• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli taktırmak istiyorum !

• Konu Sahibi Konu Sahibi busem91
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

busem91

Ziyaretçi
Arkadaşlar 18 yaşındayım Dişlerime tel taktırmak istiyorum.
Kullananlar bilgi verebilirmi?Önerdiğiniz bir yer varmı?(İst-Avr.Yakası)Ne kadar kalıyor?Fiyatı nedir?Vs.Vs... :CüvCüv:

Arkadaşlar 18 yaşındayım Dişlerime tel taktırmak istiyorum.
Kullananlar bilgi verebilirmi?Önerdiğiniz bir yer varmı?(İst-Avr.Yakası)Ne kadar kalıyor?Fiyatı nedir?Vs.Vs... :CüvCüv:

benim alt dişlerimde teller var yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum.ama benim sana tavsiyem bir çok doktora git görüş.tellerin dişlerde kalma süresine gelince o senin dişlerinin ne kadar bozuk olduğuna bağlı kişiye göre değişir diş yapına yani bana 5 ay demişlerdi kullan çıkartırız 2 yıl olcak hala çıkmadı kendi doktorumu öneriyim dicem ben memnun kalmadım değiştiricem...o yüzden iyice bir araştır birebir diş doktorlarıyla konuş...

Ben de arıyorum Avrupa yakasında diş hekimi.
Üst dişlerim için.
Fakat şeffaf istiyorum estetik görüntü bakımından.Sanırım
biraz pahalı şeffaf teller.
boshayallersmile

Ben de arıyorum Avrupa yakasında diş hekimi.
Üst dişlerim için.
Fakat şeffaf istiyorum estetik görüntü bakımından.Sanırım
biraz pahalı şeffaf teller.
boshayallersmile

evet normal metal tellere göre biraz daha pahalı şeffaf teller...

bende tel takalı yaklask bır yıl olucak seffaf kullanıorm uzaktan cok farkedılmıo bıle,seffaf olanların tel kalınlıklarıda daha ınce oluyo, sonucta uzun bır sure onunla yasıyorsun nekadar belırsız bısey olursa okadar ii :)

Ben avrupa yakasında oturuyorum Büyükçekmece tarafında :)) bende şeffaf istiyorum aslında bnm dişçimde 6 ay ile 1 yıl kalır dedi.Fiyatı 3 milyar demişti :)))

Ben avrupa yakasında oturuyorum Büyükçekmece tarafında :)) bende şeffaf istiyorum aslında bnm dişçimde 6 ay ile 1 yıl kalır dedi.Fiyatı 3 milyar demişti :)))

Diş telleri şeffaf olmasa dahi çok pahalı.
Ben o parayı veremem sanırım.Bütçem müsade etmez.
O etse ben etmemkaydirigubbakcemile3
Çok büyük bir problem değil benimk ama
Bir hekime de görünmek lazım tam teşhiş için.boshayallersmile

Bende dişime tel taktırdım 23 yaşında taktırmıştım şimdi çıktı.
sana diyebileceğim bulduğun doktor diş hekimi değil bir ortodontist olsun çok uzun süren bir tedavi çünkü diş .benimkisi diş hekimiydi ben çok sonradan öğrendim öyle olduğunu dişlerim eskisine göre düzeldi ama inci gibi derler ya olmadı işte istediğim gibi olmadı çok iyi bir doktor araştırması yap derim.

benimde dişimde teller var.takılalı 1.5 yıl oldu.haftaya kurtuluyorum.şeffaf tel benimkide.düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.metalden çok farklı görüntüsü.bende 3 milyara taktırdım

ben ankara gülhane askeri tıp akademisi diş kliniğinde pedotontide dişlerime 4 yıl önce tel takıldı babam başçavuş olduu içn herhangi bir ücrette ödemedik.çıkan tellerden 2 ay kullanıp dişlerim biraz düzelnce çıkmayan tel taklcaktı onuda 2 yıl kullancaktım ama ben sadece 2 gün takabildim konuşamadım tükürüğüm devamlı geliodu yutuodum damaklıydı telim kötü hissediodum kndimi..snra bu yıl kışın aradılar randevu için damağım büyüdüğü için başka tel takıldı onuda pek kullanmıorum aslında unuutuorum kullanmaı ama yarın kesin takıcam artık dişlerim kötü görünüo konuşmamıda etkilio:S

arkadaşlar kayseri' de bildiğiniz iyi bir diş doktoru var mı tel taktırmak için?

arkadaşlar kayseri' de bildiğiniz iyi bir diş doktoru var mı tel taktırmak için?

ben taktırdım canım 7 gün oldu taktıralı denta forumda Alaaddin bey'e taktırdım ve şimdilik memnunum kaydirigubbakcemile2 ben bayagı bir araştırmıştım ve en iyisi Alaaddin bey dediler bir de Banu hanımın ismi geçiyordu :1rolleyes:

bu arada kızlar ben de şeffaf taktırmak istedim ama gittiğim tüm ortodontistler şeffaf teli önermediler daha geç oluyormuş dişlerin yerine oturması ve normali kadar sağlam olmadığı için pek sağlıklı değilmiş benneyaptımki

Son düzenleme:
Bende 2009 şubattan beri tel takıyorum 1,5 yıla yakın olacak yani.En az 2 yıl takarsın demişti doktorum tel taktırdıgımda 23 yaşındaydım çene problemim vardı,Üst çenem çok dardı ve bu nedenle üst köpek dişlerimin yanındakı dişlerim eksikti,küçüklüğümde sersem bi dişçinin yenisi gelir diye üstten gelen 2 dişimi çekmesi yüzünden,Neyse 23 yaşında oldugum için ssk karşılamıyordu ünv hastanesi pesin 3000 lira dedi ankarada Başkent üiv diş hast.Bende özel bir muayenehaneye gidiyorum şuanda 5.000liraya mal oldu bı kısmını peşin kalanını 400 taksitle ödedim,damalık taktım üst çenem genişledi alt dişlerimden sağlam bir dişim çekildi ve alt çenem biraz daha daraldı şimdi kapanış problemim yok dişlerim gayet düzgün ama çok kirlendi telden dolayı kötü görünüyorlar :( 2 imlant yapılacak üst çeneme onların yerinin tamamen açılmasını bekliyoruz şimdi

Size tavsiyem taktırmak istiyorum ,taktırıcam deyip sadece sormayın bir adım atın ben yıllarca bekledim,ailem yok bişeyin ne insanlar var dediler ihmalkarlıktan kaç yaşıma kaldım.Ve tellerini sev,canın yanacak ilk günler ama alışacaksın hatta onları unutacaksın gün gelince.Bu arada şeffaf tel taktırma bence de çünkü süreyi uzatıyormuş onlar ve çok sağlam olmayabiliyorlarmış metal taktır kısa sürede kurtul ve tel takmanın keyfine var bol bol da gülümse.Şimdiden geçmiş olsun sempatiksalakcinni

bn şeffaf tel kullanıyorum cokta memnunum varlığını anca ben söleyince farkediyorlar cok açık gülmediğim müddetçe :) üstelik öyle hassas falan deil cok dikkat etmememe ragmen hiç bişey olmadı. 3. ayımdayım buna ragmen ön dört dişim oturdu köpek dişlerim kaldı zaten uzun sürecek olanlarda onlar. yani diyeceğim maliyeti fazla olsada estetiğe önem verenler için şeffaf en iyisi.

Çapa'da çok sonraya sıra veriliyor diye biliyorum.Teşekkür ederim ama cevabın için.

Bakırköy'de bir ortodontist var mı? Ferdi Allaf nasıl mesela?

Back