Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mav.Melek,
özelden msj atilamiyor sana.
Komsunun kizini merak ettim, hangi dr. veya hastanede yaptirdi?
Onun cenesi ilerdemi geridemiydi?
Kac ayda kendine geldi?
cnm cenenin onde vaya arkada olması ameliyatla duzeltilebilir.telle zannetmiyorum.(dişlerinin düzgün olduğunu varsayıyorum)
bu ameliyatta cok meşakatli bir iş küçük şeyler için pek ameliyat yapmıyorlar genelde ısırma problemlerinin olduğu kişilere yapıyorlar ya da ust cene pek gelişmemişse,sarkmişsa dişler cok açık şekilde kapanıyorsa(ust uste gelmekten cok uzak)
ama tabi sen yine de bir ortodontistle goruş o seni aydınlatır nasıl olsa ucret almıyorlar sen goruş de kafan rahatlasın
ben cok onemli bişey olduğunu sanmıyorum.
yalnız ben depresyona girmek üzereyim çirkinleşeceğim diye. neredeyse vazgeçiçem tel taktırmaktan ama dişimin biri yok artık geri dönemem sanırım senağlama
yok güzelim ya öyle düşünme...
ben önce altlara taktırdım ; taktırdığım gün ağrının da etkisiyle çok pişman oldum ama sonra alıştım ... 3 ay kadar önce de üstlere taktırdım... onda da aynı şey oldu...
ben ne yaptım dedim ama şimdi alıştım valla... unutuyorum valla...
hatta dişlerim düzeldiği için de çok mutluyum ve kendim için yaptığım en güzel şey bu diyebiliyorum yerimseniben
Benimde tel takmama az kaldı 1 disimi cektiriyim damagımı yardırıyım takıyorum.
Biraz once disciden geldim kök disimi cektirdim nası acıdıgını bi Allah bi ben biliyorum. Herseye kolay kolay aglamam ama disi cekerken nası agladım yarım saat ugrastı bi dis icin hayatında böyle bisey gormemis dis sallanıyodu ama gelmiyodu neyse ki kurtuldum.
Allah herkese sabır versin su disten cektigim kadar hic biseyden cekmedim..
Geçmiş olsun canım atlattın en azından stresi bitti..Bikaç gün daha dayan senin diş biraz inatçı çıkmış demek ki :)
Öyle tel taktırırken çirkin olucam diye düşünüp moralinizi bozmayın.Cildim hassas olduğu için ilk takıldığı günler ağrılarla birlikte kabus gibiydi de zamanla atlattım.Yavaş yavaş resimlerde gülmeye de başladım.Bir ay önce lastik takıldı boşluklarım da kapanmaya başladı artık:dance:
Saol canım :) Hemde nası inatcı ya ne cektirdi bana ..
Ya bide discim hamile erken dogum yapma ihtimali varmıs eger erken yapmassa agustosta damagım yarılcak ondan sonra tel takılcak :S Suanda 5 disim eksik sabredicek halim kalmadı Allahtan konusurken bosluklar gorunmuyo zaten agzımı acmıyorum.
Senin boslukların kapanıyomus ne zamandır tel takıyosun?
İremcim ben 1 yıldır tel takıyorum ve boşluklarımdan 1'i kapandı diğer ikisi için 27 sinde randevum var bakalım ne yapacağız dişçimle.
Ama sormak istediğim 5 diş boşluğun dolacak doktorun fiyat olarak ne verdi? Yazarsan çok sevinirim.
slm kızlar bende geçen gün diş hekimine gittim bana tel takmam gerektiğini söyledi çok problemli olmadığını kısa bi sürede düzelebileceğini söyledi ücret nedir dedim bana 3 bin dedi-tatlicadiarzu- ben o fiyata araba alırım bee laelaelaelaelae tabi şaka yapıyorum sağlık bu sonuçta ama kızlar sizcede çok pahalı değil mi yaafisfisfis problemli bi diş değil yani belli bile olmuyo aslında anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz biyer var mı? 3 bin olmasın amasırnaşık şey o ne yaa 3 bin fisfisfis daha neler:1closedeyes: