Dişil enerji eskiyi özleme

Yapacak her yerde yapar keyfi bilir beni kaybeder bende kimseye yüzde yüz güvenmem zaten ama sırf beni aldatacak diye kıçımın dibinden mi ayırmayım dusunceniz yanlis karakter meselesi

Guvenmedıgı birinden neden cocuk yapsın ki ?

3 ay güvenemeyeceğiniz biriyle de ömür geçmez zaten .
Öyle ama herkes herşeyi yapabilir o yüzden güvenim sadece sonsuz kendime tabi ki eşime de güveniyorum ama sonsuz degil ilk evliliğimde cok kişiyle aldatıldığım için kimseye güvenmem sonsuz ama kiskanip kisitlamam da essek kadar adamin ne yapıp ne yapmayacağını kısıtlayıp kontrol edemem herkes seçimlerinin sonuçlarını yaşar yani bu konuda gayet rahatım

Kendı secımlerınız konusundada rahat olun

O düşünsün ben bu kadını üç ay yalnız ve özgür bırakıcam diye. O endişe etsin. Bu kadar aldatılma korkusuyla yaşanmaz

Kocam beni aldatır düşüncem yok ki yapacak heryerde yapar ben ilişkim de ki heycani geri istiyorum sadece biraz da eski beni ozledim
Ya ben bu eski heyecanı geri istiyorum olayını anlamıyorum.
Bilmem kaç senedir beraber olduğunu, her haltını bildiğim, bakışından ne düşündüğünü anladığın bir insana nasıl ilk tanıştığın zamanların heyecanını duyabilirsin ki?
İlişkilerin de evreleri var neticede. Flört dönemi, ilk heyecanlar bitmiş artık uzun süreli ilişkiye dönmüş. Orada olan şey güven, bağlılık, sadakat, sevgi olur.
Bana biraz fazla havada bir istek gibi geliyor.

Kocam da kocam paylaşımları yapsam evimde hürrem sultan olurum herhalde daha altı ay olmuş toparlanamaman gayet normal kendine yüklenme.

Hoofff, niye olamasın ki bence kişiden kişiye değişir. Bazıları cıvıl cıvıldır her şeyde coşar, bazıları salar kendini yaşlandık be kaç sene oldu evleneli moduna girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…