• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Arkadaslar ANTALYA da dis teli taktıranlar varsa doktor onerebilir mi.on dıslerim ayrık.fiyat nedır acaba.biran evvel taktırmak istiyorum.

Merhaba :) yorumların hepsini okuyamadım çok fazla sayfa var :) bende diş teli taktırmayı düşünüyorum Bursada önerebileceğiniz doktor var mı acaba ? Banada yardım edin lütfeeeennn:KK42::KK61:

istanbul avrupa yakasında iyi bir doktor önerebilir misinizz :D diş teli taktırmaak istiyorum ama sadece üst dişlerim için böyle bir ayrım yapabiliyor muyum? fiyat aralıkları ne kadar ? ne çok soru sordum :D şimdiiden teşekkürler

istanbul avrupa yakasında iyi bir doktor önerebilir misinizz :KK70: diş teli taktırmaak istiyorum ama sadece üst dişlerim için böyle bir ayrım yapabiliyor muyum? fiyat aralıkları ne kadar ? ne çok soru sordum :KK70: şimdiiden teşekkürler

2 binden 7 bine kadar var dikkat et kazıklanma derim 3 bulduysan iyidir heralde :) üst alt dişe doktor karar veriyor benim sadece üst bozuktu ama alta da taktı tedaviye göre sanırım, avrupada nerdesin

Arkadaslar ANTALYA da dis teli taktıranlar varsa doktor onerebilir mi.on dıslerim ayrık.fiyat nedır acaba.biran evvel taktırmak istiyorum.
Ben ANtalyada lara yaşam hastanesinin orda Sayın Ortodonti var ona gittim. Ama ayrık değil yamuk benim dişlerim.

Arkadaşlar aranızda diş teli kullanan var mı? Üst dişleriminden bir tanesi ileri doğru çıkık..Özellikle fotoğraflarımda çok belli oluyo,halbuki çok dikkat çeken bişe değil ama beni rahatsız ediyo ve tel taktırmak istiyorum.Beni bu konuda bilgilendirebilirmisiniz..
Ben taktırdım 20 yaşındayım canım hiç acımadı kolay

kızlar merhaba....tüm sayfalar okumadım..çok fazla vaaar..)ben seramik tel taktırmak istiyorum...takan oldu mu? fiyat nasıl?normal telden daha pahalı mı?şehir önemli değil)

şeffaf seramik ya da her neyse metal olmayan belli olmayan işte yaptıran var mı istanbul anadoluda fiyatlar aşağı yukarı nedir metalle aralarında çok fiyat farkı var mı

şeffaf seramik ya da her neyse metal olmayan belli olmayan işte yaptıran var mı istanbul anadoluda fiyatlar aşağı yukarı nedir metalle aralarında çok fiyat farkı var mı
Şeffaf veya porselen braketler metallere 1500 fark atar metaller ortalama 5 bin civarı şu an 6500 minumum şeffaf braket bulabilirsin

Arkadaslar merhaba. Ben 2 bcuk sene once bu sitede forumlardan görüp beylikduzunde istanbul ortodonti de tel taktirdim. Bana 1.5 2 sene de tamamlanacagi soyledi. Baslarda cok iyiydi sonra gunler yillar gecti. Surwkli ertelendi cikarma tarihi su an 2.5 yil oldu. Disimdeki teli sokmeye kalkti ama dislerimde halen daha yamuklugu gorebiliyordum ve sokturmedim. Klinikte baska bir doktora gectim. O da ustune 1 yil koydu. Bu arada evlendim ankaraya tasindim. Ankaradan gidip gelmek zorunda kaldim. O kadar zorlaniyorum ki 1 sene daha ne yapacagim bilmiyorum. Benm basim yandi bari kimseninki yanmasin kimse istanbul ortodontiye gitmesin.

Merhaba
Merhaba Hilkad,yeni dişlerini çok beğendim,güle güle kullan.Ben de sadece üst dişlerime yaptırmayı düşünüyorum,dişlerini nerde ve hangi doktora yaptırdığını öğrenebilirmiyim?
Tesekkur ederim oncelikle ankara keciorende detplus poliklinikte yaptirdim dr ismini hayirliyamiyorum :( hicte sormadim nedense :)

Benim diş telim dişlerin arkasından cok sıkıldım artık sekiz ay oldu.:(

Back