Disari cikamaz oldum, bas agrisi!

canım yazdım ilacın adını üst mesajda.. yok ben çok içtim o evdeki ilaçlardan hiçbir faydası olmadı..
istersen sen önce kan testi yaptır .. kansızlıkta migrene sebep çünkü .. gerçi ben yaptırdım normal çıktı değerlerim ama seninki kansızlıktansa ona göre önlem alırsın..

O agri esnasinda bir tansiyonunuza baktirsaniz tansiyon yukselmesi olabilir ...gerci en guzeli doktora gitmek bas agrisi cok zor cok gecmis olsun

Ya sen benim cocugum gibi duruyosun 30 olsan nolucak
Iyi de migren olsa evde de tutar bu agri. Ben disari gezmeye doymayan simarik cocuklar gibi eve gelince basliyorum. :/
Poff gidicem doktora.

Kahvenin doğru miktarı migren atağını önler. Mesela günde bi fincan önerilir. Fazla içince o da ağrıyı başlatır fazlalaştırır.

Peki soguk suyun iyi gelmesi de bunu aciklar mi?

Canim yaşla ne alakası var allah aşkına. Ne bekliyorsun en yakın zaman da hemen doktora gitmelisin. İyice ilerlesin mi

Galiba gidicem.
Konduramiyorum kendime ama 3 ayda 4 5 kez oldu bu durum.

Bende teessüf edeyim yaaa benimde otuzuma azıcık yıl kaldı :))

Seni bilmiyorum ama shapes benden genc duruyor

bu arada yazmak yasak mı bilmiyorum ama bana verdiği ilaç diye bir ilaç cidden kurtarıcım 2 aydır..

Yasak diye biliyorum alintindan sildim sende sil bence ariza cikmasin :)

migreniniz var.

anlattiginiz hersey bende de var, cumartesi günü hastaneye gittim bas agrim gecmedigi icin ve Serum taktilar.
koku, ses, isik, bulanti hepsi oluyor migrende.

gecmis olsun.

Ayni durum bende de var.evden nezmn disari ciksam basim agrir.merdiven felan cikamam zonklar.kokulara sese tahamul edemem.midemde bulanir.sabah kalktigimdada gecmez.sag tarafi agrir basimim gozumle beraber.nane yagiyla masaj yapiyorum agridiginda.
zararli biliyorum ama disari cikmadan mutlaka agri kesici iciyorum o derece yani.

Ben alnımdan başımın arkasına doğru bir tülbentle sıkıca bağlıyorum biraz rahatlatıyor sanki, zararı olur mu bilmiyorum iyice sıkıyorum ama

Aynı beni anlatmissin son 2 3 aydır öyleyim ben de. Doğumda ebeler muhabbet eden ben baş ağrısı başlayınca bebek gibi ağlıyordum. Dayanamadım gittim nörolojiye. Bir kaç şey sordu yürü, gözlerini kapat burnuna dokun, ellerde titreme var mı falan. Birşey göremedim ben hamile olduğundan mr giremezsin dedi ağrı kesici yazdı. Şimdi onları kullanmıyorum düzenli uyuyup aç kalmazsam çok artmıyor.

Iyi ki konu acmisim.
Eldeki veriler regl, insulin direnci vs derken tamami tutuyor.
Hashimoto tiroid etkiler mi ki o da var bende.
Ben valla 65 olmusum.

O agri esnasinda bir tansiyonunuza baktirsaniz tansiyon yukselmesi olabilir ...gerci en guzeli doktora gitmek bas agrisi cok zor cok gecmis olsun

O yogun agri doneminde bakmadim hic.
Bakicam bi dahakine.

migreniniz var.

anlattiginiz hersey bende de var, cumartesi günü hastaneye gittim bas agrim gecmedigi icin ve Serum taktilar.
koku, ses, isik, bulanti hepsi oluyor migrende.

gecmis olsun.

Acile gitsem bana da agri kesici yollarlae buyuk ihtimalle su an.
Randevu alip haftaya gidicem artik.

Soğuk su şok etkisi yapıyor ben mesela baş ağrım olduğunda migren atağında sıcak suyu açıyorum kafama tutuyorum sonra birden soğuk suyu açıyorum biraz tutuyorum böyle. Hasta olmayacak sürede :)) ben etkisini görüyorum bunun. Birde şakakalrda bi damar var onu tutunaca da ağrı azalıyor

Nane yagi kokuyodur diye dusunuyorum.
Rahatsiz etmiyor mu?

