Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten ortodontik tedavinin normal süreci 1-2 yıl arasıdır.ay ne güzel 4 ay da hemde:)))bana 1-2 yıl dediler ((puff
Yüz ifadesinde az da olsa bir değişiklik gözleniyor tabi.bide bişey sorucam..yüz ifadesinde değişme epey oluyo mu?yani baya baya farkediliyo mu?bazı arkadaşlar yazmış galiba..değişti filan diye..benim yüzüm uzun..toparlarmı biraz?ne bileyim değişecek filan değince..yani i tek gülümseme de etkili mi yoksa((bi türlü cesaret de edemiyom..insanlar bişey diyecek dalga geçecek korkusu galiba içimdeki senağlama.. yaşadıklarımı da anlattım ya..şimdi korkuyom epeyce..:1no2: bide ilimde pek ortodontist yok:1no2:diş fakültesi açılacak diolar ya bilmem...
ay ne güzel 4 ay da hemde:)))bana 1-2 yıl dediler ((puff
bide bişey sorucam..yüz ifadesinde değişme epey oluyo mu?yani baya baya farkediliyo mu?bazı arkadaşlar yazmış galiba..değişti filan diye..benim yüzüm uzun..toparlarmı biraz?ne bileyim değişecek filan değince..yani i tek gülümseme de etkili mi yoksa((bi türlü cesaret de edemiyom..insanlar bişey diyecek dalga geçecek korkusu galiba içimdeki senağlama.. yaşadıklarımı da anlattım ya..şimdi korkuyom epeyce..:1no2: bide ilimde pek ortodontist yok:1no2:diş fakültesi açılacak diolar ya bilmem...
Merak ediyorum dis teli cikinca bir kaac veya sene sonra, disler gene eski yerlerine gitmeye basladimi, yani kötülesmeye basladimi, bunu cok merak ediyorum.
Bende mayis ayinda tellerimi takdirdim burada anlatmisdim, benim sorunum birza büyük sadeve telle is bitmiyor 3 de ameliyat dahil, 1 ameliyatim ocakda oldu, sonra mayis tellerim takildi, yani 6 aydir ama okadar degisiklik varki dislerimde , hatda yüz hatlarim bile degismis dyiorlar.
Yakinda ksimetse 2 inci ameliyatim olacak hayirlisiyla onuda atlatayimda.
Herkese kolay gelsin, kolay bir yol degil.
hiç çıkarmamak mı gerekiyo..peki diyelim ki önemli bişey oldu(mülakat,düğün gibi)...günübirlik de mi çıkarılamaz?
hiç çıkarmamak mı gerekiyo..peki diyelim ki önemli bişey oldu(mülakat,düğün gibi)...günübirlik de mi çıkarılamaz?