Dişil enerji eskiyi özleme

Benhurrem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
2.229
3.986
53
Küçük 6 aylik bir bebegim var evi kendimi falan baya salmıştım eşim yurt dışına çıktı bir kac ay sonra yerini işini severse bizi de ev kiralayıp götürecek oyle planlarimiz var minimum 3 ay ayrıyız ulke ve ev olarak zaten durumu bilin diye yazdım bunları karışmasın.. Ama eskiden bir dişil enerjim vardı eşim etrafımda pervane idi nişanlı iken falan yorulmayim diye merdivenleri sırtında indirmek istemişti düşünün o derece hayran hayran bakardı bana.. Ama şuan öyle degil uzağız önce cinsel olarak uzaklaştık simdi duygusal olarak uzağız hatanin çoğu bende cok konuşuyorum çok saldim kendimi vs vs kizlar bu dönemde toparlamam şart kendimi lütfen destek olun ozguvenim yerlerde falan hamile kaldiktan sonra özel sektörde çalışırken bıraktım işi sonra doğum kolik bebek derken kendimden geçtim resmen eşimi de geçtim kendime iyi gelmek istiyorum ozguvenimi geri almak istiyorum ne yapmaliyim herkeste kınadığım seyi de yaptım evet buldumcuk gibi yapıştım kocama sacma salak kocamda kocam paylaşımları yaptım ayy şuan bi derin nefes alınca off ne kadar ezik psikolojisi helppp mee kadin desteği lütfen kaldırın beni ayağa aynaya baktığımda kendimi sevmek istiyorum ( kınadığım ne varsa yaşadım yemin ederim kimseyi kınamayın bire bir full hd yaşadım) birde tesettüre bire bie uyan biri değilim son dönemlerde çok açılmayı istedim kendimle cebellesiyorum bu konuda çünkü yari yariya kaldim of offf çevre baskısı da cabası

Esinizin eski halinin sizin dişil enerjinizden kaynakli olduguna emin misiniz? Bazi erkekler evlilik oncesi hic cinsel deneyim yasamamişsa hormon coşkusuyla boyle davraniyor ve sevişince de zamanla geciyor. Boyle bir sey var bence yoksa niye o kadar buyuk degisim olsun.
Evlilik oncesi "DÜZENLİ" cinsel hayati olup oyle evlenmek bu ayrimi yapmak icin guzel bir yol aslinda.

Sevgili ya da nişanlıykenki erkek performansının ve romantizminin sizin dişil enerjinizle alakası yok ki. Evlilik hele ki hamilelik ve çocuk sonrası adamdan aynı şeyleri beklemek, göremeyince de kendinizde sorun aramak çok anlamsız.

Tabi ki kendinize bakın, özen gösterin o ayrı mesele ama bunun dişil enerjinizi yükseltmesini ya da eşinizin nişanlılık dönemindeki performansına dönmesini beklemeyin.

Benimde 6 aylık bebeğim var. Çok kilo aldım emzirme döneminde. Kendime bakmıyorum, kilo veremiyorum. Sana sarılıp aglayasim geldi şuan
Ayy evet ama benim problemim kilo vermek degil alamamak 64 ile dogum yaptım 55 e düştüm boyum 1.70 bende veemek istemiyorum ayy herkeisn derdi farkli aglamak istiyorum sarilsak iyi olurdu

Ayy cidden böyle birsey olabilir mi defalarca beni artık arzulamiyormu diye kafayi bozdum

Ben kadınların kendine niye bu kadar yüklendiğini anlamıyorum. İçinden insan çıkmış, 6 aylık tamamen sana bağımlı bir bebe var evde yani kendini biraz saldıysan ne olmuş sanki.
Ama kendime iyi gelmem lazim ki bebegime de daha verimli olabileyim

eşim yurt dışına çıktı
ozguvenimi geri almak istiyorum ne yapmaliyim
Eşiniz 4000 euro maaş alacak ya spor salonuna, cilt bakım merkezlerine vs gider toparlarsınız en kısa sürede. Bir de ev işleri için yardımcı, çocuk için de bakıcı tutarsınız böylece vaktinizi tamamen kişisel bakımınıza ayırırsınız
glow up zamanı

amaaaan bebeğim 6 aylıkken deliksiz 3-4 saat uyusam bayram edecek haldeydim-sürekli ağlayan bir bebeğim vardı. nerde kalmış dişil enerji peşine düşeceğim, kocam beni beğeniyor mu diye hayıflanacağım. her şey zamanla rayına oturur. doğumdan sonra rahmin eski haline dönmesi bir yılı buluyorken sen neden eski formuna, eski enerjine dönmekte acele ediyorsun? hiiiç dert etme kendine. nasılsa her şey yoluna girer.

Eşinizin önceki davranışları abartıymış. Bence bakımsız hissetmekten geliyor açılma isteği bana da sebepsiz yere geldi bugünlerde ben buna bağladım. Ben 2-3 yılda ancak eaki halimize dönebileceğimize inanıyorum doğum sonrası.

Bi insan özgüvenliyse eğer,çöpün içinde olsa dahi bu değişmez ki.

Yahu kimse ilişkinin en başındaki gibi kalmıyor ki. Bu benim düşüncem. İlk tanıştığında o heyecan bir farklı oluyor, eşiniz o an anlık yükselmeler ile o şekilde davranmış olabilir.
Ben eşimi hala çok seviyorum, onunla evli olduğum içinde mutluyum.
Ama o flört zamanımızda ki enerji her zaman var desem yalan olur. Tabi ki anlık yükseliyoruz sevgimizi yine hissediyoruz ama dediğim gibi flört zamanımız gibi hep yüksekte değil. Ayrıca çocuk doğurmuşsunuz tabi ki eski halinize dönmeniz zaman alacak. Öz bakımınızı yapıyorsanız (temizlik anlamında) geri kalan şeyler zamanla oturacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…