• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli?

Ben bişey sorucam :) İlk baslarda ağrı oldugunu biliyorum bikaç ay ama daha sonrasında böyle başağrısı fln yapıyo mu.Derslerimi etkilemesini istemiyorum

canım ilk taktırdığında ağrısı oluyo evet yalan söylemicem. ilk bir hafta falan yemek yemek imkansız çorbanın içine ekmek atar öyle doyurursun karınını ben öyle yapmıştım :) sonra o ağrı geçiyo ve normal yemen içmen devam ediyo. ama ayda bir kontrole gidince telleri sıkıyo doktor o zaman 2 gün yine ağrın olur ilk baştaki ağrının bi derece hafifi ama o. onun dışında da baş ağrısı vs yapmaz.

baş ağrısı oluyor ama korkulacak bir şekilde değil. kesinlikle sınavlardan sonra yaptırmanızı tavsiye ederim. çünkü çalışmanızı etkiler ister istemez. ama kanal tedavisinden daha zor değil. sadece yapıştırılıyor ve sıkıştırılıyor. ama sonrasında özgüveniniz kapınızı çalıyor :)

Sınavlardan sonraya bıraktım zaten çok teşekkür ederim :)

Aslinda okadar da buyutulecek bi agrisi yok nasil bi agri biliyormusun ? Hani cok spor yaparsin da ertesi gune vucudun agrirya iste oyle bir agri yani cekilmiyecek cile degil arti en basta cok garip hissedebilirsin kendini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eğer spor ağrısı gibiyse çok iyi o zaman o kadarına katlanabilirim sanırım :)
Teşekkür ederim :)

25yasimda taktirdim 3yil kaldi agzimda.ilk aylarda 9kilo verdim.sadece corba icebiliyordum.agrilarimda ilac icerdim.ben oyillarda univ okumaya baslamistim.zor bir bolumdu ama bu acilarimin basarimi engellemesine izin vermedim.simdi inci gibi dislerim var.herseye degiyor o carpik dislerden sonra :)

Kilo veriliyorsa eğer yaşadım o zaman :1:
Benimde biraz zor bir bölüm ama sınavlardan sonraya bıraktım zaten ve dediğiniz gibi o inci dişler için değer yahuuu :1:

benim de sadece üstteki ön dişlerde o da 2 tane cok bi bozukluk yok.Üniversteye baslıcam eylülde.Keske ilkokuldayken taktırsaymısım üniverteye öyle gitmk istemiyorum acıkcası :27:ama biran önce de olsun bitsn istiyorum.Benim merak ettiğim sey dişteki bozukluk seviyesine göre dha az kalablirmi teller.Cünkü sadece ön 2 dişim ve sırf onlar içinde 2 3 sene öyle gezmek istemiyorum :53:

Canım benimde çok bozukluk yoktu iki dişimdi sadece ama ağzımı kapattığımda çarpışıklık oluyormuş ve üst çenem darmış bu nedenle 2 sene kalır dedi yani 2 diş olunca kısa sürede hallolmuyor ağız yapınlada çene yapınlada alakalı :)

Bende taktırmak istiyorum ama pahalı ya :26:

Evet çok pahalı bizde 4 e anlaştık :18:

Benim ilk aylar gozum yerinden cikacak gibi falan olurdu. Duzeldikce daha az ağrıyor. Derslerini birkac gun etkileyebilir ama bunu ogrenciyken yapmak lazim. Is guc sahibi olunca oyle gorunmek kötü

Geç bile kaldım hatta ama olsun dediğiniz gibi en azından iş hayatında taktırmak zorunda kalmam okul hayatımda hallolur gider :)

o kadar sıkıntı bi durum değil korkmayın :34: ilk zamanlar biraz ağrısı oluyor gerdikleri için .takarken zaten bi ağrı falan yok. sonucunu düşünün bence..ben çok mutluyuminci dişlerimle şu an :8:

Bir ağrı korkutuyor işte beni ama yapacak bir şey yok :1:
Sonunu düşününce bende mutlu oluyorum ama :)
Teşekkür ederim :16:

Bir arkadaş şeffaf braketle 4 bine anlaştık demiş.. Metal şeffaftan daha uygun oldugu halde bende 4 bine anlaştım.. Bnm dr baştan çok ılımlıydı sonradan kasıntı bi hal aldı.. Braketini kırma dikkat et ekstra masraf çıkar sana dedi mesela.. Bu masraflar anlaştığımız parayı kapsamıyor mu, ayrıca teller çıkınca beyazlatma işlemine ekstra para ödediniz mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir arkadaş şeffaf braketle 4 bine anlaştık demiş.. Metal şeffaftan daha uygun oldugu halde bende 4 bine anlaştım.. Bnm dr baştan çok ılımlıydı sonradan kasıntı bi hal aldı.. Braketini kırma dikkat et ekstra masraf çıkar sana dedi mesela.. Bu masraflar anlaştığımız parayı kapsamıyor mu, ayrıca teller çıkınca beyazlatma işlemine ekstra para ödediniz mi?

