- 11 Şubat 2018
- 536
- 848
- 23
- Konu Sahibi nedesembilemedimsimdi
-
Kalbinden samimiyet geçen kimse yapmacık gülemez. Üzülmeyin tadını çıkarın.
Espri yapmıştım belki gülersiniz diye.
Beyazlatma islemi en az 2 sene gidiyor. Tabi sigara icme aliskanliginiz yok ise. Her sene dis beyazlatma olsa asinmaktan dis kalmaz :))
Teşekkürler , doktor bana 4500 dedi o bile pahalı geldi :)
Verdiğiniz paranın hatrına gülün :)
Hayırlı ve ömürlük olsun gülüşleriniz :)
Gülüyorsunuzdur da alışkın olmadığınızdan size garip geliyordur. Ayna karşısında değil normal hayatta dişlerinizi göstererek gülmeye çalışın bir süre sonra oturacaktır diye düşünüyorum. Sizin de gözünüz alışmış olur.
Aynı duygulari bende yaşıyorum dislerim yeni takıldı ayna karşısında gülme provası yapıyorum kendimi farklı açılardan selfi çekiyorum yok tam Nasil içten güzel gülüş olur daha tutturamadim gülme çalışmalarına devam ediyorum
İnşallah dişlerin çooook güzel olur
Gözünüz alışkın olmadığı için size garip geliyordur, hayırlı olsun.
Sizi çok iyi anlıyorum. Benim de dişlerimin rengi sarıydi. Beyazlatma da yaptırdım 2 kere hem tam etki etmedi hem çok ağrıdı hem de kısa surede eski haline döndü ki sigara çay kahve içmem ben de. Sonunda ben de sizin gibi epey dişimi yaptırdım. pişman değilim en azından konuşurken ya da gülerken dikkat etmem gerekmiyor. önceden gerçekten gulmuyordum şimdi rahatım. Hiç pişman değilim estetik kaygısı değil bence bu. Zamanla insanın kişiliğine de yansıyor. alışırsınız bu arada prova ile olmuyor.
Ayy bence dişler güzel olunca gülümsemek değil ağzınızı hafif açsanız bile aşırı güzell görünür. Saçma gelebilir ama. Ağzınızı hafif açarak gülümseyin :)) çok hafif gülümseyişim güzeldir :)))
Yamuk dişlinin halinden yamuk dişli anlar. Hiç ezbere tle falan demeyin ben tel taktırdım ama pek işe yaramadı, bir de bakımı falan çok zordu, dişlerin hassasiyetini arttırdı bir sürü çürük çıktım Zaten belli bir yaştan sonra yıllar alıyor, en güzel yıllarımi da telle geçirmek istemiyorum, zaten surda 3 günlük ömrüm kalmış. Çok güzel yapmışsınız, ben de gonlumce gülmedim, hep fotoğraflarda ağzım kapalı. Lamina yaptırmak istiyorum, maddi durumum da var artık bu sefer eşim olmaz, dişlerin daha zayıf olur, sağlam dış kesilir mi dedi aklımı karıştırdı.
18 bin versem bende gulemezdim:) aynada gulunmezki dogal davranin komik bisi olunca elinle kapatmazsin gelen iltifatlarla zamanla kocaman gulersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?