Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

ya benim bu hafta sonu kontrolüm vardı doktora ne zaman biter dedim oda bn bilwerek yawas yapıom dedim çünkü hızlı tedavi uygularsam yine eski haline döneblir o yüzedn ağırdan alıom dedi istersen hızlı yapam dedi bende yok düzgün olsun da yawa olsun farketmz dedim o akdar acıya katlanıoom eskisine dönerse ne anladım bu işten ben demi ama ama bitsina rtık i an önce yaa

Kiz mavi kelebek, senin tellerin benden sonra takilmadimi yani gecen sene mayis haziran gibi?
Yoksa karistirdimmi seni???

Ciktimi telin nasil oldun?

Gecmis olsun sanlsi say kendini,

benim daha büyük amleiyatim var önümde mayisin 28 inde beni hatirlayipda dua ederseniz seivnirim.

Cok korkuyorummmmmm(((

en çok şu tellerin çıkarılmasını merak ediyorum,çok acıyor mu acaba ?
tecrübeli biri aydınlatsın bizi :)

en çok şu tellerin çıkarılmasını merak ediyorum,çok acıyor mu acaba ?
tecrübeli biri aydınlatsın bizi :)

kesinlikle acımıyor ama acayip bir rahatlama hissi geliyor, sanki tonlarca ağırlıktan çıkmışsınız gibi. ilk bir kaç gün dünya bomboş geliyor insana. ama çıkma esnasında hiçbir ağrı yok merak etme canım :teselli:

ne güzel anlatmışsın ... dünya bomboş geliyor diye delikafadulden

Gercekten acımıyo mu ? Canım ya valla biraz olsun icim rahatladı :1hug: Arkadaslarıma soyledigimde yarıcak demesi bile kotu diyolar daha cok korkuyorum ya ama ignenin etkisiyle acımaz diye umut ediyorum. 1 bucuk ay kaldı..

He bide bisey sormak istiyorum damagımı yardıgında disimin hepsi cıkcak mı yoksa birazı cıkıp tamamende zamanla mı cıkar? Dis cıktıktan sonra hemen telleri takar mı yoksa damagımın dinlenmesini mi bekler? Biliyorum cok soru sordum ama :) disciye gidince disciyede sorucam da daha 1 bucuk ay var biliyosan cevaplar mısın? :)

,bende altlara taktırdım..şimdi hem altta var hem üstte..yemek yiyemiyodum başta ilk üste takıldığında..tam alıştım dedim alta takıldı şimdi hiç yemek yiyemiomDDD

alkisalkisalkis Arkadaşım hadi artık sonucunu yaz da bizde merak giderelim hatta varsa fotoğraf bile ekleyebilirsin.. delikafadulden Çoook geçmiş olsun

Aynı operasyondan bende olabilirim. Bu mesajı yazalı 13 gün olmuş. Durum nedir canım ? :uhm: Operasyon geçirdin mi ? :)
---------------------------------------

Arkadaşlar aranızda çene kapanış problemlerinden dolayı ameliyat olanınız var mı? Üst çene yada alt çene.. Nerde ameliyat oldunuz, sigorta karşılıyor mu, ücreti ne kadardır? Bilgilendirirseniz sevinirim.benneyaptımki

Son düzenleme:
Herkese merhabakaydirigubbakcemile3.Jeyloo'cum tahminin dogru benim tellerim gecen sene mayista takilmisti,dünde cikti.34 yasindayim bu yasima kadar ilk defa dün gülerken kendimi cok mutlu hissettimdelikafadulden.Zaten aynalar catlicak yakinda dakka basi ayna karsisindayim.Hersey cok güzel gecti,hic korktugum gibi degildi.Zaten benim bir tek üstlerde tel vardi.Önce yüzükleri cikardi onu hic hissetmedim,sonra bir baktim metal olan braketleride cikarmis hic farketmedim bilealkisalkisalkis.Öndekiler keramik ti benim.Onlari cikarirken biraz ugrasti cünkü parcalanip sicrama ihtimali varmis diye birde koruyucu gözlük takti.Disler hassas oldugu icin biraz tuhaf
bir his oluyor ama kesinlikle hic aci hissetmedima.s.Ama ne olursa olsun herseye degermis dislerim inci gibi, hatta bunlar benim dislerimmi diyesim geliyor.Sonrasinda birde güzel cilalayip parlatti bembeyazlar.Darisi basiniza,sorularinizi seve seve cevaplarim. herkese güzel gülüsler.:içelim:

Arkadaşım sen anlatırken sanki ağzımdaki tellerim çıkmış gibi hissettim çok yakında bende o duyguyu yaşayacağım inşallah :)
Çok geçmiş olsun canım,darısı bizim başımıza inşallah :)
Eğer mümkünse fotoğraf çektiysen paylaşırmısın.. Bunu biraz da telden sonra ne kadar parlatıldığını görmek için istiyorum canım..

Öyle duramıcağın kadar büyük bir acı olmuo.İğneyi yaptıktan sonra hiçbişey hissetmiosun merak etme:)Etrafındakilerle bence bi süre bu operasyonu konuşma konuştukça her kafadan bir ses çıkıyor daha çok korkarsın..
Yavaş yavaş diş çekiliyor diş sanırım canım.Bilmiyorum belki dişine operasyon yapıldıktan bi süre sonra telleri takar.Aynı günde yapması senin için de zor olur..Aynı operasyonu bende geçirseydim sorularına daha net cevaplar verebilirdim de bana doktorum sadece bi öneri olarak söylediği için çok fazla bilgim yok..

ya bugün kontrolüm vardı bir sürü şey yapacaktı... haftasonuna ertelendi...çıkmayacak bu üsttekiler mayıs sonuna

ne güzel yaaaa ... :lepi:

ayyyy darısı başımıza:Saruboceq::Saruboceq:, seninde gözünaydın.
daha bi sabırsızlandım ama benimkine daha çok var bence. neredeyse 1 yıl olacak sadece düzelme var. hala kapanacak olan üç boşluğum var. Ağlamak istiyorum

ben varım :teytey:

kaç yaşında taktırdın nerede kaça yaptırdın?

ben nasrettin hocanın yağ olsa un yok, un olsa şeker yok bi helva yapamadık fıkrası misali zaman olsa para yok para olsa zaman yok iye tel taktıramadım. yaşım 25 oldu.

şimdi ikisi birarada :dance: uygun bir yer arıyorum. kızılay ya da keçiöerene yakın. uygun ödemeyle sağlam iş yapacak bir yer.

21 yaşında taktırdım, geçtiğimiz ay doktorum telleri çıkardı, benimki 4000 tl ye yakın tuttu, taksit istersen taksitte yapılıyo, yeri atatürk bulvarında kuğulu parka yakın, kendi doktorumu kesinlikle tavsiye ederim.

4000 çokmuş. ben 3.derece hastayım. 3000 e çok diyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…