- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.526
- 198
Çok güzel dizilmişler sorun yok kifotolarım böyle iğrencim :)Eki Görüntüle 1870851 Eki Görüntüle 1870852 Eki Görüntüle 1870854 Eki Görüntüle 1870855
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel dizilmişler sorun yok kifotolarım böyle iğrencim :)Eki Görüntüle 1870851 Eki Görüntüle 1870852 Eki Görüntüle 1870854 Eki Görüntüle 1870855
Altinci gunum. Ama agzimin icin yara olmadi tel dis dudagima takilior orasi oluyorTellerinizi taktıralı ne kadar oldu bilmiyorum ama bende ilk taktırdığım da yara oluyordu tuzlu su ile gargara yapınca çok iyi oluyor rahatlatıyor. Alıştıktan sonra daha yara olmaz.
Daha çok yeniymiş 2 - 3 ay anca alışırsın ben 2 hafta sürmeden hamburger yemeğe bile başlamıştım senin nasıl beni bir arkadaşım çok korkutmuştu kız zayıflıkdan ölcek gibiydi zaten tel yüzünden bebek maması yiyorum diyordu telleri çıkana kadar hiç hamburger falan ısırmalık birşey yemedi gerçi doktorlarda kızıyor da ben ağrısız sızısız yemeğe devam ettimAltinci gunum. Ama agzimin icin yara olmadi tel dis dudagima takilior orasi oluyor
Benim hala alt ust cenem birbirine degmiyor agrior ve sanirim bu gece cenemi sikarak uyumusum sag ust dislerim agriyor. Ben de herseyi ezerek yiyorum mama kivaminda. Cunku cigneme fonksiyonlarim yok dislerim agriyor hele dr bugun sag dislerim agriyor . Cigneme hareketi yapinca sizde de sanki dis cekilirkenki gibi dis kokunden ses grliuor mu kirt diye. Ben saniyorum ki sallaniyorlardir hareketlenmislerdirDaha çok yeniymiş 2 - 3 ay anca alışırsın ben 2 hafta sürmeden hamburger yemeğe bile başlamıştım senin nasıl beni bir arkadaşım çok korkutmuştu kız zayıflıkdan ölcek gibiydi zaten tel yüzünden bebek maması yiyorum diyordu telleri çıkana kadar hiç hamburger falan ısırmalık birşey yemedi gerçi doktorlarda kızıyor da ben ağrısız sızısız yemeğe devam ettim
Benim ilk ayım ön iki dişim bildiğin sallanıyordu ya görünür bir şekilde doktora dedim düşer mi düşedebilir dedi tüm moralim bozulmuştuBenim hala alt ust cenem birbirine degmiyor agrior ve sanirim bu gece cenemi sikarak uyumusum sag ust dislerim agriyor. Ben de herseyi ezerek yiyorum mama kivaminda. Cunku cigneme fonksiyonlarim yok dislerim agriyor hele dr bugun sag dislerim agriyor . Cigneme hareketi yapinca sizde de sanki dis cekilirkenki gibi dis kokunden ses grliuor mu kirt diye. Ben saniyorum ki sallaniyorlardir hareketlenmislerdir
Ben fındık falan bile yemiştim ilk takıldıgındaAy o koparmaları kuzenimde yapıyordu mumu bitince sakız yapıştır diyordum bende :) olabilir dişimin tedavisi sanırım hereşeyi yemeğe devam ettiğim içindir bir gün leblebi yedim braketim çıktı hatta doktoru aradım dediğiniz gibiymiş sert şeyler yememek lazımmış dedim cola falan asitli şeyleri bıraktım ama ekmek arası işte hamburger falan çok rahat yiyebildiğim için onları bırakmadım açken ben ben değilim sanırım en çok elma yemeği özledim ben ya şöyle sulu yeşil ekşi elma
ne kadar oldu teli taktıralı?Bugun dr gittim. Braketimi alta alir misinz dedim dudagima batiyor:) olmaz disin egri olur dedi. Mum verecegine sakiz yapistir dedi ama asil problem sakiz yapistirinca takilmasi hafiflemeyecek ki batan yer zaten sivri degil sadece asiri temastan oluyor dedim ki tedavi bitene kadar yapistirmalimiyim , zaten dudak dokun alisir dedi ve tedavide duzelir dedi ama rahatsiz ederse tedavi boyunca kullan dedi
Alti gunne kadar oldu teli taktıralı?
Nasıl yani üst ikidişiniz sallanıyordu,hekiminiz düşebilirmi dedi?? Öyle şey olurmu azıcık o da kuvvetten oluşmuştur sallanma..dt ortodontistmi normal dişhekimimi???Benim ilk ayım ön iki dişim bildiğin sallanıyordu ya görünür bir şekilde doktora dedim düşer mi düşedebilir dedi tüm moralim bozulmuştu
Bence sakıza alıştırma evet yara oluyor ama alışıyor zamanlaBugun dr gittim. Braketimi alta alir misinz dedim dudagima batiyor:) olmaz disin egri olur dedi. Mum verecegine sakiz yapistir dedi ama asil problem sakiz yapistirinca takilmasi hafiflemeyecek ki batan yer zaten sivri degil sadece asiri temastan oluyor dedim ki tedavi bitene kadar yapistirmalimiyim , zaten dudak dokun alisir dedi ve tedavide duzelir dedi ama rahatsiz ederse tedavi boyunca kullan dedi
Bugun dr gittim. Braketimi alta alir misinz dedim dudagima batiyor:) olmaz disin egri olur dedi. Mum verecegine sakiz yapistir dedi ama asil problem sakiz yapistirinca takilmasi hafiflemeyecek ki batan yer zaten sivri degil sadece asiri temastan oluyor dedim ki tedavi bitene kadar yapistirmalimiyim , zaten dudak dokun alisir dedi ve tedavide duzelir dedi ama rahatsiz ederse tedavi boyunca kullan dedi
Diş biraz yerine oturmaya başlayınca takılmaz dudağınaSakiza alistirmak istemiyorum evet ama agiz ici degil dudağımın dışına takılıyor tel. şu linkteki arkadaşınki gibi. ama onun telmiş batan ve dr onu düzelmitş. benimse braketin kancası bu şekil takılıyor.
http://ortodontitedavim.blogspot.com.tr/2016/02/ortodonti-tedavim.html
linkteki resim bu :
Sen bana hep guzel seyler soyledin guzel haberler verdin insAllah sen de guzel haberler alirsin doktorundan :)Diş biraz yerine oturmaya başlayınca takılmaz dudağına
Ben fındık falan bile yemiştim ilk takıldıgında
Yapışkan iyi yapışmışsa sorun olmuyor
Bi de kola içmeyi bırakamıyorum ama şimdiye kadar anlamadı doktor
Sararmalarım çoğaldı belki şimdi anlayabilir :/
valla ben direk doktora sallanıyor ön dişleri ve gözle görülür şekildeydi sallanması da arkadaşlarıma gösteriyordum onlarda evet sallanıyor diyordu kontrolümde dedim doktora sallanıyor düşebilir mi düşedebilir dedi garanti vermedi yani bende kara kara düşündüm ALLAHTAN şimdi hiç biri sallanmıyor benim doktor biraz espriliydi bana gördüğüm en çirkin dişlere sahipsin diyor moralimi bozuyor hep ciddi mi dedi şaka mı bilmiyorum ama olabilir düşebilir dedi doktorum ortodontist bu aradaNasıl yani üst ikidişiniz sallanıyordu,hekiminiz düşebilirmi dedi?? Öyle şey olurmu azıcık o da kuvvetten oluşmuştur sallanma..dt ortodontistmi normal dişhekimimi???