- Konu Sahibi agresifkiz
-
Benimki de onde ama. Yani sence benimki neden olmuyor
Canım benim öyle değil. Ön kesicilerden bir tanesi hem yukarıda hem öndeydi. Hem aşağı çekip hem içe kaydırıyorlar. Yapısal değil yani bozukluktan ötürü. Anladığım kadarıyla senin yapısal. Hatta dudağım çok düşmesin diye hafif öne çıkartabilirim bile dedi bende ok dedim önemli olan dudak bence ki senin dişler gayet güzel görünüyor.. İçe girse dudağın düşecek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bugün dişçide randevum var tel tedavisi için gidip görüşeceğim. Ama açıkçası kafamda deli sorularÇok fazla ağrısı oluyor dayanılmaz derecede falan diyorlar çok korktum açıkçası yemek falan nasıl olacak haftayada vizelerim başlıyor etkiler mi acıya dayanabilir miyim kafam çok karıştı yahu
Ağrı nasıl ağrı
Anladim canim. Benim de biri daha onde ve ustteydi zaten
Ya kızlar bu teli çıkarttıran var mı? Arka azıların içine yüzük gibi girmiş, birde alçıyla yapıştırılmış yani bunu nasıl çıkarıyorlar. Önümüzdeki ay ameliyat olma durumum var olursam bi kaç günlüğüne çıkarttırmam gerekiyor. Nasıl çıkartılıyor çok acıyor mu merak ediyorum????
Evet malesefAmeliyatta çıkartıyorlar mı ?:44:
Evet malesef
Niye ki ?
Hem ne ameliiyatı olucaksın
ALLAH yardımcın olsun
Benim arkadaşım iki yıldır kullanıyor hiç de bi sıkıntısı yok gayet rahat.
Kızlar bugün dişçide randevum var tel tedavisi için gidip görüşeceğim. Ama açıkçası kafamda deli sorularÇok fazla ağrısı oluyor dayanılmaz derecede falan diyorlar çok korktum açıkçası yemek falan nasıl olacak haftayada vizelerim başlıyor etkiler mi acıya dayanabilir miyim kafam çok karıştı yahu
Ah biz hanimlar kilo vermek en buyuk mutlulugumuz.hadi bakalim arada yazarsin tel takinca. Telli turna :)
Acı maçı hiç fark etmez parası olan yaptırsın vallah
ağrı eveet oluyor ama dayanılmaz değil 2 yıl bende kullandım sabır gerektiriyor bu tedavi benim doktor çıkartmıştı sonra tekrar taktı o günü hayatım boyunca unutmam çok zoruma gitmişti ağlamıştım canım yanmıştı
13 yaşındaki kardeşimde var takıldığı ilk hafta kabuklu bir şey yemedi ağrısı hiç olmadı zaten lastik takıldı lastikten sonra ağrımaya başladı sadece korkulacak bir şey yok :)
canım bak şimdi ilk taktırdığın zaman 1 hafta kadar çok aşırı ağrın olur yemek yedirmez ben çorbanın içine ekmek atıp doyurdum o dönem karnımı. ağrı kesici alırsan sadece bişi temas ederse ağrır. sonra normal yeme içme dönemine dönersin ama aylık kontrollerde telleri sıkıştırdıkları zaman 2-3 gün yine ağrın olur ilk baştaki gibi şiddetli olmaz ama. onun dışında baş ağrısı vs olmaz kesinlikle.
Ben ergenlik cagindqa 1,5 yil tel taktim,
vallahi taktigima degdi, cok cok rahat 32 disimi gostererek gulebiliyorum her ortamda.
Sahsen benim cok gozume batiyor karsimdaki insanin disari egriyse,
surekli gozlerim dislerine bakiyor, belkide takinti oldugu icin bilemiyorum.
Ama aciya deger bence..
Benim arkadaşım iki yıldır kullanıyor hiç de bi sıkıntısı yok gayet rahat.
Bu dislerdeki egrilikle alakali, bazen baya basinc gibi bisey hissedebilirsin ama agri kesiciyle gececek kadar en fazla.
Birde bende mesela damaktada vardi bir kac ay ayri bir alet, o hic rahat degildi, cikan birseyde degildi,
gece gunduz yemek yerken uyuz ederdi ama olsun donup bakinca iyiki takmisim diyebiliyorum.
Basta dudaklarim iltihaplanmistim sadece bir hafta sonrasinda hiçbir sey olmadi. Sikinti edecek bir durum degil bence. Teller ciktiktan sonraki his ve görüntü gercekten pahabicilemez... hic korkma ben taktigimda orta okuldaydim. Ben o yasta dayanabildiysem sen de dayanirsin bence ..
Aynen daha film çektiricez zaten o yüzden kafam rahat artık sınavların bitmesini bekliyorum :)
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?