Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

bu da öncesi -sonrası :) 2,5 ay oldu taktıralı...yakın çekim olduğundan dolayı biraz rahatsız edici görüntü ama , fikir olsun istedim :)

Eklentiler

• 28418455_10156107041534793_1186039413_o.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 196
teşekkür edrim bende biraz araştırdım telin üzerinde slikon tarzı bişey oluyormuş yaraları engelliyormuş.

merhaba, alt çene güncel fiyat bilgisi verebilecek olan var mı? Ankara için

bu da öncesi -sonrası :) 2,5 ay oldu taktıralı...yakın çekim olduğundan dolayı biraz rahatsız edici görüntü ama , fikir olsun istedim :)

Çok güzel olmuş , Allah yaşlandığında bile böyle sağlıklı kalmasını nasip etsin canım :)

Merhaba arkadaşlar. Yeğenime tel takılması gerektiği söylendi. Adana'da yaşıyoruz. Durumları pek iyi değil. Ödemelerde taksitlendirme yapabilecek bir diş hekimi biliyor musunuz? Ya da eğitim araştırma hastaneleri de ücret alıyormuş, miktarını bileniniz var mı?

araştırma hastaneleri 1000 lira gibi bi ücret alıyor sanırım. fakat braket kırılınca vs. yenisini yapmak için ücret alıyorlar yine. bi arkadaşım 1 braketini kırmıştı 90 tl ödemişti
özel klinikler taksitlendirme yapar ben özelde yaptırmıştım. adanayı bilmiyorum ama

Arkadaşlar bi konuda yardımınız gerek lütfen.üst bölgedeki köpek dişlerim yukarda duruyor ve ortadada bulunan 4 dişimde hoş bi görüntü değil bu görünüş çok kötü gözüküyor dıştan.tel taktırmak istemiyorum hemde hiç.gülmeyi bile unuttum gibi.bu yüzden bu aralar çok moralim bozuk kendime çok üzülüyorum ne yapmam gerek onları incelterek lamine yapılabilirmi lğtfen yardımınız gerek pisikolojik olarak çok etkileniyorum.arkadaşlarımın dişlerini gördüğüm an moralim düşüyor yani ve daha 17 yaşındayım

ben 28 yaşımda taktırdım, sen daha 17 yaşındasın taktır gitsin tel nolcak :) ben de tel taktırmak istemiyordum senin gibi yöntemler düşünüyordum ama hiç bir doktor tavsiye etmedi o uygulamaları. hepsi tel taktır dedi.

Merhaba kizlar benim de ortodonti randevum 26 Nisan. 20 yasindayim zamaninda aile hekimimizin süt disimi yanlis cekmesi sonucunda köpek disim damaktan cikti.. Simdi onun hatasinin bedelini ben ödeyecegim. Bakalim ne olacak heyecanliyim. Bir an önce baslasin istiyorum acikcasi. Gelismeleri buradan bildiririm.

Meraba bende taktırdım sabit olan hergün çeviriyoduk 2 hafta oldu yeni alıştım ama çıktı napıcam bilmiyorum ‍

Meraba bende taktırdım sabit olan hergün çeviriyoduk 2 hafta oldu yeni alıştım ama çıktı napıcam bilmiyorum ‍
Merhaba,çıktı derken?? Kırıldı mı yani?? Anahtarla çevirdiğimiz yerden mi çıktı..ortodontistin no su varsa arayın yeniden yapılması gerekebilir,devlet hastanesinde ücreti hastadan alıyorlar diye biliyorum

Kırıldı derken şöyle sabah bi kalktım dişime halka gibi geçirilmiş olan kısım tık diye aşağı kaydı aparey sağlam fakat ağzımdan çıktı dişlerim bayağı ayrılmıştı 2 gündür doktoruma ulaşamadığım içinde malüm tatil dişlerimin arası kapanmaya başladı alışmakta zorluk çekmiştim yine takılacak ne olucak nasıl olucak hiç bilmiyorum

Mrhaba arkadaşalr benimde gömülü köpek dişim var ve diş teli ile sürülmesi lazım. oldukça pahalı bir işlem. istanbulda anadolu yakasında oturuyorum önerebileceğiniz ucuz bir ortodonti yeri var mı??

arkadaşlar diş teli çıktıktan sonra takılan şeffaf plaklar ne kadar süre takılıyor? en önemlisi 24 saat takılma süresi ne kadar?

Bide bu şeffaf plakların temizliği nasıl yapılıyo kreçlenme gibi bir şey oldu ne kadar fırçalarsam geçmiyo ne yapmam lazım?

Merhaba, şeffaf apareyler 2-4 yıl arası takılıyor, ancak ortodontistiniz söylemiş olmalı size..dişlerin arkasına splint(tel) takıldıysa sadece geceleri şeffaf aparey ,arka tel yoksa sadece yemek yerken çıkarıp 24 saat kullanılacak şeffaf aparey yani aralıksız.
Şeffar apareyi COREGA denilen eczanelerde satılan temizleyiciyle temizlerseniz mis gibi oluyor,o kireçlenme de kayboluyor,kullanmazsanız koku yapar aksi halde

Merhaba Kızlar 10 Nisanda 18. Ay Kontrolüm Vardı Ve Doktor Üst Tellerime Sabit Aydan Aya Degişecek Lastik Taktı, Alta İse cekimli Dis Bosluğunun Kapanması İçin Küçük Lastikler Taktı 2 Yere.. Doktorum tedavimin % 70 inin Bittiğini Söyledi. Çok Mutluyum :)

onu bunu bilmem de şu ağız gargara şeyleri diş eti için 1 numara. Diş etim kanıyordu sürekli ağız bakım sıvısı kullandım süper

Merhaba arkadaşlar benimde üst dişlerimde çarpılık var alt dişler gayet düzgün sadece üst dişlerim sorunlu sadece üste düşe tel takılıyormu ?? Bilgisi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…