• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerime lamine yaptırdım ama gülmeyi unutmuşum... yardım!:(

Öncelikle geçmiş olsun..
Tedavin bitip dişlerin istediğin gibi olduğunda ve alıştığın da zaten farkında olmadan gülümsersin mutluluktan.
gülümsemem yapmacık diye düşünüp üzülmeyi bırakmakla başla ama önce ..

Çok teşekkür ederim çok tatlısınız :) sizlerin yorumlarıyla moralim düzeliyor

Bence evde tek basinizayken tolga cevik cem yilmaz gibi komedi programlari acin ve gulerken elinizle agzinizi kapatmamaya calisin . Hem kimse olmadigi için rahat olursunuz bir kac gune de alisirsiniz :)

Teşekkür ederim fikir için, denicem:) Keşke doğal gülerken nasıl gözüktüğümü görebilsem... aynada deneyince kasıyorum kendimi, belki içimden gelerek güldügümde güzel duruyordur. Yani inşallah :)

Kendi dislerini kestirip porselen yaptırman cok büyük hata olmuş. Keşke kendi dislerinin üzerine tedavini olsaydın. Sadece renk degistiren kanal tedavili dişini zirkonyum porselen yaptirabilirdin. Neyse artik olan olmus. Gulumseme isinide zamanla kaparsin:)
Kesinlikle katılıyorum asla dişlerimi küçültüp öyle birşey yaptıramam hiç bir zaman kendi dişi gibi olmuyor :(
Gülmeye gelince poz vermeyin icinizden geldigi gibi gülün zamanla alışırsınız
Bu arada dişlerinizi merak ettim önce sonra var mı

Eğer diş renginiz normalse ve çok çok yamuk değilse tabi ki tel taktırın bence.

Benim çok yamuktu, tel taktırsam 2 buçuk-3 sene sürer dedi doktorum. Ve tedavi sonunda dümdüz olsalar bile hepsinin rengi farklı olduğu için yine ekstra her sene beyazlatma işlemi yaptıracaktım.... Böyle uzun uzun uğraşmamak için porselen lamine yaptırmaya karar verdim. En doğal duran ince porselen yaprakları olduğu için biraz pahalı. Bu yüzden ben de 10 ay falan birikim yaptım. Üst 8 ve alt 8 dişimi yaptırıyorum toplam 18bin. İndirim yapılmış hali bu :KK43:

Ama gülmeyi unuttuğumu hiç hesaba katmamıştım :KK43:
18 bin mi o ne yahu :KK57::KK57: implant yaptırsan sanki daha ucuza gelirdi :KK57:

18 bin mi o ne yahu :KK57::KK57: implant yaptırsan sanki daha ucuza gelirdi :KK57:

Evet daha uyguna gelirdi ama yine de dişlerimi çektirmek istemedim. 16 dişimi yaptırttım sadece 8 tanesi biraz küçültüldü diğer 8 tanesinin üzeri hafif alındı yapıştırılmak için. Yani işlem görseler bile hala 16 tane kendi dişim var ağzıma, çektirmedim.

İnşallah güzel olur. Şu an geçiciler takıldı, haftaya esas dişlerim yapıştırılcak. O zaman öncesi sonrası fotosu paylaşıcam forumun diş bölümünde

Size öyle gelmiştir bence.Gülmek doğal bir eylem , bebekler bile gülüyor refleksif bir şekilde.Unutmamışsınızdır sadece garip geliyordur.Bence artık aynaya bakıp gülümsemeyi bırakın.İnsanların arasında içinizden geldiği gibi gülün , o an Nasıl görüneceğizi düşünmeyin.

Size öyle gelmiştir bence.Gülmek doğal bir eylem , bebekler bile gülüyor refleksif bir şekilde.Unutmamışsınızdır sadece garip geliyordur.Bence artık aynaya bakıp gülümsemeyi bırakın.İnsanların arasında içinizden geldiği gibi gülün , o an Nasıl görüneceğizi düşünmeyin.

Haklısınız zorladıkça daha da garip geldi gülüşüm zaten.. zamanla oturur inşallah. Yorum için teşekkür ederim :)

Böylemi yapıldı yanlız bunlar da dişleri kücültmüyorlar sanki baktımda

Eklentiler

• images-1.jpg
    images-1.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 196
Evet indirimli fiyattı bu zaten.. ama yine de benim hayatım boyunca kendi vücudum için harcadıgım en fazla miktar bu oldu:)
Çok iyi yapmışsınız.Güle güle kullanın.10 yıl sonra yenilenecekmiş ya hani , o zamana kadar daha sağlamları üretilir.Güzel olur daha da.

Böylemi yapıldı yanlız bunlar da dişleri kücültmüyorlar sanki baktımda

Henüz kalıcı yaprak porselenler takılmadı. Bu fotodakinden bile ince olacak takılacak yapraklar. Çok yamuk olan dişlerim mecbur kücültüldü düz görünüm verebilmek için, diğerleri de yapıştırmaya hazırlanmak için milimetrik boyutlarda üstten traşlandı. Kesilmeyen dişlerimde görünürde hiç fark yok.

Yani aslında dişleri yamuk olmayan sadece aralıklardan veya renkten şikayetçi olan insanlar hiç kestirmeden küçültmeden rahatça yapıştırtabiliyor bu ince yaprak porselenleri.

Henüz kalıcı yaprak porselenler takılmadı. Bu fotodakinden bile ince olacak takılacak yapraklar. Çok yamuk olan dişlerim mecbur kücültüldü düz görünüm verebilmek için, diğerleri de yapıştırmaya hazırlanmak için milimetrik boyutlarda üstten traşlandı. Kesilmeyen dişlerimde görünürde hiç fark yok.

Yani aslında dişleri yamuk olmayan sadece aralıklardan veya renkten şikayetçi olan insanlar hiç kestirmeden küçültmeden rahatça yapıştırtabiliyor bu ince yaprak porselenleri.
Tamam öğrenmek istedigim oydu iyiymiş ;)

Benimde bir diş konum var. Bende hala yaptirmayi bekliyorum. Simdi konunu görünce aklima geldi.

Sirf disci koltuğuna oturmamak icin dişlerime iyi bakıyorum resmen. Dişlerini düzelttirirken acıdi mi?
Birde benimde yaptırmak istediğim bir disim var sadece altını torpuletecektim cok mu küçülur, yaprak porselen gerekir mi acaba?

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dislerim.1047236/

Konumda bu

Bana da dis doktoru demisti porselen yapalim diye vs... ben dis teli taktirdim dislerimi cope atmadim... 2 sene surdu gayet memnunum sonucta kendi disim.. Hersene beyazlatma olacak diye bisey duymadim hic bir kac seans surerdi belki ama gayet dogal olurdu.. Keske bu yasta yaptirmadaydiniz.. Bana ne olurss olsun yapay geloyor gulusler bu dislerle

Ayy umarım ya. Siz memnun musunuz yeni görünüsünden?

İnşallah aslında çok güzel gülüyoruzdur ama alışkın olmadığımız için bize farklı geliyordur :)
Memnunum aslında dislerim den görenler bilmesek yaptırdığını anlamayız kendi Disin gibi duruyor diyorlar aslında fotoğraf yakın çekim olduğu için daha büyük beyaz duruyor normal görüntü Daha iyi

Eklentiler

• 20180220_120701-1.jpg
    20180220_120701-1.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 196
Back