- 16 Aralık 2012
- 636
- 295
- 323
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Ben bişey sorucam :) İlk baslarda ağrı oldugunu biliyorum bikaç ay ama daha sonrasında böyle başağrısı fln yapıyo mu.Derslerimi etkilemesini istemiyorum
Peki haftaya sınavlarım başlıyor ve iki hafta sürecek çalışmamı etkiler mi sizce?
baş ağrısı oluyor ama korkulacak bir şekilde değil. kesinlikle sınavlardan sonra yaptırmanızı tavsiye ederim. çünkü çalışmanızı etkiler ister istemez. ama kanal tedavisinden daha zor değil. sadece yapıştırılıyor ve sıkıştırılıyor. ama sonrasında özgüveniniz kapınızı çalıyor :)
Aslinda okadar da buyutulecek bi agrisi yok nasil bi agri biliyormusun ? Hani cok spor yaparsin da ertesi gune vucudun agrirya iste oyle bir agri yani cekilmiyecek cile degil arti en basta cok garip hissedebilirsin kendini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
25yasimda taktirdim 3yil kaldi agzimda.ilk aylarda 9kilo verdim.sadece corba icebiliyordum.agrilarimda ilac icerdim.ben oyillarda univ okumaya baslamistim.zor bir bolumdu ama bu acilarimin basarimi engellemesine izin vermedim.simdi inci gibi dislerim var.herseye degiyor o carpik dislerden sonra :)
benim de sadece üstteki ön dişlerde o da 2 tane cok bi bozukluk yok.Üniversteye baslıcam eylülde.Keske ilkokuldayken taktırsaymısım üniverteye öyle gitmk istemiyorum acıkcasıama biran önce de olsun bitsn istiyorum.Benim merak ettiğim sey dişteki bozukluk seviyesine göre dha az kalablirmi teller.Cünkü sadece ön 2 dişim ve sırf onlar içinde 2 3 sene öyle gezmek istemiyorum
Bende taktırmak istiyorum ama pahalı ya :26:
Benim ilk aylar gozum yerinden cikacak gibi falan olurdu. Duzeldikce daha az ağrıyor. Derslerini birkac gun etkileyebilir ama bunu ogrenciyken yapmak lazim. Is guc sahibi olunca oyle gorunmek kötü
o kadar sıkıntı bi durum değil korkmayınilk zamanlar biraz ağrısı oluyor gerdikleri için .takarken zaten bi ağrı falan yok. sonucunu düşünün bence..ben çok mutluyuminci dişlerimle şu an
merak etmeyin direk takılmıyor temizlikti kalıplardı ölçüydü derken en az 1-2 ayı buluyor o da en az.
3 sene diş teli kullanmış biri olarak bütün sorularınız cevaplayabilirim.
Bir arkadaş şeffaf braketle 4 bine anlaştık demiş.. Metal şeffaftan daha uygun oldugu halde bende 4 bine anlaştım.. Bnm dr baştan çok ılımlıydı sonradan kasıntı bi hal aldı.. Braketini kırma dikkat et ekstra masraf çıkar sana dedi mesela.. Bu masraflar anlaştığımız parayı kapsamıyor mu, ayrıca teller çıkınca beyazlatma işlemine ekstra para ödediniz mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İzmir canım. Metal takılı bende de. Henüz braket kırmadım ama sanki çok maliyetli bişeymiş gibi böyle söylemesi canımı sıktı.Bulundugun sehre gore degisir cnm. Ben adanadayim. Normal fiyati 5000di mesela. Gerci sen seffafa 4000i anlastin yoksa metale mi? Benim 1 braketim kirildi bir sey demedi. Yenisi ile degistirdi. Beyazlatmaya karsi benim dr. Ucretin içinde de degil ama ben beyazlatacagim. Inciler parildasin 😆
İzmir canım. Metal takılı bende de. Henüz braket kırmadım ama sanki çok maliyetli bişeymiş gibi böyle söylemesi canımı sıktı.
Sınavlardan sonraya bıraktım zaten çok teşekkür ederim :)
Eğer spor ağrısı gibiyse çok iyi o zaman o kadarına katlanabilirim sanırım :)
Teşekkür ederim :)
Kilo veriliyorsa eğer yaşadım o zaman
Benimde biraz zor bir bölüm ama sınavlardan sonraya bıraktım zaten ve dediğiniz gibi o inci dişler için değer yahuuu
Teşekkür ederim :)
izmirse normal bence. Yine iyi anlasmissin canim. Ama tavir gercekten kötü. Duymazliktan gel. Bu saatten sonra doktor degismez cunku
Sadece onla kalsa iyi. Bazen dr geç gelince diğer dr bakıyor. Her defasında biz bunu ufacık cocuklara yapıyoruz ltfn basını oynatma vs abartıyormusum gibi.. Sözde özel . Gözümden yaş geliyor. Sıkarken acıtıyor. Karsısında ki asistana bakıyor.. Bak gördün mü mızmız der gibi.. Bu gidişle telimide alıp gidicem yani o derece oldumm :)
Evet sorunlu ama bayan.. :) bnm dr erkek iyi aslında ama kasıntı :) zaten bayan drlarla, hocalarla vs hiç anlaşamadım anlaşamamda yıldızımız barışmıyo :) kim bilir daha ne kadar görcem onlarıHakkaten ilgincmis. Sorunlu bir tipmis. Bu adamlari da malesef cok uzun sure gorecegiz
bakın şeffaf diş telimin resmini ekliyorum. Alttakinin belirgin olmasının nedeni o bölgede fazla sorun vardı ve doktor bir dişimi atlayarak, tel takmıştı ve tel dışarda kalmıştı. Yalnız yapı olarak ön iki kesici dişimin tam olarak içeri giremeyeceğini, hafif dışarda kalacağını söyledi, sizin ön iki dişiniz ne durumda?
Eki Görüntüle 1082537
Hiç belli bile değil canım. Dişin içeri girerse üst dudağında düşme olur. Öyle içeri girmesin daha iyi
Çekip koyacaktım ama kk'nın erisime izin vermiyor yapamadım. Canım benim zaten öndekini içeri sokmaya calısıyolarama ben inci olacak sandım. kandırdı beni. senin kesiciler önde mi?
Çekip koyacaktım ama kk'nın erisime izin vermiyor yapamadım. Canım benim zaten öndekini içeri sokmaya calısıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?