- 26 Ağustos 2023
- 2.251
- 4.031
- 53
Küçük 6 aylik bir bebegim var evi kendimi falan baya salmıştım eşim yurt dışına çıktı bir kac ay sonra yerini işini severse bizi de ev kiralayıp götürecek oyle planlarimiz var minimum 3 ay ayrıyız ulke ve ev olarak zaten durumu bilin diye yazdım bunları karışmasın.. Ama eskiden bir dişil enerjim vardı eşim etrafımda pervane idi nişanlı iken falan yorulmayim diye merdivenleri sırtında indirmek istemişti düşünün o derece hayran hayran bakardı bana.. Ama şuan öyle degil uzağız önce cinsel olarak uzaklaştık simdi duygusal olarak uzağız hatanin çoğu bende cok konuşuyorum çok saldim kendimi vs vs kizlar bu dönemde toparlamam şart kendimi lütfen destek olun ozguvenim yerlerde falan hamile kaldiktan sonra özel sektörde çalışırken bıraktım işi sonra doğum kolik bebek derken kendimden geçtim resmen eşimi de geçtim kendime iyi gelmek istiyorum ozguvenimi geri almak istiyorum ne yapmaliyim
herkeste kınadığım seyi de yaptım evet buldumcuk gibi yapıştım kocama sacma salak kocamda kocam paylaşımları yaptım ayy şuan bi derin nefes alınca off ne kadar ezik psikolojisi
helppp mee kadin desteği lütfen kaldırın beni ayağa aynaya baktığımda kendimi sevmek istiyorum ( kınadığım ne varsa yaşadım yemin ederim kimseyi kınamayın bire bir full hd yaşadım) birde tesettüre bire bie uyan biri değilim son dönemlerde çok açılmayı istedim kendimle cebellesiyorum bu konuda çünkü yari yariya kaldim
of offf çevre baskısı da cabası