• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerime lamine yaptırdım ama gülmeyi unutmuşum... yardım!:(

Güle güle kullanın. Şimdi yeni olduğu için alışamamışsınızdır zamanla alışırsınız. Şimdi size fotoğrafta doğal gülüş tüyosu vereyim. Dilinizi üst dişlerinizin arkasına dayayarak tebessüm edin aklınıza da sizi mutlu eden bişey getirin ki gözleriniz ışıldasın. Bi deneyin öğrendiğimden beri benim çok işime yarıyor.

Aa bu dişlerin arkasına dilimi koyunca ağız şeklim bi tık daha düzgün durdu sanki. Çok teşekkür ederim, ayrıca güzel şeyler düşünüp poz vericem bundan sonra :)

Ortada gulecek birsey yokken fotograf cekmek icin gulerseniz yapmacik olur tabi cunku zaten yapmacik bir gulumsuyorsunuz
Bazilari poz icin bile olsa guzel guler ama ben gulemem mesela.

Fotograflarda sırf gülmüş olmak icin gulumsersem gülüşüm gayet yapmacik ve yüzüme oturmamiş gorunuyor ama gercekten gulerken farkinda olmadan cekilen fotograflarimda gayet guzel ve icten gorunuyor. Ya mimiklerinle rol yapmayi öğren yada gercekten gülmek istediginde gül. :KK70:

Hahah ne oyuncu insanlar var valla anında mükemmel gülüşler sergiliyorlar :D napalım artık doğal fotolarda güzel çıkayım o da olur yeter ki bembeyaz ve dümdüz dişlerim olsun

Bende ayni dertteydim tel tedavimin ortasında telleri cikarttim dayanamadim hafif yamuk olmasına rağmen resimlerde günlük hayatta hep guluyorum bende param olursa lamine yaptircam inşallah tavsiyrm ayna karsisinda egzersize devam edin gulmenin yakismadigi insan yok bence bide lamine ortalama ne kadar maliyeti oldu size cevap verirseniz çok mutlu olurum çünkü neet bi fiyat bulamadim

Neden çıkardınız teli? :KK43: çok yamuk değilse ve renkleri düzgünse bence lamineyle uğraşmayın ama eğer gerçekten yaptırmak istiyorsanız çok kısa zamanda ve nerdeyse hiç acı hissetmeden gerçekleşen bi işlem.. tek eksi özelliği biraz pahalı :KK43: ben 16 dişimi 18bine yaptırdım

Neden çıkardınız teli? :KK43: çok yamuk değilse ve renkleri düzgünse bence lamineyle uğraşmayın ama eğer gerçekten yaptırmak istiyorsanız çok kısa zamanda ve nerdeyse hiç acı hissetmeden gerçekleşen bi işlem.. tek eksi özelliği biraz pahalı :KK43: ben 16 dişimi 18bine yaptırdım
Gerçektende çok pahaliymis atanirsam yaptirirm ancak çok tesekkur ederim cevap için güle güle kullanin

Arkadaşlar yeni dişlerimi dün yaptırdım doktor ilk halini ve son halini fotoğraf makinesiyle çekmişti onun bana atmasını bekledigim için buraya yükleyemedim. Bu akşam bana da göndermis. Degişime inanamıcaksinız. Yüklüyorum hemen

Çok güzel olmuş dişleriniz. Ama siz diş yamukluğu görmemiş boşuna kendinizi gülmek için engellemişsiniz.
O gülememenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Tüm dişlerim ön sıra yerine damaktaydı. 3 yıl tel kullandım 19 yaşında çıkardım. İlk gülerek poz vermek nedir bilmezdim ama sonra alıştım. Sizde alışıcaksınız fotoğraflarınız hoşunuza gidecek

Back