- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Gayet güzel görünüyor. Sordun mu neden içeri almıyormuş. Diğerlerinide içe alması gerekir diye mi yani simetri yüzünden mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bunu da bugun cektim. Temmuzda ust tel, eylülde alt tel takildi
Gayet doğal görünüyor. Üsttekinin biri aşağıda onu nasıl eşitleyecekler. Benim alta daha takılmadı. Benim altta seninki gibi. Yarın randevum var gerip gerip yollayacaklar beni :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
rica ederim :) Benimde haftaya takılacak yaklaşık 4 aydır uğraşıyorum daha film çekilecekse belki çürük gibi şeylerde çıkarsa yazı bulur yanı sınavlara denk gelmez zaten hepsi bitse bile kalıplar alındıktan sonra 1 ay bekleniyor en azından benimkisi öyle oldu.
Hangi hastaneye başvurduğunuzu öğrenebilirmiyim?
Bunu da bugun cektim. Temmuzda ust tel, eylülde alt tel takildi
Ya alta dolgu yapacakmis uzatmak icin ya da digerini kisaltacakmis canim. Yarin icin kolay gelsin sana canim
Kızlar bende üniversitede taktıracagım üst çenem dar alt çenemde dar sayılır aslında ben rengarenk takmak istiyorum ama kuzenlerim falan ıyy üniversitede rezillik diyince çekindim acaba şeffaf mı taktırsam :44:
Ya alta dolgu yapacakmis uzatmak icin ya da digerini kisaltacakmis canim. Yarin icin kolay gelsin sana canim
Kesinlikle bende bu yüzden istiyorum, insanların sürekli dişlerine bakarım özellikle dikkatimi çekiyor ne yapayım
Ve eninde sonunda bende dişlerime tel taktıracaktım takıntı haline gelmişti çünkü, maddi durumumuz müsait olmadı lise dönemimde ama allaha şükür şimdi maddi açıdan sıkıntımız olmayınca hemen taktırayım dedim :)
Teşekkür ederim :)
İnşallah benimde öyle olur.
Banada damaklık takılacakmış sanırım dediğiniz o, nasıl çok mu rahatsız edici?
Aynen küçücük çocuklarda bile görüyorum :)
Benimde üst çenem dar alt çenem çok genişmiş
Bence neden rezillik olsun ki tam tersi çok tatlı duruyor hem eğer istiyorsan yaptır kime ne yani, benimde arkadaşlarım var dişlerinde tel olan ve renkli onlarda sonuçta üniversitede ve renkliler ve ben beğeniyorum
Benim alt sonradan bozuldu aslında normaldıÜste takılan şey çok ağrıtıyormu ve tedavi ne kadar sürerki Bende öyle düşünüyorum şeker durur yanı cıvıl cıvıl çünkü şeffaf telde sararma falan olur benim kuzenim takıyor dişinde bir şey kalmış gibi duruyor o yuzden evet onları dinlememeliyim
Seffaf telde sararan braketler değil lastikler. Her kontrolde onlar değişiyor zaten, ya da baska renk lastik kullanabilirsiniz. Bir de benim lastikler sararmiyor o kadar. Dis bakimina dikkat etmezseniz, kahve ve sigara icerseniz sararir
4 ay mı :18:
Ben tanıdığımızın bir tavsiyesi üzerine kendi kliniği olan bir diş hekimine gittik ama bize filmi çektirin hemen kalıp alıp tedaviye başlayalım dedi.
Seffaf dis telleri daha kolay duzeltilebilir carpikliklarda takiliyor.metal renkliler daha saglam oluyor.buna dis hekimi karar veriyor.tel takildiktan sonra o carpik disler cekme ve sikistirma yontemiyle yerlerine oturtuluyor.2ayda farki gorursun
Disci alta dolgu yapti. Dislerim eşitlendi. Bu kadar beyaz degil dislerim. Biraz renklerle oynadım. Sizce bu beyazlik nasil? Yapmacik olmasıni da istemiyorum
Kucuk olmasi avantaj. Konuşun bir doktorunuzlaÇok beyaz gibi duruyor ben çok anlamam gerçiben de tel taktırmak istiyorum daha doktor ismi falan aldım en baştayım yani ama benim dişlerim biraz küçük seninki gibi değil acaba dolguyla falan ayarlanır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?