- 2 Ekim 2023
- 2.718
- 10.583
- 128
- Konu Sahibi ogretmenhanim34
Demir içeren ilaçlar ya da yüksek oranda gluten tüketimi buna sebep olabiliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide zeytinden koladan yazan olmuş pes gerçektenBişey yoktur diyenler bu kıza birşey olsa sorumluluk kabul edecek mi?
Lütfen acile git.
Apantistim alınmıştı dayanılmayacak bir ağrı olur yine de bilmiyorumŞu hayatta en korktuğum iki şey biri apandisit biri mide kanaması ikincisi başıma geldi sanırım
benim kadar şarap içen yok hiçbir zaman yaşamadım böyle birşey. içtiğimde bir şişe şarap bitiririm. böyle şeyler söylemeyin yok öyle birşey.Alkol kullanır mısınız bilmem ama 3 ve üstü kadeh şarap da yapıyor. Ola ki içtinizse aklınıza gelmez diye yazıyorum.
Zeytin yapıyor yalnız. Bende mide bulantısı ve karın ağrısı yoktu konu sahibi gibi. Aynı sorunu yaşadığımda Dr siyah zeytin tüketip tüketmediğimi sordu. Velev ki bir kâse yemiştimbide zeytinden koladan yazan olmuş pes gerçekten
çok yenirse bilemem de 3 5 zeytinden birşey olmaz benceZeytin yapıyor yalnız. Bende mide bulantısı ve karın ağrısı yoktu konu sahibi gibi. Aynı sorunu yaşadığımda Dr siyah zeytin tüketip tüketmediğimi sordu. Velev ki bir kâse yemiştim
Konu sahibi günde 2 öğün yediğini yazmış. Benim aklıma öyle geldi ondan.çok yenirse bilemem de 3 5 zeytinden birşey olmaz bence
Ay ben bir kase zeytin yerim zeytin yoksa aglayabilirim. Hiç bu durumla karşılaşmadım bildiğim iyi olduZeytin yapıyor yalnız. Bende mide bulantısı ve karın ağrısı yoktu konu sahibi gibi. Aynı sorunu yaşadığımda Dr siyah zeytin tüketip tüketmediğimi sordu. Velev ki bir kâse yemiştim
Ben de çok severimAy ben bir kase zeytin yerim zeytin yoksa aglayabilirim. Hiç bu durumla karşılaşmadım bildiğim iyi oldu