Dişlerime lamine yaptırdım ama gülmeyi unutmuşum... yardım!:(

Kızın dişleri yamuk ve sarıymis. Diş teli takması yine yıllar alır. Üstüne yine sarı dişleri olacak. Gerçi bütün dişleri de kaplama yaptırması da kötü bu yasta

Kızın dişleri yamuk ve sarıymis. Diş teli takması yine yıllar alır. Üstüne yine sarı dişleri olacak. Gerçi bütün dişleri de kaplama yaptırması da kötü bu yasta
Olabilir, biz her zaman kendi orjinal dişe onem veririz. Estetik te bir amaçtır tabiki ama dislerini fonksiyonel olarak kullanabiliyorsan bu daha önemli. Estetik gorunum icin kaplamadan daha farkli seylerde var.

Ben sadece ust on 4 dişime kompozit lamine yaptirdim estetik amacli. O bile cok degistirdi gulusumu. Ilk zamanlar agzimi acmak istemiyordum cok yapay geliyordu gulusum ama zamanla alistim. Senin boyle hissetmen cok normal. Zamanla sen de alışacaksın hic kafaya takma su an daha cok yeni :)

Gerektiğinde gulersen çok orjinal olur merak etme .

Hayirli olsun . Benim dis seklinde sıkıntı yoktu ama rengi rahatsiz ediyordu. Sigarayi birakinca ilk is arastirmaya basladim. Lamine cok ilgimi cekti ve hatta gorustugum bir dis estetisyeninden fiyat bile aldim ama kendi dis hekimimden oyle bir azar isittim ki bir daha sormaya bile cesaret edemedim. Ama tabi senin durum farkliymis. Psikolojini duzeltecekse her sene yenilemen gerekse bile yaotiracaksin kafasindayim ben. Gulusune gelince biraz kendine guvenin gelsin duzelir zaten. Ugrasmana bile gerek kalmaz.

Şimdi baktım bence dişleriniz çok güzel. Sizin gibi dişlerim olsaydı asla işlem yaptırmazdım benim sapsarı ve çok yamuktu.

Ama siz mutsuzsanız tabi ki gidip yaptırın. İnsanın 1 saat içinde psikolojisi düzeliyor. Uyuşturmak için iğne yapıyorlar 1saniye ufak bi acı hissediliyor sonea bidaha hiç acı yok. Sesleri falan duyuyosun küçültürken ama acı hissedilmiyor, korkmayın hic :)

Benim dişlerim sapsarıydı doğuştan ve ön dişim kanal tedavili olduğu için grileşmişti. Kanal tedavili diş hariç diğerlerini her sene beyazlatmam gerekiyordu, kanal olan dişimi sil baştan yaptırmalıydım çünkü o diş beyazlatılmazmış.

Sizin de hayırlı olsun, tel zor ve uzun bir süreç. Ben buna cesaret edemedim, sabrım da kalmadı zaten. Ancak insanları yanlış yönlendirmeyelim, ben de dişlerimi çöpe atmadım hala hepppsi ağzımda ve kesme/koparma işlevini yerine getirebiliyorlar. Sadece yamuk olanlar düz durması için kesildi (törpülendi) diğerlerinin görünüşte hiçbir farkı yok. Lamine demek sil baştan diş yapmak demek değil zaten,, kendi dişlerimin üstüne incecik yaprak porselenler yapıştırılacak. Alttakiler hala benim dişim :) umarım güzel olurlar

Ovvv lamine icin oriinal disleri kestirmek. Bence dogru karar olmamis.
Umarim pisman olmazsiniz.

Altta hala kendi dişlerim var yalnız :) sadece yamuk olanlar küçültüldü düz durmaları için ( törpülendi yani) geri kalanlar yapıştırma için hazırlandı. Yaprak porselenlerin altında hala kesme koparma işlevini yerine getiren kendi dişlerim duruyor yani. Inşallah salı günü tamamlanınca çok beğenirim.

Sen boyle diyince esim grldi aklima o da uzun sire dislerinden sikinti yasadi en sonunda implant yaptirdik ve disleri takilinca doktor hadi bi gul dislerini gorelim dedi adam gulemedi. O zaman icim bi tuhaf olmustu ama alisiyor insan zamanla sende alisirsin

Ben de kendi dişlerime hiç işlem yaptırmadan yaşamak isterdim ama inanın sapsarı ve yamuk dişlerle yaşamak çok zor. Özgüven düşürüyor, gülmeyi bile unutmuşum dişlerimi açarak... hem zaten kendi dişlerimi çektirmedim yaprak porselenlerin içinde hala duracaklar, sadece yamuk olanların boyu küçültüldü o kadar :)

Doğal adı üstünde doğaldır, katkı yoktur. Üstünde düşünülmez, kendiliğinden oluşur. Bi plan üzerine gülünmez ki. Ağzınızı kapatmazsınız gülerken en fazla o olur yani.

Hayır yani poz verirken sonuçta komik bi olay olmasa bile gülümsüyor ya insan, ben hiç dişlerimi göstererek gülmediğim için onu beceremiyorum şu an. Garip duruyor. Onu sormuştumm..

Aynı şeyleri yaşayan birinden bunu duymak mutlu etti benii:) çok teşekkür edeeim

İlk başta öyle oluyor çok yapay geliyor ama zamanla kendi dişin bile sandığın olacak telaş yapma:)
Bu arada 18 bin çokmuş ya :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…