azıcık" alırsın.Ama dozuna dikkat etmek lazım.:KK16:

sabah 7.45 de kalktim..3-4yudum su ictim
elime yarim kiloluk pet siselerini aldimm aerobik hareketleri yaptim biraz 15-20dk kadar
sonra 50 mekigimi belli araliklarla cektimm..kahvaltidan önce 1bardak yesil cay iciyorum...9.00 civarida kahvalti yapicam..

kizlar sunuda belirtmek istiyorum ben buraya yazdigim saatlar almanya saati türkiyeden 1saat geri arada karisiklik olmasin:KK66:

Hihihih tamam.:KK34: Güzel spor yapmışsın canım.Hele sabahtan yapman bütün gün metabolizmanı hızlandıracak.

bu da ben terzi ölçtü.

boy 168
kilo 90
göğüs 110
basen 113
göbek 105
bel 99

Tamam canım.5'inde herkesin ortak programını vericem.Ama bugünden 50 düz mekik (en fazla yüz) çekebilirsin.:97:

X