yok onu anladım canım..beniim demek istediğim çok uzun bir süre ya bu tel tedavisi..bu süre zarfında diyelim ki önemli bişey oldu hiç mi çıkarılamaz teller..2 yıl beklicez mi..yoksa diyelim mülakat veya evlilik gibi bi durum var..günübirlik çıkarılabilir mi acaba bu teller
..$€L!n..;4429570 .!.:kızlar telimle birlikte geçirdiğim son 15 günüm:teytey: çok alışmıştm onlara bayram haftasındaki pzar çıkıyor yani çok mutluyum
inş sonradan 20 lik dişler çıkarken bi kayma felan olmaz-tatlicadiarzu-
sizlerinkide inş çabucacık düzelir sanki daha dün taktırmıştım okula bunla nasıl gidicem diyodum ama çoıkıyor sonundalaelaelaelaelae
ya ben o ağrıya razıyım...ama bi iş görüşmesinde de bence önemli..yani normal bi görüşme değil..devlet mülakatı için..ee telli bi görünüm pek hoş olmaz..kaldı ki o müakata gitmek için de kaç sınavdan geçiliyo..hani geçersem o sınavları ben o bi kaç günlük ağrıya razıyım ya:))1 sene filan taksam o zamana kadar da idare eder..1 sendennn önce zor zaten sınava bile girmedim daha..
Ben 3 tane diş çektirdim 1 tane kaldı araya bayram girdiği için bayramdan sonraya kaldı tel taktırmam 2500 ytl metal tel taktırıorum ben. bence bi gidip ortodontiyle konuşun ama sizin sadece ön dişlerinizde problem varmış damaklı tellede düzelebilir ..
Merhaba benimde ön dişlerim daha dogrusu öndeki 2 dişim sorunlu.Tavşan dişliyim anlayacagınız :) sadece ön dişlerde olan problem için damakı tel mi kullanılıyor nasıl oluyor yani biraz anlatır mısınız?Birde cok pahalı bir tedavi şimdi dolarda arttı ve artıyor dolarla ödeme yapılınca özellikle bu dönemde fiyatlar nasıl ayarlanıyor.
Tedavi bitene kadar haliniz nice olmasın arkadaşlarkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?