Dişlerime lamine yaptırdım ama gülmeyi unutmuşum... yardım!:(

Gülüyorsunuzdur da alışkın olmadığınızdan size garip geliyordur. Ayna karşısında değil normal hayatta dişlerinizi göstererek gülmeye çalışın bir süre sonra oturacaktır diye düşünüyorum. Sizin de gözünüz alışmış olur.

Olabilir, belki de 24 sene sonra ilk defa kendimi dişlerimle gülerken görmem garip gelmiştir. Teşekkür ederim yorum için :)

Sizi çok iyi anlıyorum. Benim de dişlerimin rengi sarıydi. Beyazlatma da yaptırdım 2 kere hem tam etki etmedi hem çok ağrıdı hem de kısa surede eski haline döndü ki sigara çay kahve içmem ben de. Sonunda ben de sizin gibi epey dişimi yaptırdım. pişman değilim en azından konuşurken ya da gülerken dikkat etmem gerekmiyor. önceden gerçekten gulmuyordum şimdi rahatım. Hiç pişman değilim estetik kaygısı değil bence bu. Zamanla insanın kişiliğine de yansıyor. alışırsınız bu arada prova ile olmuyor.

Ayy bence dişler güzel olunca gülümsemek değil ağzınızı hafif açsanız bile aşırı güzell görünür. Saçma gelebilir ama. Ağzınızı hafif açarak gülümseyin :)) çok hafif gülümseyişim güzeldir :)))

Yamuk dişlinin halinden yamuk dişli anlar. Hiç ezbere tle falan demeyin ben tel taktırdım ama pek işe yaramadı, bir de bakımı falan çok zordu, dişlerin hassasiyetini arttırdı bir sürü çürük çıktım Zaten belli bir yaştan sonra yıllar alıyor, en güzel yıllarımi da telle geçirmek istemiyorum, zaten surda 3 günlük ömrüm kalmış. Çok güzel yapmışsınız, ben de gonlumce gülmedim, hep fotoğraflarda ağzım kapalı. Lamina yaptırmak istiyorum, maddi durumum da var artık bu sefer eşim olmaz, dişlerin daha zayıf olur, sağlam dış kesilir mi dedi aklımı karıştırdı.

Ayy umarım ya. Siz memnun musunuz yeni görünüsünden?

İnşallah aslında çok güzel gülüyoruzdur ama alışkın olmadığımız için bize farklı geliyordur :)

Yaşamayan bilemiyor sanırım kötü dişlerin insanı nasıl etkilediğini.. inşallah benim de sizinki gibi güzel dişlerim olur ve güzelce gülmeyi öğrenirim. Hayırlı olsun ikimize de :)

Benimki görmemişin dişi olmuş hesabı, 32 diş göstererek gülüyordum sabahtan beri hahah hafif gülerek deneyeceğim çok sağolun

Henüz yaptır ya da yaptırma diyemem bugün geçici dişler takıldı ama sabahtan beri o kadar rahatım ki. Ağzımı kapatmama gerek kalmıyor, bana garip de gelse güldüğumde insanların içini kaldırcak yamuk dişler gözükmediğini biliyorum... psikolojim düzeldi 1 günde, şaka gibi valla. Ama benim dişlerim zaten çok da sağlam değildi o yüzden fazla sorun etmedim kendi dişimin bi kısmı kesilcek diye.

Zaman geçtikçe lamineler hakkında deneyimlerimi forumun diş kısmından paylaşıcam belki size de fikir olur :)

Öncelikle geçmiş olsun..
Tedavin bitip dişlerin istediğin gibi olduğunda ve alıştığın da zaten farkında olmadan gülümsersin mutluluktan.
gülümsemem yapmacık diye düşünüp üzülmeyi bırakmakla başla ama önce ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…