Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddimisin 5 yıl mıSadece üste veya sadece alta takılır tabi. Benim de 5 yıldır alt üst takılı hala kurtulamadım
İnanmıyorum ya peki neden okadar uzun kaldi ki yani doktor çıkartmayı düşünmüyormuEvet 5. yılın içerisindeyim. Şu anki yaşım 28. Ağzımda tellerle nişanlandım, evlendim. Hala çıkacağı günü beklemekteyim
Benim dişlerim fazla çarpışıktı. 5tane sağlam disim çekildi alan darlığı yüzünden. Artık sıraya girdi dişlerim. Ufak ayarlamalar devam ediyor. Az kaldi diye umut ediyorum :)İnanmıyorum ya peki neden okadar uzun kaldi ki yani doktor çıkartmayı düşünmüyormu
Anladım çok geçmiş olsun peki düzeltimi benmde üst dişlerimde sorun var tel takmak istiyorum bakalimBenim dişlerim fazla çarpışıktı. 5tane sağlam disim çekildi alan darlığı yüzünden. Artık sıraya girdi dişlerim. Ufak ayarlamalar devam ediyor. Az kaldi diye umut ediyorum :)
Evet düzgün görünüyor artik. Benimki duzeldiyse kimse korkmasın bu tel işinden benceAnladım çok geçmiş olsun peki düzeltimi benmde üst dişlerimde sorun var tel takmak istiyorum bakalim
Òylemi diyorsun peki nekadara taktirdim telleri yani direk telmi takıyorlar yoksa başka müdahaleler demi yapılıyor çürük v.s çekiliyormuEvet düzgün görünüyor artik. Benimki duzeldiyse kimse korkmasın bu tel işinden bence
Tel öncesi müdahale oluyor. Hemen takilmiyor. Eğer dişlerinde çürük vb sıkıntılar varsa önce onlari tedavi ettireceksin. Diş taşı temizliği falan yaptıracaksın. Çekilmesi gereken diş varsa onlar çekilecek. (Benim 5 tane diş gitti) En son sağlıklı dişlerine tel takılacak. Benim ortedonti tedavim 7,000TL tuttu. Ama onun dışında tedavi öncesi ve sonrası masrafları hesaplarsak 9-10.000 TL olmuştur.Òylemi diyorsun peki nekadara taktirdim telleri yani direk telmi takıyorlar yoksa başka müdahaleler demi yapılıyor çürük v.s çekiliyormu
Òylemi diyorsun peki nekadara taktirdim telleri yani direk telmi takıyorlar yoksa başka müdahaleler demi yapılıyor çürük v.s çekiliyormuEvet düzgün görünüyor artik. Benimki duzeldiyse kimse korkmasın bu tel işinden bence
Himm anladim canım çok zahmetli deseneTel öncesi müdahale oluyor. Hemen takilmiyor. Eğer dişlerinde çürük vb sıkıntılar varsa önce onlari tedavi ettireceksin. Diş taşı temizliği falan yaptıracaksın. Çekilmesi gereken diş varsa onlar çekilecek. (Benim 5 tane diş gitti) En son sağlıklı dişlerine tel takılacak. Benim ortedonti tedavim 7,000TL tuttu. Ama onun dışında tedavi öncesi ve sonrası masrafları hesaplarsak 9-10.000 TL olmuştur.
Benim dişlerim ekstra zahmetli oldu çünkü alt üst çok bozuktu. Dişler çift sıraydı resmen yer olmadığından. Zahmetsiz olmuyor güzel şeyler. Ama değer kesinlikle
Çok teşekkürlerAnladım tekrardan cokk geçmiş olsun
Merhaba,geçmiş olsun öncelikle,braketlerin diş etine dokunduğu yerlerde mi yara vs. var yoksa diş köklerine yakın yerlerde mi??Arkadaslar merhaba aylardir tel tedavisi goruyorum ve son aylardir her dis kontrolu sonrasi tum agzim sis kocaman yara ucuk oluyo gitmedigim doktor kalmadi bi fikriniz varmi ??
Sadece dudaklarimda oluyo agiz disinda yaniMerhaba,geçmiş olsun öncelikle,braketlerin diş etine dokunduğu yerlerde mi yara vs. var yoksa diş köklerine yakın yerlerde mi??
Sanırım tel tedavisiyle alakası yok..sizin profilinizi inceledim roaccutane”sivilce ilacı” kullanmışsınız sanırım yakın zamanlarda..bu ilacı bıraktığınızda bile etkisi 1-2 yıl daha sürüyor deriyi çok çok hassaslaştıran bir ilaç,tel taktığınız için dudak yalaması az oluyor bu yüzden kuruma çok oluyor,haliyle uçuk ve yaralara meyilli oluyor..dermatoloğunuza sordunuz mu??( Blistex kurumada çok etkili dudakta eminim biliyorsunuzdur:))Sadece dudaklarimda oluyo agiz disinda yani
Evet hassaslastiran bi ilac fakat baya oldu tedavi biteli ve bu zamana kadar hic boyle bi sikayetim olmadi tel taktirmanin 3.ayindan beri cekiyorum bunu ve normal bi ucuk degil tabiri caizse zenci dudagina donusuyo tum agzim ucuk oluyo dermatolog,enfeksiyon gitmedigim bolum kalmadi herkes sasiriyo baskilamasi icin verilen ilacda alerji yapti tekrar ayni seyi yasadim tesaduf olan her dis kontrolu dislerimle oynanması sonrasi olmasiSanırım tel tedavisiyle alakası yok..sizin profilinizi inceledim roaccutane”sivilce ilacı” kullanmışsınız sanırım yakın zamanlarda..bu ilacı bıraktığınızda bile etkisi 1-2 yıl daha sürüyor deriyi çok çok hassaslaştıran bir ilaç,tel taktığınız için dudak yalaması az oluyor bu yüzden kuruma çok oluyor,haliyle uçuk ve yaralara meyilli oluyor..dermatoloğunuza sordunuz mu??( Blistex kurumada çok etkili dudakta eminim biliyorsunuzdur:))
Acaba metale karşı alerjiniz olabilirmi?? Her diş kontrolünde tel yenileniyor her seferinde yeni metal dudağa tepki veriyor olabilir,saçma ama aklıma bu geldi:)))Evet hassaslastiran bi ilac fakat baya oldu tedavi biteli ve bu zamana kadar hic boyle bi sikayetim olmadi tel taktirmanin 3.ayindan beri cekiyorum bunu ve normal bi ucuk degil tabiri caizse zenci dudagina donusuyo tum agzim ucuk oluyo dermatolog,enfeksiyon gitmedigim bolum kalmadi herkes sasiriyo baskilamasi icin verilen ilacda alerji yapti tekrar ayni seyi yasadim tesaduf olan her dis kontrolu dislerimle oynanması sonrasi olmasi
:)) herkes oyle dusunuyo buyuk ihtimal telden kaynaklaniyo hic olmayan sey simdi nasil olabilirki ustelik her kontrolde alerji testinede gidicem cok muzdaribim aylardir bu durumdanAcaba metale karşı alerjiniz olabilirmi?? Her diş kontrolünde tel yenileniyor her seferinde yeni metal dudağa tepki veriyor olabilir,saçma ama aklıma bu geldi:)))