- 10 Ocak 2015
- 386
- 85
- 98
Ankarada Dişvest kliniğin adı Mehmet Sıdar..Adam sanat eseri yapıo sanki..yeğenimin dişleri bondingle eğrilikleri gidip inci gibi dizilince iyiki ortodontik tedavi görmedi diye sevindik:)))Estetik diş hekiminiz kimdi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankarada Dişvest kliniğin adı Mehmet Sıdar..Adam sanat eseri yapıo sanki..yeğenimin dişleri bondingle eğrilikleri gidip inci gibi dizilince iyiki ortodontik tedavi görmedi diye sevindik:)))Estetik diş hekiminiz kimdi?
Ankarada Dişvest kliniğin adı Mehmet Sıdar..Adam sanat eseri yapıo sanki..yeğenimin dişleri bondingle eğrilikleri gidip inci gibi dizilince iyiki ortodontik tedavi görmedi diye sevindik:)))
Ama bu uygulama tamamen estetik amacli degil mi ? Yani tedaviye yonelik degil. Ben bu uygulamayi tam bilmiyorum emin olmak icin soruyorumAnkarada Dişvest kliniğin adı Mehmet Sıdar..Adam sanat eseri yapıo sanki..yeğenimin dişleri bondingle eğrilikleri gidip inci gibi dizilince iyiki ortodontik tedavi görmedi diye sevindik:)))
Elbette estetik amaçlı..ortodontik tedavi çoğunlukla estetik amaçlı yapılmıyomu?? Çene eğriliği falan varsa çocuk yaşta ortodontik tedavi evet ama 23 ve sonrası aralıklı diş ,sivri köpek diş ,hiç gerek yok tel takmaya bence..keşke eski halini görseniz dişleri fotoyu bile çöpe atmış yeğenim öncesi sonrası çok iyi anlatırdı...Ama bu uygulama tamamen estetik amacli degil mi ? Yani tedaviye yonelik degil. Ben bu uygulamayi tam bilmiyorum emin olmak icin soruyorum
Benim dt eger tel takmazsan dis etlerin cekilir dislerim dokulur demisti. Tedavi amacli taktirdim . Birde cenemde kapanis bozuklugu var mesela sag kok dislerim birbirine degrken soldakiler havada kaliyor ve bunun duzelecegini soyledi. Ben 27yasindayim. Internetten baktim sa simdi inanilmaz fark varmis oncesi sonrasi durumnda. Dislere porselen yaprakciklar mi taktilar yoksa bu farkli biseu mi. Gecenlerde porselen dislere bakiyordum internetten, yaprakciklarla cok guzel disler yapiyorlarmisElbette estetik amaçlı..ortodontik tedavi çoğunlukla estetik amaçlı yapılmıyomu?? Çene eğriliği falan varsa çocuk yaşta ortodontik tedavi evet ama 23 ve sonrası aralıklı diş ,sivri köpek diş ,hiç gerek yok tel takmaya bence..keşke eski halini görseniz dişleri fotoyu bile çöpe atmış yeğenim öncesi sonrası çok iyi anlatırdı...
