- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi agresifkiz
-
doğum iznine ayrıldım bu ara onu da halletsem iyi olur. çünkü 2 sene dönmeme gibi bir planım var. ama o durumda maaş da olmayacak.araştırmaya devam edeyim. çünkü her aynaya bakışımda yarım bıraktığım tedavimi görüyorum. cevap için teşekkürler.
Kızlar bugün dişçide randevum var tel tedavisi için gidip görüşeceğim. Ama açıkçası kafamda deli sorularÇok fazla ağrısı oluyor dayanılmaz derecede falan diyorlar çok korktum açıkçası yemek falan nasıl olacak haftayada vizelerim başlıyor etkiler mi acıya dayanabilir miyim kafam çok karıştı yahu
bende kuzenimde aynı doktorda yaptık.. onunkinde dişler arası boşluk oluştu. benimkindede ön dişim hafif üste çıkmaya başladı..
doktor istanbuldan gelip gidiyordu bir kliniğe.. sonra kliniklede anlaşma süreleri bitmiş.. karşımızda muhatap bulamadık kısacası..
Arkadaşlar merhaba benim üst çene dişlerim biraz önde ve tel takmam gerek ama iş kadını olduğum için çekiniyorum üste takmaya o yüzden içten yada olursa şeffaf taktırmak istiyorum, sizden isteğim eğer kullanan varsa bana bilgi verebilir mi ? Ağrısı kaç gün sürüyor? İçten takarsam acaba yine belli olur mu? Normal davranabilir miyim tekrar? En çok merak ettiğim şeyde tel takarsam dişlerimi yerine getirip mi takıyorlar yoksa tel aracılığıyla zamanla yerine mi geliyor?
Umarım bilgi verebilecek biri çıkar. Şimdiden teşekkür ederim
benim de sadece üstteki ön dişlerde o da 2 tane cok bi bozukluk yok.Üniversteye baslıcam eylülde.Keske ilkokuldayken taktırsaymısım üniverteye öyle gitmk istemiyorum acıkcasıama biran önce de olsun bitsn istiyorum.Benim merak ettiğim sey dişteki bozukluk seviyesine göre dha az kalablirmi teller.Cünkü sadece ön 2 dişim ve sırf onlar içinde 2 3 sene öyle gezmek istemiyorum
3 sene diş teli kullanmış biri olarak bütün sorularınız cevaplayabilirim.
Kızlar bugün dişçide randevum var tel tedavisi için gidip görüşeceğim. Ama açıkçası kafamda deli sorularÇok fazla ağrısı oluyor dayanılmaz derecede falan diyorlar çok korktum açıkçası yemek falan nasıl olacak haftayada vizelerim başlıyor etkiler mi acıya dayanabilir miyim kafam çok karıştı yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?