Ben alnımdan başımın arkasına doğru bir tülbentle sıkıca bağlıyorum biraz rahatlatıyor sanki, zararı olur mu bilmiyorum iyice sıkıyorum ama

Ben sacimi bile toplayamiyorum dunden beri.
Onu hic yapamam sanirim.

Cok gecmis olsun.
Gebelikte artti mi?

Ya sen benim cocugum gibi duruyosun 30 olsan nolucak
Iyi de migren olsa evde de tutar bu agri. Ben disari gezmeye doymayan simarik cocuklar gibi eve gelince basliyorum. :/
Poff gidicem doktora.
Seni bilmiyorum ama shapes benden genc duruyor

Tamam barıştık, aldın gönlümü

Gerçekten yaşla bir ilgisi yok,
Dışarıda ki gürültü, ses, yorgunluk tetikliyor muhtemelen.

Doktora gitmen lazım. İhmal etme.

Esim direk soguk suya sokuyor beni.
Sonra kavga kiyamet tabi. Sicak soguk denemedik hic.
O da elimde bi damari sikiyordu dun, cok inaniyordu ise yarayacagina ama fos cikti. Canimin yandigiyla kaldim.
Ay bide gece uyandim dua okuyor basimda, öldum sandim odum koptu.
Yemin ederim evdeki gariplikler bitmiyor.

Nane yagi kokuyodur diye dusunuyorum.
Rahatsiz etmiyor mu?

Ben sacimi bile toplayamiyorum dunden beri.
Onu hic yapamam sanirim.

Cok gecmis olsun.
Gebelikte artti mi?
Agriyi gecirmiyor ama biraz rahatlatiyo.kokluyosun burun felan aciliyo.
Bide basim agrimadigi zaman pardum kokusu bile agritir basimi.
acilde teshis koymuyolar ben gitmistim.sadece migrene benziyo deyip bi igne yapmislardi.

off aynısını bende yaşıyorum 3 5 ayı geçti benimki asla ışık görmek istemiyorum yorganın altına kapatıyorum kendimi evdeysem böyle ama işte kabus gibi... ben bilgisayara bağlıyorum sürekli bilgisayar başındayım iş yerinde ama bir başladımı ağrı 3 gün sürdüğü bile oluyor. ağrı kesici içiyorum bi süre sonra kesiyor ve yeniden başlıyor. artık korkuyorum acaba bugünde başım ağrıyacak mı diye kabus gibi. duşa giriyorum hemen ama korkuyorum da babamın kuzeninin de başı ağrımış duşa girmiş beyin kanaması geçirdi adam öyle olucam diye her seferinde tedirgin oluyorum

Evet eldeki o damarıda diyorlardı bende de o işe yaramadı

Ben migren tedavisi görüyorum ve birebir migreni anlatıyorsunuz..mutlaka nöroloğa gidin, migren artık tedavi edilebilen bir rahatsızlık

Buna hic dikkat etmedim ya.
Merdiven meselesine yani.
Evde parol var, alsam mi son care?
Kahve nasil etkiliyor peki?
Az once kupayla turk kahvesi ictim gozume vurmuyor su an.

Dun ac karna yedigim yarim borcam islak kek geldi aklima.
:/
Cildiricam.

Migrende normal ağrı kesiciler kullanmamalısınız,o an için geçirse bile sizi bir kısır döngüye sokuyor ve bu sefer hergün her dk basınız agrımaya baslıyor.Tr nin en iyilerinden birine gidiyorum,kendisi ilk iş bana agrı kesici içmeyi bıraktırdı, migren için ayda maximum 3 tane alabilceğim bir agrı kesici verdi

Kac yasindasin puravida?
25 yasa konduramiyorum ben hastalik falan ya.
Annemin vardi biliyorum ataklarini, benim o derece olmuyor. Mesela telefona bakabiliyorum su an annem bakamazdi.
Migren genetik bir hastalık bende çocukluktan beri var mesela. Herkesin atakları da farklıdır anneminkiyle seninki aynı olacak diye bişey yok. Bence nörolojiye görün ailede varsa sende de çıkabilir, fakat migrenin kesin bir tedavisi de yok malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…