Yok salmaktan bahsetmiyorum. Heyecanlı halin sonsuza gitmez ya. Her şeyini bildiğim anladığım, senelerimi geçirdiğim bir insan sonuçta nasıl bir heyecan duyabilirim ki?Hoofff, niye olamasın kibence kişiden kişiye değişir. Bazıları cıvıl cıvıldır her şeyde coşar, bazıları salar kendini yaşlandık be kaç sene oldu evleneli moduna girer.
Duyulmuyor evet ama insan flört etmeyi özlüyor. Eskisi gibi olmak istiyor. Ben istiyorum en azından.Her şeyini bildiğim anladığım, senelerimi geçirdiğim bir insan sonuçta nasıl bir heyecan duyabilirim ki?
Mutlaka özlendiği zamanlar oluyor ama bence dediğim gibi çok mümkün değil ya.Duyulmuyor evet ama insan flört etmeyi özlüyor. Eskisi gibi olmak istiyor. Ben istiyorum en azından.
Mutlaka zaman zaman hepimizin coştuğu heyecanlandığı anlar oluyor aradan ne kadar zaman geçerse geçsin. Ama bu flört dönemindeki gibi olmuyor. O zamanları ben de özlüyorum, her insan özler. Ancak bunun gereksiz beklentisine girmek de depresif bir beklenti olur. Karşılığı alınacak bir şey değil.Hoofff, niye olamasın kibence kişiden kişiye değişir. Bazıları cıvıl cıvıldır her şeyde coşar, bazıları salar kendini yaşlandık be kaç sene oldu evleneli moduna girer.
Evettt kesinlikle zaten ne zaman korkuya kapılıp erkeklerin peşinden gitsek kaybediyoruz akışta kalalımO düşünsün ben bu kadını üç ay yalnız ve özgür bırakıcam diye. O endişe etsin. Bu kadar aldatılma korkusuyla yaşanmaz
Bir uzman hukukçu yazmıştı.Boşanma ile ilgili.Eşlere gereğinden fazla anlam yüklemeyin hele bizim erkek milleti şımarmaya hazır yapmayın bunu diye yazmıştı.Ben de çok aşıktım çok seviyordum (nasıl oluyorsa) diye diye evde anasının şımarttığı erkekleri sizde tepenize çıkartıyorsunuz.Küçük 6 aylik bir bebegim var evi kendimi falan baya salmıştım eşim yurt dışına çıktı bir kac ay sonra yerini işini severse bizi de ev kiralayıp götürecek oyle planlarimiz var minimum 3 ay ayrıyız ulke ve ev olarak zaten durumu bilin diye yazdım bunları karışmasın.. Ama eskiden bir dişil enerjim vardı eşim etrafımda pervane idi nişanlı iken falan yorulmayim diye merdivenleri sırtında indirmek istemişti düşünün o derece hayran hayran bakardı bana.. Ama şuan öyle degil uzağız önce cinsel olarak uzaklaştık simdi duygusal olarak uzağız hatanin çoğu bende cok konuşuyorum çok saldim kendimi vs vs kizlar bu dönemde toparlamam şart kendimi lütfen destek olun ozguvenim yerlerde falan hamile kaldiktan sonra özel sektörde çalışırken bıraktım işi sonra doğum kolik bebek derken kendimden geçtim resmen eşimi de geçtim kendime iyi gelmek istiyorum ozguvenimi geri almak istiyorum ne yapmaliyimherkeste kınadığım seyi de yaptım evet buldumcuk gibi yapıştım kocama sacma salak kocamda kocam paylaşımları yaptım ayy şuan bi derin nefes alınca off ne kadar ezik psikolojisi helppp mee kadin desteği lütfen kaldırın beni ayağa aynaya baktığımda kendimi sevmek istiyorum ( kınadığım ne varsa yaşadım yemin ederim kimseyi kınamayın bire bir full hd yaşadım) birde tesettüre bire bie uyan biri değilim son dönemlerde çok açılmayı istedim kendimle cebellesiyorum bu konuda çünkü yari yariya kaldim of offf çevre baskısı da cabası
3 ay kendini baştan toplaman için çok yeterli bir süre bebitoKüçük 6 aylik bir bebegim var evi kendimi falan baya salmıştım eşim yurt dışına çıktı bir kac ay sonra yerini işini severse bizi de ev kiralayıp götürecek oyle planlarimiz var minimum 3 ay ayrıyız ulke ve ev olarak zaten durumu bilin diye yazdım bunları karışmasın.. Ama eskiden bir dişil enerjim vardı eşim etrafımda pervane idi nişanlı iken falan yorulmayim diye merdivenleri sırtında indirmek istemişti düşünün o derece hayran hayran bakardı bana.. Ama şuan öyle degil uzağız önce cinsel olarak uzaklaştık simdi duygusal olarak uzağız hatanin çoğu bende cok konuşuyorum çok saldim kendimi vs vs kizlar bu dönemde toparlamam şart kendimi lütfen destek olun ozguvenim yerlerde falan hamile kaldiktan sonra özel sektörde çalışırken bıraktım işi sonra doğum kolik bebek derken kendimden geçtim resmen eşimi de geçtim kendime iyi gelmek istiyorum ozguvenimi geri almak istiyorum ne yapmaliyimherkeste kınadığım seyi de yaptım evet buldumcuk gibi yapıştım kocama sacma salak kocamda kocam paylaşımları yaptım ayy şuan bi derin nefes alınca off ne kadar ezik psikolojisi helppp mee kadin desteği lütfen kaldırın beni ayağa aynaya baktığımda kendimi sevmek istiyorum ( kınadığım ne varsa yaşadım yemin ederim kimseyi kınamayın bire bir full hd yaşadım) birde tesettüre bire bie uyan biri değilim son dönemlerde çok açılmayı istedim kendimle cebellesiyorum bu konuda çünkü yari yariya kaldim of offf çevre baskısı da cabası
Benim derdim eşimden cok kendim ile ilgili bakımlı olmak kendimi sevmek aynada gördüğüm insana iste bu demek istiyorum eski kendimi özledim sanırımBir uzman hukukçu yazmıştı.Boşanma ile ilgili.Eşlere gereğinden fazla anlam yüklemeyin hele bizim erkek milleti şımarmaya hazır yapmayın bunu diye yazmıştı.Ben de çok aşıktım çok seviyordum (nasıl oluyorsa) diye diye evde anasının şımarttığı erkekleri sizde tepenize çıkartıyorsunuz.
