- 22 Mayıs 2007
- 939
- 153
- 658
- 43
nasıl yanıı :?? bi foto paylaşırmısın bakalımKızlar aranızda benim gibi tel taktırıpta tedavi bittiğinde asimetri sorunu yaşayan var mı?bu yüzden gülüşüm de yamuldune yapacağımı bilmiyorum Izmir de bu asimetriyi düzeltebilecek bir ortodontist için önerilerinizi bekliyorum
Bak internete yaz diş asimetrisi gülüşü yamuk insanlar var tıpkı onlar gibiyimnasıl yanıı :?? bi foto paylaşırmısın bakalım
Kendi ortodontistiniz düzeltsin öyle şey olurmu??böyle tedaviyi bitiremez...faturanız varmı??Kızlar aranızda benim gibi tel taktırıpta tedavi bittiğinde asimetri sorunu yaşayan var mı?bu yüzden gülüşüm de yamuldune yapacağımı bilmiyorum Izmir de bu asimetriyi düzeltebilecek bir ortodontist için önerilerinizi bekliyorum
Ben bu tedaviyi özel bir doktorda küçük yaşta gördüm o zamanlar annem babam götürürdü tedavim biteli 5 yıl oldu son bir yıldır yüzümde asimetri fark ediyorum önce dişten olduğunu fark etmedim ama sonra dişlerimin simetrik olmadığını fark ettim ben zaten dişlerim arasında boşluk var diye gitmiştim bu sefer boşluk yok ama asimetri var.ve elimde fatura filan yok.yani 13 yaşındaydım o zamanlarKendi ortodontistiniz düzeltsin öyle şey olurmu??böyle tedaviyi bitiremez...faturanız varmı??
Anladığım kadarıyla ortahatlar çakışmıyor..yani üst iki diş ile alt iki diş arasındaki çizgi denk gelmiyor..tekrar aynı ortodontiste bir sorun bakalım belki damak apareyle çözülür problem çabucak..aynı ortodontist kolaylık bile yapabilir..başka biri para için farklı yöntemle uzatabilir..çünkü çoğu tüccar:)))Ben bu tedaviyi özel bir doktorda küçük yaşta gördüm o zamanlar annem babam götürürdü tedavim biteli 5 yıl oldu son bir yıldır yüzümde asimetri fark ediyorum önce dişten olduğunu fark etmedim ama sonra dişlerimin simetrik olmadığını fark ettim ben zaten dişlerim arasında boşluk var diye gitmiştim bu sefer boşluk yok ama asimetri var.ve elimde fatura filan yok.yani 13 yaşındaydım o zamanlar
AY KORKTUM ŞİMDİ .. BENIMDE 20 LİK DİŞLERİ BU HAFTA CEKTIRDIM 10 GUN ARA İLE.. ALT DİŞLER YANİ.bende de asimetri sorunu var 20lik diş yüüznden kayma oldu alt tarafta. Daha önce hiç arka taraftan diş çektirmiş miydin? eğer çektirdiysen dişlerin bi tarafa doğru kaymıştır diğer taraftanda 20lik diş geldiyse oda ittirmiştir bende aynen böyle oldu tam 1 diş kayma var. Arkadan asla diş çektirmeyin dolgu yaptırın. 20lik dişleride çektirecekseniz ağzınızda tel olsun kesinlikle iyileşene kadar.
20lik dişin yarası kapanana kadar ağzında duracağından sıkıntı olmaz.AY KORKTUM ŞİMDİ .. BENIMDE 20 LİK DİŞLERİ BU HAFTA CEKTIRDIM 10 GUN ARA İLE.. ALT DİŞLER YANİ.
DİŞİMDE TEL VAR AMA 7-8 AY SONRA CIKICAK KISMETSE .. KAYARMI ACABA YA UUF NEDİR BU APORT DURUMLARI NE CEKTIK YAHUU
Benim üst dişlerim düzeldi ama alttaki yamukluklardan dolayı bi üst dişim alt dişime değiyor S ve Z harflerini telaffuz ederken. Bu yüzden ağzımı kaydırarak konuşuyorum. Ben de asimetriden korkuyorum bu yüzden.. Kalıcı bi durum olmasın :/Kızlar aranızda benim gibi tel taktırıpta tedavi bittiğinde asimetri sorunu yaşayan var mı?bu yüzden gülüşüm de yamuldune yapacağımı bilmiyorum Izmir de bu asimetriyi düzeltebilecek bir ortodontist için önerilerinizi bekliyorum
ben de eski ortodontistimi buldum nisan ayı içinde bir baktıracağım.bakalım neymiş sorun size de yazarımBenim üst dişlerim düzeldi ama alttaki yamukluklardan dolayı bi üst dişim alt dişime değiyor S ve Z harflerini telaffuz ederken. Bu yüzden ağzımı kaydırarak konuşuyorum. Ben de asimetriden korkuyorum bu yüzden.. Kalıcı bi durum olmasın :/
Anladığım kadarıyla ortahatlar çakışmıyor..yani üst iki diş ile alt iki diş arasındaki çizgi denk gelmiyor..tekrar aynı ortodontiste bir sorun bakalım belki damak apareyle kısa sürede çözülür problem ..aynı ortodontist kolaylık bile yapabilir..başka biri para için farklı yöntemle uzatabilir..çünkü çoğu tüccar:)))
süper darısı başımıza inşallah :)merhaba arkadaşlar,
çıktı tellerim sonundaharika bir duygu. sanki dişler benim değil gibi braketler varken hoşumuza gidiyor düz olması ama çıkması bambaşkaymış. Darısı sizlere:
Eki Görüntüle 1805543
Eki Görüntüle 1805546
fairywas cok güzel olmuş.. darısı basımıza insallah.. gece plagı ve dişlerin arkasına takılan ınce telden varmı agzında ..
Çok güzel olmuşş..sadece üst dişlerdemi vardı braket??nerde yaptırmıştınızz tedavinizi..merhaba arkadaşlar,
çıktı tellerim sonundaharika bir duygu. sanki dişler benim değil gibi braketler varken hoşumuza gidiyor düz olması ama çıkması bambaşkaymış. Darısı sizlere:
Eki Görüntüle 1805543
Eki Görüntüle 1805546
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?