Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Merhabalar.tedavisi bitenlere masalalh . benim gibi yeni baslayanlara kolay gelsin
Dün tellendim bende.ve hicbiwey yiyemiyorum hadi sizisi felan.neyse ama.bisey yiyememk cok.dokunuyo.bu ne kadar surecek cvp verirmisiniz.yoksa hep boyle cigneyemiycem mi ((

Merhaba hayırlı olsun tellerin :)Ağrın var mı peki ?

Ben daha önce de yazmıştım zaten tel taktırmak istiyorum ama korkuyorum,gelişmeleri yazarsanız sevinirim :)

Ben daha önce de yazmıştım zaten tel taktırmak istiyorum ama korkuyorum,gelişmeleri yazarsanız sevinirim :)
Bende korka korka bu yaşa geldim.yaaa bu agrimla bile keske daha once taktorsaydim diyorum.bence zmaan kaybetme.birkac gune alisirsin diyorlar insallah oyledir.suaan alisma sureci.

Bende korka korka bu yaşa geldim.yaaa bu agrimla bile keske daha once taktorsaydim diyorum.bence zmaan kaybetme.birkac gune alisirsin diyorlar insallah oyledir.suaan alisma sureci.
Benim yaşım 31çenem sorunlu olduğu için mecburum yaptırmaya,çenemden katur kutur sesler çıkıyor bakalım şuan gömülü 20 likleri çektiriyorum,birinin yarası geçmedi daha,20 likler bitsin sıra tele gelecek.Umarım kısa sürede ağrıların geçer,çorba yiyebiliyor musun ?

yok baykan degil :)

benimde cenemden o sesler gelio ortodontiste soyledım tel icin engel degil o ayrı bi tedavi bana takıldı onlerde yok yarın randevum var belki onlere takılır bu sefer

en gec 1 haftaya yemeye baslıyosun merak etme 1 ay olunca tam alıstım rahat yıyebiliyorum derken randevu tarihin gelio ve teller sıkılıyo tekrar agrı sızı baslıo zor bi sürec ama napalım cekıcez ama katlanılmıycak gibi degil en azından

selam kızlar

yarın sabah randevum var, teller takılacak sanırım artık

üstlerden başlıcaktık bakalım, ağrı sızı vs çok tedirginim

Ya herseyden yiyebilcekmiyim sert kabukllular haric.ya suan.ekmek.bile cig eneyemiyorum bunlarin varligina ne zman alisicam acaba yaaa

Merhaba
Tellerim takılalı yaklaşık 5 hafta oluyor ilk bir hafta ısıramıyosunuz doğru.snra alışıyosunz ama hala ekmek arası hamburger vs ısıranıyorum ön dişlerim ağrıyor.ilk randevudan snrada teli değiştirdi gene başladı ağrı ama 2 gün sürdü. Bu şekilde yemeye alışıyor insan artık.ben şimdiden 1.5 kilo verdim zayıfım zaten

YAaaa sizede kolau gelsin...cok zor yaaaa.ayy isirmayi gectim artik hani cigneyebilsem ueter yani bana.cigneyebilcem demi.:)bide o skistirmadan sonrada bu ilk gunlerdeki gibimi agriycak.yoksa daha hafifmi

Bende tellendim artık Kızlar bişi sorcam sabah 10 gibi takıldı üstlere sadece, çiğnemede ısırmada evet problem var ama benim ağrım yok şuan acaba sonradan mı oluyo ağrı sızlama??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…