Dişil enerji eskiyi özleme

Hoofff, niye olamasın ki bence kişiden kişiye değişir. Bazıları cıvıl cıvıldır her şeyde coşar, bazıları salar kendini yaşlandık be kaç sene oldu evleneli moduna girer.
Yok salmaktan bahsetmiyorum. Heyecanlı halin sonsuza gitmez ya. Her şeyini bildiğim anladığım, senelerimi geçirdiğim bir insan sonuçta nasıl bir heyecan duyabilirim ki?
Bence her şeyin bir gelişimi oluyor. İlişkide değişiyor. Bu da kötü bir şey değil esasında. Yani bilmem kaç senedir bildiğin, güvendiğin, her şeyini anlattığın, her şeyini bildiğin bir insana dönüşüyor. Ben o ilk zaman heyecanlarına tercih ederim bu stabil halini.
Seks hayatında bile bence bu dönüşüm oluyor. İlk zamanlar evet daha heyecanlı ateşli oluyor ama zaman geçtikçe iki tarafta birbirini anlıyor neyi sevdiğini anlıyor ve seks daha iyi hale geliyor. Şimdi daha heyecanlı diye ben bunu tercih etmem mesela

Duyulmuyor evet ama insan flört etmeyi özlüyor. Eskisi gibi olmak istiyor. Ben istiyorum en azından.
Mutlaka özlendiği zamanlar oluyor ama bence dediğim gibi çok mümkün değil ya.
Yani şimdi fantezi olsun tanışmıyor gibi yapalım diye cafeye gidelim desek baştan flört edelim desek bile yok yani olmaz bence.
Heyecan duyulmaz anca bir fantezi olarak kalır.
Ondan bu ütopik beklentilerle kendini de yormamak lazım bence ya

Hoofff, niye olamasın ki bence kişiden kişiye değişir. Bazıları cıvıl cıvıldır her şeyde coşar, bazıları salar kendini yaşlandık be kaç sene oldu evleneli moduna girer.
Mutlaka zaman zaman hepimizin coştuğu heyecanlandığı anlar oluyor aradan ne kadar zaman geçerse geçsin. Ama bu flört dönemindeki gibi olmuyor. O zamanları ben de özlüyorum, her insan özler. Ancak bunun gereksiz beklentisine girmek de depresif bir beklenti olur. Karşılığı alınacak bir şey değil.

Bir uzman hukukçu yazmıştı.Boşanma ile ilgili.Eşlere gereğinden fazla anlam yüklemeyin hele bizim erkek milleti şımarmaya hazır yapmayın bunu diye yazmıştı.Ben de çok aşıktım çok seviyordum (nasıl oluyorsa) diye diye evde anasının şımarttığı erkekleri sizde tepenize çıkartıyorsunuz.
Küçük bebek dönemleri zor anne için gerçekten.Önce adaptasyon sorunu vb oluyor.Ev işi ayrı konu.Siz yapabiliyorsanız evinize temizlik için birisini bulun geldiğinde evin işini ütüsünü vb yapsın.Faydası olur size.Bu dönemleri hepimiz geçirdik olan şeyler baktınız aşamıyorsunuz birazda uzman desteği alın derim büyüğünüz olarak.

3 ay kendini baştan toplaman için çok yeterli bir süre bebito

Benim derdim eşimden cok kendim ile ilgili bakımlı olmak kendimi sevmek aynada gördüğüm insana iste bu demek istiyorum eski kendimi özledim sanırım

Kocanda kocanı bir kenara bırakalım, kendin için başla toparlanmaya. Her sabah ne olursa olsun saçlarını düzeltmekle başla mesela, pijama değiştirmek ne kadar zaman alır ki? şart koş kendine kalkar kalkmaz pijamamı değiştireceğim diye. Bu ikisi bile havanı değiştirecektir. Gerisi zamanla gelir zaten.

Mükemmel bir fikir evet haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…