- 11 Şubat 2018
- 536
- 848
- 23
- Konu Sahibi nedesembilemedimsimdi
-
Öncelikle geçmiş olsun..
Tedavin bitip dişlerin istediğin gibi olduğunda ve alıştığın da zaten farkında olmadan gülümsersin mutluluktan.
gülümsemem yapmacık diye düşünüp üzülmeyi bırakmakla başla ama önce ..
Bence evde tek basinizayken tolga cevik cem yilmaz gibi komedi programlari acin ve gulerken elinizle agzinizi kapatmamaya calisin . Hem kimse olmadigi için rahat olursunuz bir kac gune de alisirsiniz :)
Kesinlikle katılıyorum asla dişlerimi küçültüp öyle birşey yaptıramam hiç bir zaman kendi dişi gibi olmuyorKendi dislerini kestirip porselen yaptırman cok büyük hata olmuş. Keşke kendi dislerinin üzerine tedavini olsaydın. Sadece renk degistiren kanal tedavili dişini zirkonyum porselen yaptirabilirdin. Neyse artik olan olmus. Gulumseme isinide zamanla kaparsin:)
18 bin mi o ne yahuEğer diş renginiz normalse ve çok çok yamuk değilse tabi ki tel taktırın bence.
Benim çok yamuktu, tel taktırsam 2 buçuk-3 sene sürer dedi doktorum. Ve tedavi sonunda dümdüz olsalar bile hepsinin rengi farklı olduğu için yine ekstra her sene beyazlatma işlemi yaptıracaktım.... Böyle uzun uzun uğraşmamak için porselen lamine yaptırmaya karar verdim. En doğal duran ince porselen yaprakları olduğu için biraz pahalı. Bu yüzden ben de 10 ay falan birikim yaptım. Üst 8 ve alt 8 dişimi yaptırıyorum toplam 18bin. İndirim yapılmış hali bu
Ama gülmeyi unuttuğumu hiç hesaba katmamıştım
18 bin mi o ne yahuimplant yaptırsan sanki daha ucuza gelirdi
Size öyle gelmiştir bence.Gülmek doğal bir eylem , bebekler bile gülüyor refleksif bir şekilde.Unutmamışsınızdır sadece garip geliyordur.Bence artık aynaya bakıp gülümsemeyi bırakın.İnsanların arasında içinizden geldiği gibi gülün , o an Nasıl görüneceğizi düşünmeyin.
Bu arada o fiyat Lamina için baya uygun.Arkadaşım nerdeyse bir araba parası yatırdı.
Çok iyi yapmışsınız.Güle güle kullanın.10 yıl sonra yenilenecekmiş ya hani , o zamana kadar daha sağlamları üretilir.Güzel olur daha da.Evet indirimli fiyattı bu zaten.. ama yine de benim hayatım boyunca kendi vücudum için harcadıgım en fazla miktar bu oldu:)
Böylemi yapıldı yanlız bunlar da dişleri kücültmüyorlar sanki baktımda
Çok iyi yapmışsınız.Güle güle kullanın.10 yıl sonra yenilenecekmiş ya hani , o zamana kadar daha sağlamları üretilir.Güzel olur daha da.
Tamam öğrenmek istedigim oydu iyiymişHenüz kalıcı yaprak porselenler takılmadı. Bu fotodakinden bile ince olacak takılacak yapraklar. Çok yamuk olan dişlerim mecbur kücültüldü düz görünüm verebilmek için, diğerleri de yapıştırmaya hazırlanmak için milimetrik boyutlarda üstten traşlandı. Kesilmeyen dişlerimde görünürde hiç fark yok.
Yani aslında dişleri yamuk olmayan sadece aralıklardan veya renkten şikayetçi olan insanlar hiç kestirmeden küçültmeden rahatça yapıştırtabiliyor bu ince yaprak porselenleri.
Memnunum aslında dislerim den görenler bilmesek yaptırdığını anlamayız kendi Disin gibi duruyor diyorlar aslında fotoğraf yakın çekim olduğu için daha büyük beyaz duruyor normal görüntü Daha iyiAyy umarım ya. Siz memnun musunuz yeni görünüsünden?
İnşallah aslında çok güzel gülüyoruzdur ama alışkın olmadığımız için bize farklı geliyordur :)
çok güzel olmuş benceMemnunum aslında dislerim den görenler bilmesek yaptırdığını anlamayız kendi Disin gibi duruyor diyorlar aslında fotoğraf yakın çekim olduğu için daha büyük beyaz duruyor normal görüntü Daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?