Demekki dişleriniz fazla sıkışık dişetleri temizlenemiyor..elbette düzeliyor ancak geri dönüş pekiştirmeler 3-4 yıl sonra bitince geri dönüyor..açıkçası ben görmedim düzgün kalan..lamina söylediğiniz yaprak olan..benim dediğim komposit-porselen karışımı maddeyle dişe yön ve şekil veriliyo..tv de çağdaş kışlaoğlu yapıyodu görmüşsünüzdür...ortodontik tedavi pahalı bi uygulama hekim aldığı paraya bakar tabiki tel diyecektir..en az 3 farklı dal diş hekiminden fikir alınmalı derim..hekiminizin adı nedir??Benim dt eger tel takmazsan dis etlerin cekilir dislerim dokulur demisti. Tedavi amacli taktirdim . Birde cenemde kapanis bozuklugu var mesela sag kok dislerim birbirine degrken soldakiler havada kaliyor ve bunun duzelecegini soyledi. Ben 27yasindayim. Internetten baktim sa simdi inanilmaz fark varmis oncesi sonrasi durumnda. Dislere porselen yaprakciklar mi taktilar yoksa bu farkli biseu mi. Gecenlerde porselen dislere bakiyordum internetten, yaprakciklarla cok guzel disler yapiyorlarmis
Benim hem dislerim sıkısık hem de cenem dar oldugu icin dort disim cekilmisti damagimda cikan veya yanlarda cikan disler. Ve bu yuzden alt cenedeki dislerim yan yatmislardi . Ayni zamanda cenemde de problem var sag dislerim temas ederken sol kok dislerim neredeyse havada. Kucuklugumden berindolgunyaptiriyorum gene curuyor sıkıstigi icin. Artik duzelmesini istiyorumDemekki dişleriniz fazla sıkışık dişetleri temizlenemiyor..elbette düzeliyor ancak geri dönüş pekiştirmeler 3-4 yıl sonra bitince geri dönüyor..açıkçası ben görmedim düzgün kalan..lamina söylediğiniz yaprak olan..benim dediğim komposit-porselen karışımı maddeyle dişe yön ve şekil veriliyo..tv de çağdaş kışlaoğlu yapıyodu görmüşsünüzdür...ortodontik tedavi pahalı bi uygulama hekim aldığı paraya bakar tabiki tel diyecektir..en az 3 farklı dal diş hekiminden fikir alınmalı derim..hekiminizin adı nedir??
2 binden 7 bine kadar var dikkat et kazıklanma derim 3 bulduysan iyidir heralde :) üst alt dişe doktor karar veriyor benim sadece üst bozuktu ama alta da taktı tedaviye göre sanırım, avrupada nerdesin
arkadaşlar ben üst dişe yaptırcam tel.indirim haliyle 2.500 dedi bana.bakırköyde yaptrcam fiyatı normalmı acaba
Tesekkur ederim.canim tedavi sureci resimdeki gibi gecti canim :)Eki Görüntüle 1854635
Tabiki pekiştirme uygulandı..arkatel dişaraları iyice temizlenemediği için 2 yıl sonra çıkartıldı,koku yapıyo zaten..şeffaf plaklarıda geceleri taktım..geri döner dönmeyen 30 yaş ve üstü burda foto paylaşsın..baksanıza 6000₺ olmuş ortodontik tedavi 10.000₺ e de var..hekim parasını alır 2yıl sonra bozulsa da karışmaz..rant işi,tüccar çoğu dişçi..Benim hem dislerim sıkısık hem de cenem dar oldugu icin dort disim cekilmisti damagimda cikan veya yanlarda cikan disler. Ve bu yuzden alt cenedeki dislerim yan yatmislardi . Ayni zamanda cenemde de problem var sag dislerim temas ederken sol kok dislerim neredeyse havada. Kucuklugumden berindolgunyaptiriyorum gene curuyor sıkıstigi icin. Artik duzelmesini istiyorum
Peki pekistirme uygulanmadi mi size?
Sanirim kalici tel uygulamasi varmis dislerin arkasina. Onu uygularlarsa bozulma olmaz diye dusunuyorum. Gerci doktorum dedi ki sana seffaf plak uyguluycaz. Ben istanbulda degilim bulundugum ilde tek ortodontist var
merhaba ben diş teli taktırcagım gun gıttım klıgıne ama kımse yoktu orda ne eşi vardı nede kendısı sanırım yemege cıkmslardı bılmıyorum ama o gun taktıramadım.sonra akrabadan bırısıı benım orda tel taktırmak ıstedıgımı ogrenmıs oraya gıtmemem gerektıgını soyledı tel taktırııp memnun kalmazsn dedı gıtme oraya dedı .bende vazxgectm gıtmedımo yuzden sıze orayı oneremem .sMERHABA,
BENDE DİŞ TELİ TAKTIRMAK İSTİYORUM MECBURİYETTEN.BAKIRKÖYDE HANGİ KLİNİK ACABA 2 DOKTOR GEZDİM İKİSEDE 6.000 TL DEDİ VE ÖDEME GÜCÜM YOK SİZİN Kİ GİBİ 2000 VE YA 3000 TL OLSA ÖDERİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN:)
merhaba benım üst dişlerimden 1 tanesi yukarda o yamuk acaba 1 diş için tel takılırmı gulerken mesela görnuyor o yamuk olan dişMerhaba, ufak tefek eğrilikler için taktırmayın derim..bonding denen porselen dolgu malzemesiyle tel takmadan düzeltilebiliyor..bende 29 yaşımda porselen braket taktırdım bin pişman oldum..34 yaşımdayım hala sert ısıramıyorum..ayva elma yerken muz yiyebiliyorym..eğrilmeye başladı arka basışlar(((hangi ildesiniz?? Önce estetik diş hekimiyle bi görüşün derim..
