• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Evet 10 ayligina anlastim ben 9 ayima girmek uzereyim son 1 aydada takilmaz diye umit ediyorum bide burda gordugum bazi resimlerde teller daha farkli sanki sanirim her doktor kendine gore yontem uyguluyor bide en onemlisi bende cene bozuklugu yok oda etken olabilir
Evet tedavi herkeste değişik gidiyor gerçekten siz şanslı olanlardansınız :)

arkadaşlar ben üst dişe yaptırcam tel.indirim haliyle 2.500 dedi bana.bakırköyde yaptrcam fiyatı normalmı acaba

arkadaşlar ben üst dişe yaptırcam tel.indirim haliyle 2.500 dedi bana.bakırköyde yaptrcam fiyatı normalmı acaba
Bende tek ust ceneye yaptirdim 2000 tl nakit olursa biraz daha pazarlik yapma sansiniz var gibi ama genel piyasaya bakacak olursak fiyat makuldur

Evet tedavi herkeste değişik gidiyor gerçekten siz şanslı olanlardansınız :)
Ben hic arastirmada yapmamistim ilk gittigim discide hemen 10 ay diyince tmm dedim ve 3 gun icinde hemen takildi surec olarakta sanliydim kisı evde cıkardim cok sukur simdi agustos bası cikicak insallah

Canım fiyat çok çok iyi çünkü ben 2 ay önce özel muayenehaneye gittim sadece üst dişlerim için (ki aman aman bi çarpıklığım yok ufak tefek yani)
Fiyat olarak sadece üst için bana 5.000 TL dedi ( o da dolar 3 olmazsa diye belirtti)
Dr işinde çok çok iyi bir doktormuş baya arastırdım ama senin rakam çok uygun. bana eger altlara da yaptırmak istersen totalde 7.000 dedi :)

Mrb bende tel taktirdim 1 ay oldu suanda memnunum ins en kisa zamanda duzelir soru sormak isteyen varsa az cok cevaplayabilirim :) 22 yasindayim :)

neleri yemek yasak acaba ? hangi diş fırça turlerını kullandınız diş ipide gereklimi almaya
aramıza hoşğeldin..
ben curaprox ortodondık fırcasını aldım cokta memnunum .. ara fırcam cam ağacı seklındeydi ..dip ipi vermedi hic bende almadım ..
bence kaca nerde taktırdın varsa guncel bir foto paylaşırsan :) cok ıyı olur

ben kısmet olursa yarın baslıcam..) bır dısım yamuk yukardan ust tarafa taktırcam.onceden sordugumda 2.500 demıstı ındırımlı halı bana ust tarafı ıcın.yarın zam yaparımı blmıyorm.sız ne kadara yptırnıdz

2016-06-30 23.06.18.jpg

Bugun tellerim cikti arkadaslar nasil olmus sizce :)))

Tellerim bugun cikti darisi sizlere olsun insallah cok mutluyum inanin agzimdan bi agirlik gitmis gibi :KK70::KK68:

Çok çok güzel olmuş, aman pekiştirme apareylerini çok düzenli kullanın bozulmasın...bravo hekiminize böyle bi tedavide dişetlerinizde güzel görünüyo.....
Cok tesekkurler evet plak yiyip icmedigim heran azimda zaten hissetmiyorum bile onu :)

Back