her doktorun yöntemi farklı bana da kelepçe takılmadı ..bişey sorucam çekilen dişlerin oluşturduğu boşlukların kapanması çok uzun sürer mi?
Bunu bende merak ediyorum ben 4 tane diş cektiricem ne zaman kapanır ki? 4 tane dişi cekilen bi arkadasıma sordum 9 ay dedi :S Zamanı kisiden kisiye degisir mi yoksa su kadar ayda kapanır diyebilir misiniz?
canım tellere takılann miniminnacık lastikler ben şuan sağ tarafa takıyorum umarım sana hiç takma gereği duyulmaz :Saruboceq: çünkü sinir bişiii kaydirigubbakcemile
evet canım zaman kişiden kişiye ve doktorun uyguladığı tedaviye göre değişir..
benimde iki dişim çekilmişti sağ ve sol olmak üzere sağ tarafımdaki çabuk kapandı çünkü doktorum sağ tarafımdaki telleri daha çok sıkıyodu artı lastik takıyodu sağ taraf çabuk kapandı ama sol tarafımda şuan daha lastik falan takmadı biraz açıklık var hala sanırım bu aynın 10 da gittiğimde sol tarafımada uygulayacağı tedaviyle oda kapanır... :))
bende taktıralı 3 ay filan oldu değişiklik var diolar çevremdekiler..hemde ben sormadan ve onlar dediğinde yok canım o kadar etki etmez dediğimde hayır belli oluyor diolar:)))bende çok seviniyorum..hiç sormadan böyle demeleri hoşuma gidiyor..dün 2 kişi birden dedi hemde:))benim dişlerim todish den daha bozuktu...todish benimkinin yanında biraz daha düz aslında:))çok abartılı değildi ama belliydi iişte:)))umarım en kısa zamanda ben de dümdüz dişere sahip olucam:))))))))))))
İnan en az senin kadar sevindim :) Bide bana morel oldu 3 ayda gelisme gostermesi :)
Sağol canım hihoyyyt bende sevindim...bugün bi arkadaşım da birden dedi yine dişlerin düzelmeye başlamış fark etmiş die...çok sevindim..yine de ön dişlerde ve özellikle onların yanındaki o iki dişte var biraz ama eskisi kadar belli değil..dışardan bakınca daha düzgün duruyor..içerden biraz ben fark ediyorum...ayyyyy bana acaip moral oldu anlatamamm....bende çekiniyodum başta..2 yıl nası takıcam die ama şimdiden güzelleşmeye başladı..İNŞALLAH sonu da ii olurkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?