Ebrucum cevabın için cok teşekkür ederim.Damaklı tel olsa daha iyi hem yemek yerken cıkartılıyormuşda işe girsem hemen yaptırmayı düşünüyorum daha fazla vakit kaybetmek gereksiz sonuçta .Dişlek olunca dudaklarda dışarı dogru cıkık oluyor :)Ve de görüntü haricinde yemek yerken cok rahatsız oluyorum zor çigniyorum.Görseniz dişlerinde abartı birşey yok dersiniz ama sıkıntıları fazlasıyla yaşıyorum.
ya doktor banada tel gerekli dedi ama ben dış çevrenin bakış açısına çok önem verdiğim için taktırtmadım.Dalga geçerler felan diye çok korkuyorum.Zaten takılıncada hiç konuşamam utancımdan bunuda çok iyi biliyorum.Sizce taktırıyım mı?
ya doktor banada tel gerekli dedi ama ben dış çevrenin bakış açısına çok önem verdiğim için taktırtmadım.Dalga geçerler felan diye çok korkuyorum.Zaten takılıncada hiç konuşamam utancımdan bunuda çok iyi biliyorum.Sizce taktırıyım mı?
Valla yatıorum diş kalkıorum diş kaydirigubbakcemile3 dün büyük operasyon geçirdim şuan canım çok yanıo ama dayanmak zorundayım agzım yara doldu suratım hafif şişti sorunlu bi dişimi çektirdim yararak aldılar 35 dkda :çok üzgünüm:ben bayramdan sonra telli olucam Allahın izliyle heycanlıyım gamyoncuiremsu
bende diş teli takıyorum hihoyyyt benim arkadaşımda takıyo arkadaşım 5 senedir takıyordu ve dişlerine hiç dikkat etmemiş 2 gün önce üst braketini çıkardılar ve dişlerinin üstünde hep lekeler var siyah siyah yasakkelime siz de dikkat edin dişlerinize arkadaşım çok üzgün:çok üzgünüm: :a015:
..$€L!n..;4532937 .!.:bencede hemen başlamalısın a.s
teller takılır herkes dalga geçer diye düşünme yoksa hata yaparsınyasakkelime
akıllım tellerin çıkınca senin dişlerin daha güzel olcak sonucunu düşün canım benimkaydirigubbakcemile5
bak bende başta senin gibi düşünüyodum dalga geçerler felan diye ama taktırdım sonrdan alıştım hatta yoldan geçen dengesiz bi erkek bana '' la olum bunun ağzında niye demirler var'' :1shok:diiye dalga geçmişti bende gülüp geçtim :roflol:
o bazı düşüncesiz insanları düşünme dalga geçerlerse geçsinler ilerde genç kız olduğunda iyiki taktırmışım diceksin eminim
onları temizlewmiyormu doktor öylemi bıraktı yaaafisfisfis
Teller çıktıktan sonra cilalama işlemi yapıyor ortodontist.onları temizlewmiyormu doktor öylemi bıraktı yaaafisfisfis
Ya bırak geçerlerse geçsinler sen aldırma onlara biran önce taktır..Sonucu gördüğün zaman ii ki taktırmışım diceksin.Hatta ben kendime kızıyorum neden daha önce taktırmamışım die...
Bunda utanılacak birşey yok..İnci gibi dişlerin olsun istemezmisin ?
Geçmiş olsun tamda bayram öncesi sana bayaa kötü olmuştur. 20lik (tek) dişini çektirdin sanırım bende ilk tedavim başlamadan önce 4ünü birden ameliyatla aldırmak zorunda kaldım(kemiğe yaslandıkları için hiçbiride çıkmamıştı :çok üzgünüm: ) 2haftada bütünüyle iyileştim(3.gün normal yemek yemeye başlamıştım çok ağrıyordu ama umursamadım)
Umarım senin ameliyat yerinde iyileşmiştir a.s.
Telleri ailemden habersiz kendi aldığım karar ile taktırdım ilk başta biraz sıkıntı oldu ama şimdi tellerime kimse laf söyleyemiyor söyleyenede gerekli cevabı verip susturuyorum(ailem zaten destek veriyor artık) kendi sağlığımız için bukadar parayı veriyoruz keyfimizden değilya, sizde cevaplarını verin hiç çekinmeyin bence yerimseniben
Hadi ya,benimde sağ alt azı dişimde yüzük var. :1shok:öncelikle selamlar herkese... arkadaşlar ben 3 sene önce ortodontik tedavi gördüm, dişlerimde aşırı bir bozukluk yoktu aslında ama yirmilik dişler çıkmaya başlayınca, ön dişlerim üst üste geçti bende doktor tavsiyesi üzerine gidip tel takdırdım, 8 ay kaldı teller. şu anda hala alt dişlerimin arkasında bir tel var yapışık... 3 sene kalıcakmış oda.
benim sorunum, şu son bi senede dişlerim kırılmaya başladı, hani şu azı dişlerine kelepçe gibi bişey takıyolarya işte o dişlerimin üçü kırldı ikisi kanal tedavisi biride dolgu oldu dördüncüde çatlamış kırılmak üzere dolgu olucak, diş filmi çektirdim, diş kökleri simsiyah görünüyomuş, şu anki doktorum bunlar ilerde bela açar başına dedi. keşke taktırmasamıydım diye düşünüyorum şimdi. benim gibi sorun yaşayan varmı bilmiyorum
umarım biran önce kurtulursunuz tellerinizden
selametle
bana tel takılacakta diş teliniz nasıl takıldı arkadaşlar?takarken acıyormu?:uhm:birde bantlama denen şey nasıl oluyor?ayrıca bi başka soru bnm 20lik dişlerm halen çımadı bi sorun olurmu ilerde onlarfisfisfis cewap bekliyorum ,teşekkürlerr..
bana tel takılacakta diş teliniz nasıl takıldı arkadaşlar?takarken acıyormu?:uhm:birde bantlama denen şey nasıl oluyor?ayrıca bi başka soru bnm 20lik dişlerm halen çımadı bi sorun olurmu ilerde onlarfisfisfis cewap bekliyorum ,teşekkürlerr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?