Yapacak her yerde yapar keyfi bilir beni kaybeder bende kimseye yüzde yüz güvenmem zaten ama sırf beni aldatacak diye kıçımın dibinden mi ayırmayım dusunceniz yanlis karakter meselesiKonudan ayrı ama 3 ay eşi başka ülkeye nasıl güvenip gönderiyorsunuz merak ettim. Ben büyük konuşmayım ama asla göndermem. Diyeceksiniz eşine güvenmiyorsan niye evlisin ama erkek milleti sonuçta kemalim yapmaz diyemiyorum.
Bu özlem eşiniz gittikten sonra mı belirdi pekiKocam beni aldatır düşüncem yok ki yapacak heryerde yapar ben ilişkim de ki heycani geri istiyorum sadece biraz da eski beni ozledim
Hayir öncesinde de vardi uzun süredir eşime halimden memnun değilim açılmak da istiyorum demiştimBu özlem eşiniz gittikten sonra mı belirdi peki
Guvenmedıgı birinden neden cocuk yapsın ki ?Konudan ayrı ama 3 ay eşi başka ülkeye nasıl güvenip gönderiyorsunuz merak ettim. Ben büyük konuşmayım ama asla göndermem. Diyeceksiniz eşine güvenmiyorsan niye evlisin ama erkek milleti sonuçta kemalim yapmaz diyemiyorum.
Peki eşiniz ne tepki verdi ?Hayir öncesinde de vardi uzun süredir eşime halimden memnun değilim açılmak da istiyorum demiştim
İnsanlar çiğ süt emmistir babama bile guvenmem de yapana uğurlar olsun o kadar da ozguvenim düşük degil gondermesem yapacak olan buradada yapar hanımefendi yanlış düşünüyorGuvenmedıgı birinden neden cocuk yapsın ki ?
Senin kararin dedi o karışmaz böyle işlere sadece iyi düşün pişman olma dedi benim çekinmem kendi ailem zaten baskıyla yaşadım baskıyla kapandimPeki eşiniz ne tepki verdi ?
Biliosunuz bu sizin kendı kararınız olmalı
Başkalarının ne düşündüğüyle ilgilenmeyin bu sizin kendı kararınızSenin kararin dedi o karışmaz böyle işlere sadece iyi düşün pişman olma dedi benim çekinmem kendi ailem zaten baskıyla yaşadım baskıyla kapandim
İnsanlar çiğ süt emmistir babama bile guvenmem de yapana uğurlar olsun o kadar da ozguvenim düşük degil gondermesem yapacak olan buradada yapar hanımefendi yanlış düşünüyor
Öyle ama herkes herşeyi yapabilir o yüzden güvenim sadece sonsuz kendime tabi ki eşime de güveniyorum ama sonsuz degil ilk evliliğimde cok kişiyle aldatıldığım için kimseye güvenmem sonsuz ama kiskanip kisitlamam da essek kadar adamin ne yapıp ne yapmayacağını kısıtlayıp kontrol edemem herkes seçimlerinin sonuçlarını yaşar yani bu konuda gayet rahatım3 ay güvenemeyeceğiniz biriyle de ömür geçmez zaten .
Kendı secımlerınız konusundada rahat olunÖyle ama herkes herşeyi yapabilir o yüzden güvenim sadece sonsuz kendime tabi ki eşime de güveniyorum ama sonsuz degil ilk evliliğimde cok kişiyle aldatıldığım için kimseye güvenmem sonsuz ama kiskanip kisitlamam da essek kadar adamin ne yapıp ne yapmayacağını kısıtlayıp kontrol edemem herkes seçimlerinin sonuçlarını yaşar yani bu konuda gayet rahatım
Umarim ailem tarafindan cok sindirildim umarım başarırımKendı secımlerınız konusundada rahat olun
En fazla ne olabilir kiUmarim ailem tarafindan cok sindirildim umarım başarırım
Beni evlatlıktan reddederlerEn fazla ne olabilir ki
Göze alıyor musunuz ?Beni evlatlıktan reddederler
O düşünsün ben bu kadını üç ay yalnız ve özgür bırakıcam diye. O endişe etsin. Bu kadar aldatılma korkusuyla yaşanmazKonudan ayrı ama 3 ay eşi başka ülkeye nasıl güvenip gönderiyorsunuz merak ettim. Ben büyük konuşmayım ama asla göndermem. Diyeceksiniz eşine güvenmiyorsan niye evlisin ama erkek milleti sonuçta kemalim yapmaz diyemiyorum.
Ya ben bu eski heyecanı geri istiyorum olayını anlamıyorum.Kocam beni aldatır düşüncem yok ki yapacak heryerde yapar ben ilişkim de ki heycani geri istiyorum sadece biraz da eski beni ozledim
Hoofff, niye olamasın kiYa ben bu eski heyecanı geri istiyorum olayını anlamıyorum.
Bilmem kaç senedir beraber olduğunu, her haltını bildiğim, bakışından ne düşündüğünü anladığın bir insana nasıl ilk tanıştığın zamanların heyecanını duyabilirsin ki?
İlişkilerin de evreleri var neticede. Flört dönemi, ilk heyecanlar bitmiş artık uzun süreli ilişkiye dönmüş. Orada olan şey güven, bağlılık, sadakat, sevgi olur.
Bana biraz fazla havada bir istek gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?