- 22 Aralık 2015
- 232
- 30
- 98
- 31
bide şu var doktor hamile ve 4 ay izne çıkacam başkası bakacak dedi. Ama baya kalabalık klinik sırada bekleyen bi dünya insan vardı. Bi sıkıntı olmaz herhalde ya inşallah.Ödeme yaptınmı??alırsın daha berabersin hekimle..ben şikayet ettiğim için hekimi kayıtdışı klinik kapatıldı((çünkü tek kliniğe bağlı çalışır hekim
Hangi şehirdesiniz.bide şu var doktor hamile ve 4 ay izne çıkacam başkası bakacak dedi. Ama baya kalabalık klinik sırada bekleyen bi dünya insan vardı. Bi sıkıntı olmaz herhalde ya inşallah.
Ondan bişey olmaz zaten yön verecek başka hekim..4 ay bişey değil..6 haftada 1 gidersin sanırım..bide şu var doktor hamile ve 4 ay izne çıkacam başkası bakacak dedi. Ama baya kalabalık klinik sırada bekleyen bi dünya insan vardı. Bi sıkıntı olmaz herhalde ya inşallah.
Dikkatli olmak gerekiyor önemli bi durum. Çoğu dişçi hasta kayıt fatura gibi şeyler vermiyor.İşte 2 dişi kaybedebilirim ilerde..ben sana implant yaptırırım dedi ama hatasını affedemedim..faturanızı hasta kayıtlarınızı unutmayınn
Tabi vermiyolar..kayıtdışı çalıştıkları için şikayet edilince büyük ceza alıyorlar..ortodontistlerin çoğu seyyar bi orda bi burda..aman dikkat!!!!Dikkatli olmak gerekiyor önemli bi durum. Çoğu dişçi hasta kayıt fatura gibi şeyler vermiyor.
Görüştüğüm yer de öleydi haftanın belli günleri geliyordu .Tabi vermiyolar..kayıtdışı çalıştıkları için şikayet edilince büyük ceza alıyorlar..ortodontistlerin çoğu seyyar bi orda bi burda..aman dikkat!!!!
Büyük olasılıkla fatura kayıt vermezler..braket kırılınca hemen dr bulamıcaksın..bekliceksin de gelecek..hekimin adını google yazın nereye kayıtlı olduğunu görün mesela tek yerde yazacaktır adıGörüştüğüm yer de öleydi haftanın belli günleri geliyordu .
Doktorla görüşmeye gittiğimde ben burda olmasam da asistanım yardımcı olur gibi şeyler söylemişti. Netten araştırınca tek yerde görünüyor ismi dediğiniz gibi.Büyük olasılıkla fatura kayıt vermezler..braket kırılınca hemen dr bulamıcaksın..bekliceksin de gelecek..hekimin adını google yazın nereye kayıtlı olduğunu görün mesela tek yerde yazacaktır adı
Büyük olasılıkla siz kayıtlı olduğu yerde tanışmadınız hekimle..siz faturanızı alın büyük rakam bunlar..hekim 3-5yerde birden çalışamaz..Doktorla görüşmeye gittiğimde ben burda olmasam da asistanım yardımcı olur gibi şeyler söylemişti. Netten araştırınca tek yerde görünüyor ismi dediğiniz gibi.
Dediğinizi yapacağım teşekkür ederim.Büyük olasılıkla siz kayıtlı olduğu yerde tanışmadınız hekimle..siz faturanızı alın büyük rakam bunlar..hekim 3-5yerde birden çalışamaz..
Bende tel taktırmayı düşünüyorum doktor araştırması yapıyorum. 4 yirmiliği de çektirdim. İlerde sorun olmasın diye. porselen braket düşünüyorum . Kulanan var mı ?