Cok aci bir durum. Boyle birseyin varligindan haberdar olsam kesinlikle takmazdim. Zaten takali onbes gun oldu. Cikarsam mi diye dusunmuyor degilim. On disim sallanmaya basladi hafif ayrilik basladi ve dis arasi ayrildigi icin v harfini f diye cikariyorm. Eger cikarirsam bu durum duzelmez amaTabiki pekiştirme uygulandı..arkatel dişaraları iyice temizlenemediği için 2 yıl sonra çıkartıldı,koku yapıyo zaten..şeffaf plaklarıda geceleri taktım..geri döner dönmeyen 30 yaş ve üstü burda foto paylaşsın..baksanıza 6000₺ olmuş ortodontik tedavi 10.000₺ e de var..hekim parasını alır 2yıl sonra bozulsa da karışmaz..rant işi,tüccar çoğu dişçi..
İnanmıyorum tekdiş önde olduğu için tel takılırmı ya...çok güzel lamina (yaprak) olurdu..ya da bonding hemde uygun fiyatlara ....hangi ortodontistle çalışıyosunuz ne kadara ₺₺ anlaştınız??zaten çıkarmaz hekiminiz,çıkarmayında..Cok aci bir durum. Boyle birseyin varligindan haberdar olsam kesinlikle takmazdim. Zaten takali onbes gun oldu. Cikarsam mi diye dusunmuyor degilim. On disim sallanmaya basladi hafif ayrilik basladi ve dis arasi ayrildigi icin v harfini f diye cikariyorm. Eger cikarirsam bu durum duzelmez ama
Sakın ya tek diş için takmayın, bonding (porselen dolgu malzemesi)ile şekil verilebilir..tabi çok yukarda değilse tabi:)))merhaba benım üst dişlerimden 1 tanesi yukarda o yamuk acaba 1 diş için tel takılırmı gulerken mesela görnuyor o yamuk olan diş
Omur boyu seffaflari gece taksak sorun olur muTabiki pekiştirme uygulandı..arkatel dişaraları iyice temizlenemediği için 2 yıl sonra çıkartıldı,koku yapıyo zaten..şeffaf plaklarıda geceleri taktım..geri döner dönmeyen 30 yaş ve üstü burda foto paylaşsın..baksanıza 6000₺ olmuş ortodontik tedavi 10.000₺ e de var..hekim parasını alır 2yıl sonra bozulsa da karışmaz..rant işi,tüccar çoğu dişçi..
Hayir tek dis onde diye deil yanlislik oldu galiba. Dislerim ayrik deil aksine cok sıkısik. Ust cenem takildi ve hareketlenmeler basladi ayrilmalar basladi tedaviye yanit vermeye basladi teller. 4250 liraya. Derin kapanis da var bendeİnanmıyorum tekdiş önde olduğu için tel takılırmı ya...çok güzel lamina (yaprak) olurdu..ya da bonding hemde uygun fiyatlara ....hangi ortodontistle çalışıyosunuz ne kadara ₺₺ anlaştınız??zaten çıkarmaz hekiminiz,çıkarmayında..
Ben takıyorum hala ve takmak zorundayız zaten...uzun süre sert şeyler yenmicek tedavi bittikten sonrada..orthodontistler bu durumdan bahsetmiyolar..bak 3 yıl oldu tedavi biteli elmayı kütür kütür yerken,bıçakla dilim dilim yiyorumOmur boyu seffaflari gece taksak sorun olur mu