• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu dişleri lamine olur mu ? (Fotoğraflı)

Diş hekimime dolgu yaptırırken dişlerim için ne yapabilirim dediğimde direkt tel demişti , lamine olur mu diye sorduğumda resmen ağzıma tıkadı hayır tel dedi çok detaylı bir konuşma olmadı ama benim hala umudum var belki bir gülüş dizayn merkezi daha olumlu bir cevap verebilir . Ve bir sorunda şu bir dişim geride ve gerideki dişimin yanındaki köpek dişi de biraz çıkık onun için ne yapabilabilir bilmiyorum :( Sizce bu iki diş sökülüp implant yapılabilabilir mi ? Genellikle diş eksikliğinde kullanıyor yöntem ama ...

kesinlikle sağlam dişini çektirme.sağlam diş çekilip estetik yaptırılır mı yahu.ben 31 yaşındayım 2,5 yıldır ortodonti tedavisi görüyorum.hemde işin sonunda daha bir sürü işlem var eksik dişlerim yapılcak pembe estetik olacak.ve benim doktorum ön tarafa kesinlikle implant önermiyor

kesinlikle sağlam dişini çektirme.sağlam diş çekilip estetik yaptırılır mı yahu.ben 31 yaşındayım 2,5 yıldır ortodonti tedavisi görüyorum.hemde işin sonunda daha bir sürü işlem var eksik dişlerim yapılcak pembe estetik olacak.ve benim doktorum ön tarafa kesinlikle implant önermiyor

Doktorlar istesem de yapmadılar zaten.Ortodontiye başladım ben de . Çene darlığım varmış şu an hareketli bir aparey kullanıyorum. Yemek yiyince vesaire çıkarıyorum, her gün genişletiyorum falan ama konuşmada 20 gün oldu hala sorunlarım var . 1-2 ay sonra tele başlayacağız.Sabırsız bir bünyem var, bu apereyleri bile 20 gündür düzenli nasıl kullanıyorum şaştım :)

Dişleriniz gayet güzel böyle dişlere sahip olduğunuz için Allaha Şükretmeli mutlu olmalısınız.Genetik yada çeşitli faktörlerle dişleriniz kaybedip damak protezi kullanan hastaları bi düşünün.Sizin dişinizin birşeyi yok.Çok dertli takıyor iseniz.Oraya kompozit bonding yaptırabilirsiniz.Kesinlikle lamine falan yaptırmayın.

Merhaba dişlerim konusunda çok dertliyim . Sol profilimi insanlara dönmek istemiyorum, fotoğraflarımda hep sağ profilimi kullanıyorum gülerken ister istemez elim ağzıma gidiyor. 18 yaşındayım ve tel takmak istemiyorum . Daha önce çarpık diş tedavisi için lamine kullanmış arkadaşlar veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlara bir sorum var benimkine benzer ya da daha kötü olupta lamineden olumlu sonuç alan var mı ? Dişlerimin bir kaç açıdan fotoğrafı...

m5x1u.jpg
+
m5x2v.jpg

m5x3f.jpg

ve en kötüsü buraya koymaya bile çekiniyorum :(

m5x8s.jpg

Yardımlarınızı bekliyorum...
Oncelikle disleriniz cok saglikli gorunuyorlar. Lamineyle dis yuzeyinizde kayip yaratmayin derim. Ortodontik tedavi sadece dislerinizin konumlarını duzeltmekle kalmaz kemik yapinizi da düzgün hale getirir. Evet ortodontik tedavi sabir gerektirir ama sonucunda hem kendi saglikli dislerinizi korumuş olursunuz hem de gülüş dizayniniz tamamlanmis olur. Lamine yaptirarak zaman açısından kolaya kacmayin derim :) gecmis olsun

canım dişlerin çok güzel görunuyor emın ol hiçbirşeye ihtyacın yok..
bende bu yaprak lamına kaplamaları araştırıken başlığa yazmış bulundum
anadolu yakasında iyi bir dişçi tavsıye edebilecek bayanlar varmı?
tanıdığım hiçkimse mi dişçiye gitmez arkadaş resmen şok içindeyım :)

Merhaba.
Ben dis teli kullaniyorum. Seffaf olanlardan.
cok memnunum.
Ve 30 yasindayim:))
Senin dislerin cok yamuk degiller.
Cok kisa surede tel ile duzelir gibi gorunuyor.
Lamine de biraz dis yuzeyini duzelttiklerini duymustum.
Bence dis onemli.yapisini bozmadan care bulmani tavsiye ederim....

merhaba dişlerim konusunda çok dertliyim . Sol profilimi insanlara dönmek istemiyorum, fotoğraflarımda hep sağ profilimi kullanıyorum gülerken ister istemez elim ağzıma gidiyor. 18 yaşındayım ve tel takmak istemiyorum . Daha önce çarpık diş tedavisi için lamine kullanmış arkadaşlar veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlara bir sorum var benimkine benzer ya da daha kötü olupta lamineden olumlu sonuç alan var mı ? Dişlerimin bir kaç açıdan fotoğrafı...

m5x1u.jpg
+
m5x2v.jpg

m5x3f.jpg

ve en kötüsü buraya koymaya bile çekiniyorum :(

m5x8s.jpg

yardımlarınızı bekliyorum...
dişlerin ne kadar da güzel.boşuna yaptırma derim bence

Merhaba.
Ben dis teli kullaniyorum. Seffaf olanlardan.
cok memnunum.
Ve 30 yasindayim:))
Senin dislerin cok yamuk degiller.
Cok kisa surede tel ile duzelir gibi gorunuyor.
Lamine de biraz dis yuzeyini duzelttiklerini duymustum.
Bence dis onemli.yapisini bozmadan care bulmani tavsiye ederim....

Mrb canım. Bayağı oldu. Çıkardın mı telleri. Durum nedir. Ben de 30 yaşındayım ve 1 ay önce tel taktırdım da. Okuyunca dikkatimi çektin:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba dişlerim konusunda çok dertliyim . Sol profilimi insanlara dönmek istemiyorum, fotoğraflarımda hep sağ profilimi kullanıyorum gülerken ister istemez elim ağzıma gidiyor. 18 yaşındayım ve tel takmak istemiyorum . Daha önce çarpık diş tedavisi için lamine kullanmış arkadaşlar veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlara bir sorum var benimkine benzer ya da daha kötü olupta lamineden olumlu sonuç alan var mı ? Dişlerimin bir kaç açıdan fotoğrafı...

m5x1u.jpg
+
m5x2v.jpg

m5x3f.jpg

ve en kötüsü buraya koymaya bile çekiniyorum :KK43:

m5x8s.jpg

Yardımlarınızı bekliyorum...
Valla korkunc bisey goremiyorum.sen takmisin disine.simdi her teknoloji var dis icin doktor sana uygununu soyler.tel takan kizlar cok karizmatik bence kotu bisey deyil

Back