Arkadaşlar merhaba.
Seninki de dert mi demeyin lütfen, ama ben ciddi ciddi 32 diş gülmeyi unutmuşum!!
Çocukken tel tedavisini reddettiğim için kendimi bildim bileli dişlerim hep çok yamuktu. Ve yine çocukken kullandığım antibiyotikler yüzünden renkleri ne kadar fırçalarsam fırçalayım hep sarıydı. Üstüne bir de ön dişime kanal tedavisi uygulanınca zamanla o dişin rengi sarıdan griye döndü falan.... özetle çok kötü bir ağzım vardı ve bu yüzden bu yaşıma kadar hiç fotoğraflarda dişlerimi göstererek gülemedim, günlük hayatta bile kahkaha atarken istemsiz bi şekilde hep elimle ağzımı kapattım, konuşurken dudaklarımı çok açmamaya gayret ettim....
Son 1 senedir de dişlerime porselen lamine yaptırabilmek için birikim yapıyordum ve bugün nihayet ilk seansa girdim! Dişlerim küçültüldü, kalıpları alındı, 1 hafta sonra laminelerim yapıştırılacak. Bu 1 hafta da minik dişlerle durmayayım diye üstüne geçici dişler yapıştırıldı. Ben bunları bile çok beğendim bembeyazz, dümdüzz... <3
Ama bir sorunum var ben 32 diş gülmeyi unutmuşum!!!! Ayna karşısında bir kaç deneme yaptım dişlerim bembeyaz ama gülüşüm inanılmaz yapmacık ve komik duruyor. Gülerek fotoğraf çekmeyi denedim o da tam bir facia....
Doğal gülümseyebilmek için ne yapmam gerekiyor ?
Var mı bunun bi poz taktiği falan ?
Çok uzun oldu kusuruma bakmayın lütfen ama 24 yaşında gülmeyi unuttuğumu fark edince çok üzüldüm...