Zaten arkada olan porselen braketler yemek yerkenki kuvvete bağlı olarak kırılıyor..hiç duymamıştım metal-porselen karışık:))ewet bende aradan geçen telleri beyaz kullanmıştım süt bulaşığı gibi duruyo diye zamanla silindikçe:)))siz pekiştirme olarak ne kullandınız..şeffaf apareymi diş arkasına retainermi??nerde yapılmıştı tedaviniz???Benim de üst ön 6 dişimde porselen braket var, diğerleri metal. Doktora şeffaf istediğimi söylediğimde tavsiye etmem ama istersen üst ön 6 dişine yapabiliriz dedi, ben de kabul ettim. Alt dişler fazla görünmüyor zaten. Neredeyse 10 aydır telliyim ve halimden memnunum :) Braketler değil etrafına taktıkları lastikler sararıyor, onları da sararınca değiştiriyorlar zaten. Ben de kırılma gibi bir sorun olmadı, belki azı dişlerimde metal olduğu içindir bilmiyorum.
Ayrıca üst dişlerime beyaz tel takıyor doktor, ama fırçaladıkça boyası çıkıyor tabi zamanla :)
Bu çok mantıklı ama benim ön dişlerde yamukluk var porselen takarsalar düzelmesi yavaşlayabilir belkide. Görüşeceğim ortodontislere soracağım bunu.Benim de üst ön 6 dişimde porselen braket var, diğerleri metal. Doktora şeffaf istediğimi söylediğimde tavsiye etmem ama istersen üst ön 6 dişine yapabiliriz dedi, ben de kabul ettim. Alt dişler fazla görünmüyor zaten. Neredeyse 10 aydır telliyim ve halimden memnunum :) Braketler değil etrafına taktıkları lastikler sararıyor, onları da sararınca değiştiriyorlar zaten. Ben de kırılma gibi bir sorun olmadı, belki azı dişlerimde metal olduğu içindir bilmiyorum.
Ayrıca üst dişlerime beyaz tel takıyor doktor, ama fırçaladıkça boyası çıkıyor tabi zamanla :)
Ben internette de çok gördüm, altta metal üstte şeffaf braket.Zaten arkada olan porselen braketler yemek yerkenki kuvvete bağlı olarak kırılıyor..hiç duymamıştım metal-porselen karışık:))ewet bende aradan geçen telleri beyaz kullanmıştım süt bulaşığı gibi duruyo diye zamanla silindikçe:)))siz pekiştirme olarak ne kullandınız..şeffaf apareymi diş arkasına retainermi??nerde yapılmıştı tedaviniz???
Benim üst ön dişlerimde çok yamukluk yoktu, sadece ön dişlerden biri öne doğru çıkıktı ama orta hat kayması var bende de. 10 ay oldu, alt dişlerim düzeldi, şimdi üstlerle uğraşıyor. Bir dişim çekilmişti, henüz onun boşluğu kapanmadı. 28 yaşında başladım tedaviye, o yüzden şeffaf istemiştim, pişman değilim :)Bu çok mantıklı ama benim ön dişlerde yamukluk var porselen takarsalar düzelmesi yavaşlayabilir belkide. Görüşeceğim ortodontislere soracağım bunu.
Benim ön alt ve üstekilerde biraz sıkıntı var normalde şeffaf istiyordum bende bakalım ne olacak.Benim üst ön dişlerimde çok yamukluk yoktu, sadece ön dişlerden biri öne doğru çıkıktı ama orta hat kayması var bende de. 10 ay oldu, alt dişlerim düzeldi, şimdi üstlerle uğraşıyor. Bir dişim çekilmişti, henüz onun boşluğu kapanmadı. 28 yaşında başladım tedaviye, o yüzden şeffaf istemiştim, pişman değilim :)
bugün damak apareyi taktırdım
konuşmakta fazlasıyla zorlanıyorum
hadı bakalım kolay gelsın :) canım benım alışıcaksın..bneım uyurken ağzım akmaya başlamıştı ve doktorum dedıkı agızda bısı var ve dil hanı yıcek olarak algıladıgı için tukuruk bezını calıştırıor bır hafta sonra bakıcak bu -hep var eskı halıne dönersın hakkatende öle oldu .. konusmada hersey 1 hafta sonra oturucak .. patron ve mudurun adı K harfi ile başlıordu nasıl zordu ona bıle alıştıkkk:) bu arada anahtarlı demı acıcaksın hergun yada 1 gun ara ilee)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?