• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerime lamine yaptırdım ama gülmeyi unutmuşum... yardım!:(

Hayirli olsun . Benim dis seklinde sıkıntı yoktu ama rengi rahatsiz ediyordu. Sigarayi birakinca ilk is arastirmaya basladim. Lamine cok ilgimi cekti ve hatta gorustugum bir dis estetisyeninden fiyat bile aldim ama kendi dis hekimimden oyle bir azar isittim ki bir daha sormaya bile cesaret edemedim. Ama tabi senin durum farkliymis. Psikolojini duzeltecekse her sene yenilemen gerekse bile yaotiracaksin kafasindayim ben. Gulusune gelince biraz kendine guvenin gelsin duzelir zaten. Ugrasmana bile gerek kalmaz.

Çok teşekkür ederimm :) sadece renginden şikayetçiyseniz bence de hiç bu işlemlere girmeyin, diş temizletme/beyazlatma ile çok güzel sonuçlar alabilirsiniz :)

Sen boyle diyince esim grldi aklima o da uzun sire dislerinden sikinti yasadi en sonunda implant yaptirdik ve disleri takilinca doktor hadi bi gul dislerini gorelim dedi adam gulemedi. O zaman icim bi tuhaf olmustu ama alisiyor insan zamanla sende alisirsin

İnsallah :) insanın psikolojisini çok etkiliyor dişler gerçekten

Memnunum aslında dislerim den görenler bilmesek yaptırdığını anlamayız kendi Disin gibi duruyor diyorlar aslında fotoğraf yakın çekim olduğu için daha büyük beyaz duruyor normal görüntü Daha iyi
Eski hali daha bi çekiciymiş ya neden yaptırdın ki :rapci:
Dişin havalıymış şahsen:KK45:

Hayır yani poz verirken sonuçta komik bi olay olmasa bile gülümsüyor ya insan, ben hiç dişlerimi göstererek gülmediğim için onu beceremiyorum şu an. Garip duruyor. Onu sormuştumm..
Bende hiç dişlerimi gösteremem. İyi kötü diye değil de dişler kahkahada gözüküyor diye. Durup dururken neden kahkaha atıyor gibi yapiyim :)

Eski hali daha bi çekiciymiş ya neden yaptırdın ki :rapci:
Dişin havalıymış şahsen:KK45:

Eski haline nereden baktiniz , konuda göremedim , bende bakacaktim.

Arkadaşım dislerinizin yapılı hali bana pek doğal duruyor gibi gelmedi. Büyük duruyor normale göre sanki niye öyle E edaa_edaa

Çooook güzel ve çook doğal. Hayırlı olsun, inşallah benimki de böyle olur :)
İnşallah benimkinden güzel olur fotoğraftaki den daha güzel duruyor yakın çektiğim içinde büyük
Eski haline nereden baktiniz , konuda göremedim , bende bakacaktim.

Arkadaşım dislerinizin yapılı hali bana pek doğal duruyor gibi gelmedi. Büyük duruyor normale göre sanki niye öyle E edaa_edaa
@Dolaptakipalto fotoğraf yakından çekildiği için büyük durabilir görenler çok beğeniyor büyük durmuyor aslında birde yaprak porselen değil benimkiler zikronyum yapraklar daha doğal duruyor eski haline göre kat kat daha iyi oldu

Altta hala kendi dişlerim var yalnız :) sadece yamuk olanlar küçültüldü düz durmaları için ( törpülendi yani) geri kalanlar yapıştırma için hazırlandı. Yaprak porselenlerin altında hala kesme koparma işlevini yerine getiren kendi dişlerim duruyor yani. Inşallah salı günü tamamlanınca çok beğenirim.

Evet biliyorum kokten cektirmediginizi. Baska bir sey demeye calismistim.