Küçük bebek dönemleri zor anne için gerçekten.Önce adaptasyon sorunu vb oluyor.Ev işi ayrı konu.Siz yapabiliyorsanız evinize temizlik için birisini bulun geldiğinde evin işini ütüsünü vb yapsın.Faydası olur size.Bu dönemleri hepimiz geçirdik olan şeyler baktınız aşamıyorsunuz birazda uzman desteği alın derim büyüğünüz olarak.
En az uc ay zaten bu süre inşallah iyi olur hersey3 ay kendini baştan toplaman için çok yeterli bir süre bebito
Bu arada ben seni anlıyorum. Mesele sadece koca da değil. Kendin de kendini daha iyi görmek istiyorsun. Ben de su an yeniden toplama dönemimdeyim :)En az uc ay zaten bu süre inşallah iyi olur hersey
Hah sonunda ben hayata sadece kocam icin gelmedim ki kendimi sevmek istiyorum kendimi en iyi halimle görmek istiyorumBu arada ben seni anlıyorum. Mesele sadece koca da değil. Kendin de kendini daha iyi görmek istiyorsun. Ben de su an yeniden toplama dönemimdeyim :)
Kocanda kocanı bir kenara bırakalım, kendin için başla toparlanmaya. Her sabah ne olursa olsun saçlarını düzeltmekle başla mesela, pijama değiştirmek ne kadar zaman alır ki? şart koş kendine kalkar kalkmaz pijamamı değiştireceğim diye. Bu ikisi bile havanı değiştirecektir. Gerisi zamanla gelir zaten.Küçük 6 aylik bir bebegim var evi kendimi falan baya salmıştım eşim yurt dışına çıktı bir kac ay sonra yerini işini severse bizi de ev kiralayıp götürecek oyle planlarimiz var minimum 3 ay ayrıyız ulke ve ev olarak zaten durumu bilin diye yazdım bunları karışmasın.. Ama eskiden bir dişil enerjim vardı eşim etrafımda pervane idi nişanlı iken falan yorulmayim diye merdivenleri sırtında indirmek istemişti düşünün o derece hayran hayran bakardı bana.. Ama şuan öyle degil uzağız önce cinsel olarak uzaklaştık simdi duygusal olarak uzağız hatanin çoğu bende cok konuşuyorum çok saldim kendimi vs vs kizlar bu dönemde toparlamam şart kendimi lütfen destek olun ozguvenim yerlerde falan hamile kaldiktan sonra özel sektörde çalışırken bıraktım işi sonra doğum kolik bebek derken kendimden geçtim resmen eşimi de geçtim kendime iyi gelmek istiyorum ozguvenimi geri almak istiyorum ne yapmaliyimherkeste kınadığım seyi de yaptım evet buldumcuk gibi yapıştım kocama sacma salak kocamda kocam paylaşımları yaptım ayy şuan bi derin nefes alınca off ne kadar ezik psikolojisi helppp mee kadin desteği lütfen kaldırın beni ayağa aynaya baktığımda kendimi sevmek istiyorum ( kınadığım ne varsa yaşadım yemin ederim kimseyi kınamayın bire bir full hd yaşadım) birde tesettüre bire bie uyan biri değilim son dönemlerde çok açılmayı istedim kendimle cebellesiyorum bu konuda çünkü yari yariya kaldim of offf çevre baskısı da cabası
Kesinlikle insanın kendini beğenmesi lazımHah sonunda ben hayata sadece kocam icin gelmedim ki kendimi sevmek istiyorum kendimi en iyi halimle görmek istiyorum
Mükemmel bir fikir evet haklısınızKocanda kocanı bir kenara bırakalım, kendin için başla toparlanmaya. Her sabah ne olursa olsun saçlarını düzeltmekle başla mesela, pijama değiştirmek ne kadar zaman alır ki? şart koş kendine kalkar kalkmaz pijamamı değiştireceğim diye. Bu ikisi bile havanı değiştirecektir. Gerisi zamanla gelir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?