- Konu Sahibi nedesembilemedimsimdi
-
Kendi dislerini kestirip porselen yaptırman cok büyük hata olmuş. Keşke kendi dislerinin üzerine tedavini olsaydın. Sadece renk degistiren kanal tedavili dişini zirkonyum porselen yaptirabilirdin. Neyse artik olan olmus. Gulumseme isinide zamanla kaparsin:)
Olabilir, biz her zaman kendi orjinal dişe onem veririz. Estetik te bir amaçtır tabiki ama dislerini fonksiyonel olarak kullanabiliyorsan bu daha önemli. Estetik gorunum icin kaplamadan daha farkli seylerde var.Kızın dişleri yamuk ve sarıymis. Diş teli takması yine yıllar alır. Üstüne yine sarı dişleri olacak. Gerçi bütün dişleri de kaplama yaptırması da kötü bu yasta
Gerektiğinde gulersen çok orjinal olur merak etme .Arkadaşlar merhaba.
Seninki de dert mi demeyin lütfen, ama ben ciddi ciddi 32 diş gülmeyi unutmuşum!!
Çocukken tel tedavisini reddettiğim için kendimi bildim bileli dişlerim hep çok yamuktu. Ve yine çocukken kullandığım antibiyotikler yüzünden renkleri ne kadar fırçalarsam fırçalayım hep sarıydı. Üstüne bir de ön dişime kanal tedavisi uygulanınca zamanla o dişin rengi sarıdan griye döndü falan.... özetle çok kötü bir ağzım vardı ve bu yüzden bu yaşıma kadar hiç fotoğraflarda dişlerimi göstererek gülemedim, günlük hayatta bile kahkaha atarken istemsiz bi şekilde hep elimle ağzımı kapattım, konuşurken dudaklarımı çok açmamaya gayret ettim....
Son 1 senedir de dişlerime porselen lamine yaptırabilmek için birikim yapıyordum ve bugün nihayet ilk seansa girdim! Dişlerim küçültüldü, kalıpları alındı, 1 hafta sonra laminelerim yapıştırılacak. Bu 1 hafta da minik dişlerle durmayayım diye üstüne geçici dişler yapıştırıldı. Ben bunları bile çok beğendim bembeyazz, dümdüzz... <3
Ama bir sorunum var ben 32 diş gülmeyi unutmuşum!!!! Ayna karşısında bir kaç deneme yaptım dişlerim bembeyaz ama gülüşüm inanılmaz yapmacık ve komik duruyor. Gülerek fotoğraf çekmeyi denedim o da tam bir facia....
Doğal gülümseyebilmek için ne yapmam gerekiyor ?Var mı bunun bi poz taktiği falan ?
Çok uzun oldu kusuruma bakmayın lütfen ama 24 yaşında gülmeyi unuttuğumu fark edince çok üzüldüm...
Hayırlı olsun güle güle kullan:) gulumseyerek bi resim at da bakalım nasıl duruyor
Benimde bir diş konum var. Bende hala yaptirmayi bekliyorum. Simdi konunu görünce aklima geldi.
Sirf disci koltuğuna oturmamak icin dişlerime iyi bakıyorum resmen. Dişlerini düzelttirirken acıdi mi?
Birde benimde yaptırmak istediğim bir disim var sadece altını torpuletecektim cok mu küçülur, yaprak porselen gerekir mi acaba?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dislerim.1047236/
Konumda bu
Bana da dis doktoru demisti porselen yapalim diye vs... ben dis teli taktirdim dislerimi cope atmadim... 2 sene surdu gayet memnunum sonucta kendi disim.. Hersene beyazlatma olacak diye bisey duymadim hic bir kac seans surerdi belki ama gayet dogal olurdu.. Keske bu yasta yaptirmadaydiniz.. Bana ne olurss olsun yapay geloyor gulusler bu dislerle
Memnunum aslında dislerim den görenler bilmesek yaptırdığını anlamayız kendi Disin gibi duruyor diyorlar aslında fotoğraf yakın çekim olduğu için daha büyük beyaz duruyor normal görüntü Daha iyi
Ovvv lamine icin oriinal disleri kestirmek. Bence dogru karar olmamis.
Umarim pisman olmazsiniz.
Fotoğrafları göremedim , eklediniz mi?
Kızın dişleri yamuk ve sarıymis. Diş teli takması yine yıllar alır. Üstüne yine sarı dişleri olacak. Gerçi bütün dişleri de kaplama yaptırması da kötü bu yasta
Merak ettim , ben de lisede tel kullandım.Ama Lamina de ilgimi çekiyor havalı duruyorŞu an geçiciler var ağzımda, esas laminelerim haftaya takılacak. 1 hafta hazırlanma süreci var. Onlar takılınca atıcam :)
Doğal adı üstünde doğaldır, katkı yoktur. Üstünde düşünülmez, kendiliğinden oluşur. Bi plan üzerine gülünmez ki. Ağzınızı kapatmazsınız gülerken en fazla o olur yani.
Ben sadece ust on 4 dişime kompozit lamine yaptirdim estetik amacli. O bile cok degistirdi gulusumu. Ilk zamanlar agzimi acmak istemiyordum cok yapay geliyordu gulusum ama zamanla alistim. Senin boyle hissetmen cok normal. Zamanla sen de alışacaksın hic kafaya takma su an daha cok yeni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?