İnşallah benimkinden güzel olur fotoğraftaki den daha güzel duruyor yakın çektiğim içinde büyük

@Dolaptakipalto fotoğraf yakından çekildiği için büyük durabilir görenler çok beğeniyor büyük durmuyor aslında birde yaprak porselen değil benimkiler zikronyum yapraklar daha doğal duruyor eski haline göre kat kat daha iyi oldu

Güle güle kullanin;)

Yaa ben hala diş teli taktırmayı düşünüyorum , 30 yaşındayım :)
Lamine nedir , bilgi verir misiniz ?
Ücreti ne kadar ?
Belli bir yaştan sonra telle düzelme çok zor 33 yaşındaki arkadaşıma dr dediki telle 3 seneden fazla sürer çoçukken yaptırsaydın daha çabuk düzelirdi dedi oda kaplama porselen yaptırdı

Güle güle kullanın. Şimdi yeni olduğu için alışamamışsınızdır zamanla alışırsınız. Şimdi size fotoğrafta doğal gülüş tüyosu vereyim. Dilinizi üst dişlerinizin arkasına dayayarak tebessüm edin aklınıza da sizi mutlu eden bişey getirin ki gözleriniz ışıldasın. Bi deneyin öğrendiğimden beri benim çok işime yarıyor.

Ortada gulecek birsey yokken fotograf cekmek icin gulerseniz yapmacik olur tabi cunku zaten yapmacik bir gulumsuyorsunuz
Bazilari poz icin bile olsa guzel guler ama ben gulemem mesela.

Fotograflarda sırf gülmüş olmak icin gulumsersem gülüşüm gayet yapmacik ve yüzüme oturmamiş gorunuyor ama gercekten gulerken farkinda olmadan cekilen fotograflarimda gayet guzel ve icten gorunuyor. Ya mimiklerinle rol yapmayi öğren yada gercekten gülmek istediginde gül. :D

Bende ayni dertteydim tel tedavimin ortasında telleri cikarttim dayanamadim hafif yamuk olmasına rağmen resimlerde günlük hayatta hep guluyorum bende param olursa lamine yaptircam inşallah tavsiyrm ayna karsisinda egzersize devam edin gulmenin yakismadigi insan yok bence bide lamine ortalama ne kadar maliyeti oldu size cevap verirseniz çok mutlu olurum çünkü neet bi fiyat bulamadim
Arkadaşlar merhaba.

Seninki de dert mi demeyin lütfen, ama ben ciddi ciddi 32 diş gülmeyi unutmuşum!!

Çocukken tel tedavisini reddettiğim için kendimi bildim bileli dişlerim hep çok yamuktu. Ve yine çocukken kullandığım antibiyotikler yüzünden renkleri ne kadar fırçalarsam fırçalayım hep sarıydı. Üstüne bir de ön dişime kanal tedavisi uygulanınca zamanla o dişin rengi sarıdan griye döndü falan.... özetle çok kötü bir ağzım vardı ve bu yüzden bu yaşıma kadar hiç fotoğraflarda dişlerimi göstererek gülemedim, günlük hayatta bile kahkaha atarken istemsiz bi şekilde hep elimle ağzımı kapattım, konuşurken dudaklarımı çok açmamaya gayret ettim....

Son 1 senedir de dişlerime porselen lamine yaptırabilmek için birikim yapıyordum ve bugün nihayet ilk seansa girdim! Dişlerim küçültüldü, kalıpları alındı, 1 hafta sonra laminelerim yapıştırılacak. Bu 1 hafta da minik dişlerle durmayayım diye üstüne geçici dişler yapıştırıldı. Ben bunları bile çok beğendim bembeyazz, dümdüzz... <3

Ama bir sorunum var ben 32 diş gülmeyi unutmuşum!!!! Ayna karşısında bir kaç deneme yaptım dişlerim bembeyaz ama gülüşüm inanılmaz yapmacık ve komik duruyor. Gülerek fotoğraf çekmeyi denedim o da tam bir facia....

Doğal gülümseyebilmek için ne yapmam gerekiyor ? :KK43: Var mı bunun bi poz taktiği falan ? :KK43:

Çok uzun oldu kusuruma bakmayın lütfen ama 24 yaşında gülmeyi unuttuğumu fark edince çok üzüldüm...

Back