en çok şu tellerin çıkarılmasını merak ediyorum,çok acıyor mu acaba ?
tecrübeli biri aydınlatsın bizi :)
kesinlikle acımıyor ama acayip bir rahatlama hissi geliyor, sanki tonlarca ağırlıktan çıkmışsınız gibi. ilk bir kaç gün dünya bomboş geliyor insana. ama çıkma esnasında hiçbir ağrı yok merak etme canım :teselli:
yok canım tedaviye başladığımda ortodontistim gömük dişimi çektirmemi söylemişti.daha sonra uzak olduğu için tedaviye de başlamamanın verdiği rahatlıkta ortondontistimi değiştirdim.o zaman filmimi gördüğünde dişi çektirmeseydim bu şekilde de dişin çıkarılabilceğini söylemişti ordan biliyorum. o dişimden sonra alt çenemde gömük 20liklerim de vardı onları da çektirdim. damağı yarmak hiç bişey diil iğneyle uyuşturuo zaten hiçbişey hissetmiosun..
Arkadaslar yarin büyük gün bir aksilik olmassa 8:15 de randevum var tellerimden ayriliyorumkaydirigubbakcemile5.Biraz heyecan biraz korku var acirmi acaba:1no2:?Hic tecrübesi olan biri yokmu yayasakkelime.Neyse öyle böyle yarin kuzu kuzu gidicem.Bana sans dileyinkaydirigubbakcemile3
Aynı operasyondan bende olabilirim. Bu mesajı yazalı 13 gün olmuş. Durum nedir canım ? :uhm: Operasyon geçirdin mi ? :)arkadaşlar bugün diş hekimine gittim.ön üst dişlerimin arası açık olduğu için küçük bir operasyondan sonra tel takılması gerektiğini söyledi dişlerin birleşmesi için..bu durumu yaşayan varmı takılan tel acaba ne kadar kalır?
Gercekten acımıyo mu ? Canım ya valla biraz olsun icim rahatladı :1hug: Arkadaslarıma soyledigimde yarıcak demesi bile kotu diyolar daha cok korkuyorum ya ama ignenin etkisiyle acımaz diye umut ediyorum. 1 bucuk ay kaldı..
He bide bisey sormak istiyorum damagımı yardıgında disimin hepsi cıkcak mı yoksa birazı cıkıp tamamende zamanla mı cıkar? Dis cıktıktan sonra hemen telleri takar mı yoksa damagımın dinlenmesini mi bekler? Biliyorum cok soru sordum ama :) disciye gidince disciyede sorucam da daha 1 bucuk ay var biliyosan cevaplar mısın? :)
Herkese merhabakaydirigubbakcemile3.Jeyloo'cum tahminin dogru benim tellerim gecen sene mayista takilmisti,dünde cikti.34 yasindayim bu yasima kadar ilk defa dün gülerken kendimi cok mutlu hissettimdelikafadulden.Zaten aynalar catlicak yakinda dakka basi ayna karsisindayim.Hersey cok güzel gecti,hic korktugum gibi degildi.Zaten benim bir tek üstlerde tel vardi.Önce yüzükleri cikardi onu hic hissetmedim,sonra bir baktim metal olan braketleride cikarmis hic farketmedim bilealkisalkisalkis.Öndekiler keramik ti benim.Onlari cikarirken biraz ugrasti cünkü parcalanip sicrama ihtimali varmis diye birde koruyucu gözlük takti.Disler hassas oldugu icin biraz tuhaf
bir his oluyor ama kesinlikle hic aci hissetmedima.s.Ama ne olursa olsun herseye degermis dislerim inci gibi, hatta bunlar benim dislerimmi diyesim geliyor.Sonrasinda birde güzel cilalayip parlatti bembeyazlar.Darisi basiniza,sorularinizi seve seve cevaplarim. herkese güzel gülüsler.:içelim:
Herkese merhabakaydirigubbakcemile3.Jeyloo'cum tahminin dogru benim tellerim gecen sene mayista takilmisti,dünde cikti.34 yasindayim bu yasima kadar ilk defa dün gülerken kendimi cok mutlu hissettimdelikafadulden.Zaten aynalar catlicak yakinda dakka basi ayna karsisindayim.Hersey cok güzel gecti,hic korktugum gibi degildi.Zaten benim bir tek üstlerde tel vardi.Önce yüzükleri cikardi onu hic hissetmedim,sonra bir baktim metal olan braketleride cikarmis hic farketmedim bilealkisalkisalkis.Öndekiler keramik ti benim.Onlari cikarirken biraz ugrasti cünkü parcalanip sicrama ihtimali varmis diye birde koruyucu gözlük takti.Disler hassas oldugu icin biraz tuhaf
bir his oluyor ama kesinlikle hic aci hissetmedima.s.Ama ne olursa olsun herseye degermis dislerim inci gibi, hatta bunlar benim dislerimmi diyesim geliyor.Sonrasinda birde güzel cilalayip parlatti bembeyazlar.Darisi basiniza,sorularinizi seve seve cevaplarim. herkese güzel gülüsler.:içelim:
merhaba
ankarada diş teli taktıran yok mu hiç?
ben varım :teytey:
kaç yaşında taktırdın nerede kaça yaptırdın?
ben nasrettin hocanın yağ olsa un yok, un olsa şeker yok bi helva yapamadık fıkrası misali zaman olsa para yok para olsa zaman yok iye tel taktıramadım. yaşım 25 oldu.
şimdi ikisi birarada :dance: uygun bir yer arıyorum. kızılay ya da keçiöerene yakın. uygun ödemeyle sağlam iş yapacak bir yer.
21 yaşında taktırdım, geçtiğimiz ay doktorum telleri çıkardı, benimki 4000 tl ye yakın tuttu, taksit istersen taksitte yapılıyo, yeri atatürk bulvarında kuğulu parka yakın, kendi doktorumu kesinlikle tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?