- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
-
- Konu Sahibi EU2
nan nasıl bı bjk fenerlı ıle evlenıp hayatının en buyuk hatasını yapar
ben evlenmem daha ıyıkaydirigubbakcemile3
böcüğüm hoşbulduk:1hug:..bi kaç sayfa önce yazdım sana bişeyler zatengunaydınnnnnnnnnnnnnnn
kızlar donduk geldıkkk gene
aso H GELDIN
ailecek yuvadaydık
resimlerde ben yokum,taraftarlardan bir kaç kere,onuda yiğenin cebinden attım pc ye,küçük çıktı resimler,benim telin şarjı bitti resim çekmektenama onlarda ben varım tabi:smiley-cool:.
taraftar arkadaşlarımdan bir kaç kare,kartallarım benim ya:lepi:
:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
böyle bir kutalama yoktu kızlar...kelimelere dökemiyorum yakışır kartalıma herşey,helal olsun sana bu şampiyonlukturkbayragi
essecim bende seni öpüyorum,dün bir arkadaşta resim ekledi,bende ekledim,bakmak isterseniz belki,2 sayfa önce..
asocum hoşgeldin bacım yaa kusura bakma aklım başımda değil:1hug:
ben de resim ekleyecem ama özel albüme...size de arkidişlik daveti yollicim zaten:jeyyar:
kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bu bana yapılırmıydı yaa,gs maçındada aklım burdaydı,dünkü maçtada çıldırdım banlıyım die3 haftadır içerdeydim,bugün tahliye oldum:teytey: dünden beri içimde kaldı bunu yapmak istiyorummm:sm_cool:
ŞAMPİYONN KİMMMMMMMMMMM??????hihoyyyt
BEŞİKTAAAAAAAAAAAŞŞŞdelikafaduldendelikafadulden
ŞAMPİYON KİMMMMMMMMMMMMMM????hihoyyythihoyyyt
BEŞİKTAAAAAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞdelikafaduldendelikafadulden
KUPA KİMİNNNNNNNN????hihoyyyt
KARTALIMINNNNNNNNNNNNdelikafaduldendelikafadulden
o zaman:1closedeyes:
laylayalayalaylaya oooooooo beşiktaaaşşşşşşşşşşşşş laylayalayalay oooooooo beşiktaaaaaşşşşşşşşturkbayragiturkbayragi
:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:helal size kartallarım,o kupa ananızın ak sütü gibi helal olsunnnnnnsenağlama..dünden beri ağlıyorum kızlar sevinçtensenağlama...helal olsun tüm camiaya..
siyahhhhhhhhhhhhhhh beyazzzzzzzzzzz şampiyonnnnnn beşiktaaşşşşş:hooray::hooray::hooray::teytey::teytey::lepi:Şeniz
günaydın dişi kartallarrrr:hooray:
:roflol: cok güzeldi yaa sevvalcik:roflol:günaydın
günaydın
günaydınn
allahım
herkese beşiktaşın şampiyonluğu kadar güzel günlerrr
fenerin borçları kadar çok paraa
galatasarayın taraftarı kadar az dert
versin
kızlar yatagımı topladım geldımm hayırlı gunler hepımııze