- Konu Sahibi agresifkiz
-
öncelikle büyük geçmiş olsun benim dişlerde ağzımda sağa sola dağıldı bende düşündüm diş teli ağrı olur dediler kesin sonuç için 18 saat taklı gerekiyomuş bn gece oksijen maskesi kullandığım için vazgeçtim bide dolgu olmuycakmış inş senin dişler düzelir
Kardeşim yaptirdi bitti tedavisi hic aglanip sizlandigini görmedim vallahi herşeyi yedi içti hic sikintiya sokamaz kendini
sadece ilk hafta biraz sizlama oluyor diyordu beni diş kökleri sizlar ya öyle bir his oluyormuş
Şuan o kadar güzel bembeyaz dişleri var ki gidip yaptirasim geliyor bazen benimde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bugün dişçide randevum var tel tedavisi için gidip görüşeceğim. Ama açıkçası kafamda deli sorularÇok fazla ağrısı oluyor dayanılmaz derecede falan diyorlar çok korktum açıkçası yemek falan nasıl olacak haftayada vizelerim başlıyor etkiler mi acıya dayanabilir miyim kafam çok karıştı yahu
tek takmış ve takacak olan arkadaşlara bende şunu söylemek istiyorum
bende 1 buçuk sene taktım tel.. sonra çıktı çok güzel dişlerim olmuştu..
zamanla bozuldu amahatta şuan neredeyse üst üste çıkmaya başladı minicik
bende 4 sene sonra başka bir doktora gittim neden söye oluyor bozulmadan bişeyler yapalım diye..
bana dediki,
senin tellerin çıkınca doktorunun ömür boyu alt kısımda minik bir teli oraya sabitlemesi gerekiyordu. onu yapmadığı için bu şekilde kaymış..
yani demek o ki telleriniz çıkınca da daha fazla dikkat edin ki bozulmasın
Bende dolgu var dişlerimde ama
Teşekkür ederim :)
nasıl yaa öyle bişey oluyor mu, bide bununla mı uğraşıcaz ya, valla zaten çok sıkıldım ben bu işten. benim 1 sene olacak sadece ön dişim birleşti o kadar. daha arkada bir dişim var o daha gelmedibiraz yavaş mı ilerliyor benimki anlamadım
küçükken takmıştım ama sabit olmadığı için bir süre sonra attım
30 yasından sonra gaza gelerek şeffaf tel kullanmaya başladım. hiçbir şey görünmüyor :)
8 ay oldu ama müthiş düzeldi
ağrısı da 3-4 gün sürüyor
ilk taktığında hem braketler yanağını yara yapıyor hem de diş köklerin acıyor
yani vizelerden sonraya ertele
mükemmel sonuca hazır ol
bitince beyazlatacağım da
muhteşem olacaklar
ben de küçükken kullandım, sabit değildi acıtıyor diye çıkarıp attım.bir yıllık tedavi boşa gitti ama hep içimde kaldı. ben de tekrar taktırmayı düşünüyorum. ne kadara taktırdın acaba? en son fiyatlar ne alemde?
siz kaca taktirdinz?küçükken takmıştım ama sabit olmadığı için bir süre sonra attım
30 yasından sonra gaza gelerek şeffaf tel kullanmaya başladım. hiçbir şey görünmüyor :)
8 ay oldu ama müthiş düzeldi
ağrısı da 3-4 gün sürüyor
ilk taktığında hem braketler yanağını yara yapıyor hem de diş köklerin acıyor
yani vizelerden sonraya ertele
mükemmel sonuca hazır ol
bitince beyazlatacağım da
muhteşem olacaklar
şeffaf braket ve alt üst 4000e taktırdım
başka bir yer 5000 demişti
kesinlikle yasın kaç olursa olsun taktırmalısın imkan varsa
metal braket 1000 tl daha az galiba
çalışmıyorsan metal öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?