Bulundugun sehre gore degisir cnm. Ben adanadayim. Normal fiyati 5000di mesela. Gerci sen seffafa 4000i anlastin yoksa metale mi? Benim 1 braketim kirildi bir sey demedi. Yenisi ile degistirdi. Beyazlatmaya karsi benim dr. Ucretin içinde de degil ama ben beyazlatacagim. Inciler parildasin 😆

Bulundugun sehre gore degisir cnm. Ben adanadayim. Normal fiyati 5000di mesela. Gerci sen seffafa 4000i anlastin yoksa metale mi? Benim 1 braketim kirildi bir sey demedi. Yenisi ile degistirdi. Beyazlatmaya karsi benim dr. Ucretin içinde de degil ama ben beyazlatacagim. Inciler parildasin 😆
İzmir canım. Metal takılı bende de. Henüz braket kırmadım ama sanki çok maliyetli bişeymiş gibi böyle söylemesi canımı sıktı.

Bende taktıracağım fiyatları ve ağrı sızısı beni de düşündürüyor buradaki tavsiyeleri dinlemek mantıklı bu kadar kadın var milyar tane akıl :32::55:

İzmir canım. Metal takılı bende de. Henüz braket kırmadım ama sanki çok maliyetli bişeymiş gibi böyle söylemesi canımı sıktı.

izmirse normal bence. Yine iyi anlasmissin canim. Ama tavir gercekten kötü. Duymazliktan gel. Bu saatten sonra doktor degismez cunku

Sınavlardan sonraya bıraktım zaten çok teşekkür ederim :)

Eğer spor ağrısı gibiyse çok iyi o zaman o kadarına katlanabilirim sanırım :)

Kilo veriliyorsa eğer yaşadım o zaman :1:
Benimde biraz zor bir bölüm ama sınavlardan sonraya bıraktım zaten ve dediğiniz gibi o inci dişler için değer yahuuu :1:

Ah biz hanimlar kilo vermek en buyuk mutlulugumuz.hadi bakalim arada yazarsin tel takinca. Telli turna :)

izmirse normal bence. Yine iyi anlasmissin canim. Ama tavir gercekten kötü. Duymazliktan gel. Bu saatten sonra doktor degismez cunku

Sadece onla kalsa iyi. Bazen dr geç gelince diğer dr bakıyor. Her defasında biz bunu ufacık cocuklara yapıyoruz ltfn basını oynatma vs abartıyormusum gibi.. Sözde özel . Gözümden yaş geliyor. Sıkarken acıtıyor. Karsısında ki asistana bakıyor.. Bak gördün mü mızmız der gibi.. Bu gidişle telimide alıp gidicem yani o derece oldumm :)

Sadece onla kalsa iyi. Bazen dr geç gelince diğer dr bakıyor. Her defasında biz bunu ufacık cocuklara yapıyoruz ltfn basını oynatma vs abartıyormusum gibi.. Sözde özel . Gözümden yaş geliyor. Sıkarken acıtıyor. Karsısında ki asistana bakıyor.. Bak gördün mü mızmız der gibi.. Bu gidişle telimide alıp gidicem yani o derece oldumm :)

Hakkaten ilgincmis. Sorunlu bir tipmis. Bu adamlari da malesef cok uzun sure gorecegiz

Hakkaten ilgincmis. Sorunlu bir tipmis. Bu adamlari da malesef cok uzun sure gorecegiz
Evet sorunlu ama bayan.. :) bnm dr erkek iyi aslında ama kasıntı :) zaten bayan drlarla, hocalarla vs hiç anlaşamadım anlaşamamda yıldızımız barışmıyo :) kim bilir daha ne kadar görcem onları :( ıykk

bakın şeffaf diş telimin resmini ekliyorum. Alttakinin belirgin olmasının nedeni o bölgede fazla sorun vardı ve doktor bir dişimi atlayarak, tel takmıştı ve tel dışarda kalmıştı. Yalnız yapı olarak ön iki kesici dişimin tam olarak içeri giremeyeceğini, hafif dışarda kalacağını söyledi, sizin ön iki dişiniz ne durumda?
$11208_10151869241949044_796063877_n.jpg

Son düzenleme:
bakın şeffaf diş telimin resmini ekliyorum. Alttakinin belirgin olmasının nedeni o bölgede fazla sorun vardı ve doktor bir dişimi atlayarak, tel takmıştı ve tel dışarda kalmıştı. Yalnız yapı olarak ön iki kesici dişimin tam olarak içeri giremeyeceğini, hafif dışarda kalacağını söyledi, sizin ön iki dişiniz ne durumda?
Eki Görüntüle 1082537

Hiç belli bile değil canım. Dişin içeri girerse üst dudağında düşme olur. Öyle içeri girmesin daha iyi

Back