• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Arayüz fırçan vardır sanırım..ekmek deilde dışarda renkli bişey yiyince fena..)))ben dışarda sadece kumpir yiyodum..zaten kilo almıyosun farkedeceksin
sadece kumpir diyosun da en kötüsü o değil mi içinde bi dünya şey var :) ben daha kuru ekmeği yiyemedim her yere yapıştı.

sadece kumpir diyosun da en kötüsü o değil mi içinde bi dünya şey var :) ben daha kuru ekmeği yiyemedim her yere yapıştı.
Kumpirin içindekiler en masum:))dilersen salata ye...hamburgerdeki yeşillik domateste büyük..pizza desen off..sen yine arayüz fırçanı al yanına lavaboda temizlersin dilin yetmez büyük parçalara..

evet normal tel. Ama üstünde kırmızı ve yeşil boncuk var 1 er tane. Sağ tarafta kırmızı solda yeşil ilginç geldi. Aynanın dibinden belli oluyo.
Değişikmiş. Bende tel taktırmayı düşünüyorum da şeffaf mı metal mi arasında kararsızım.

Metal metal metal..şeffaf braket kullanan biri olarak tvsymdir.zaman,para kaybı..kırılıyo sıksık..sararıyo hızlı
Dünki yorumlardan sonra kafam karıştı zaten normalde metal hiç düşünmüyordum şuan onu da düşünür oldum. :KK1:

Yaşın kaçtı??
Ben diş fotomuda paylaşıym ki biran ewwel tedaviye başla:))
image.jpeg

23 yaşındayım. Dişleriniz çok güzel olmuş Umarım benimde dişlerimi gösterdiğim fotoğraflarım olur.:KK76:
Kiyamamm güzel olur inş..gerçi benim ki farklı bi durum..dişler düzeldi alt üst yanlış kapanıyor:(((yaşın küçükmüşş metal kullanabilirsin ya..
23 yaşındayım. Dişleriniz çok güzel olmuş Umarım benimde dişlerimi gösterdiğim fotoğraflarım olur.:KK76:

Neden öyle oldu doktorunuz bişey demedi mi. o_O
metal mi şeffaf mı bir şey diyemem ama metalde olsa utanmamak gerek sonuçta en sonunda güzel olacak. Ve en önemlisi ağzında altından pahalı şeyleri taşıyorsun gururla gülmen lazım aslında :D Önceden gülerken ağzımı kapatırdım şimdi rahat rahat gülüyorum daha 3 4 saat olmasına rağmen.

Neden öyle oldu doktorunuz bişey demedi mi. o_O
Ya hiç sormayın ortodontik tedavide milyonda bir olurmuş alt ön iki diş kökümde lezyon oluştu:(((kanal-rezeksiyon yapıldı..hekim tüm masrafları karşıladı ancak dava açtım hekime..sözleşme imzalamıştım tedaviye başlarken 3.750₺ geri aldımbu sayede bunun için faturanızı alın ve hekiminiz sabit olsun diye uyarıyorum herkesi..

Ya hiç sormayın ortodontik tedavide milyonda bir olurmuş alt ön iki diş kökümde lezyon oluştu:KK43:((kanal-rezeksiyon yapıldı..hekim tüm masrafları karşıladı ancak dava açtım hekime..sözleşme imzalamıştım tedaviye başlarken 3.750₺ geri aldımbu sayede bunun için faturanızı alın ve hekiminiz sabit olsun diye uyarıyorum herkesi..
doktor sabit değil ve fatura almadım ben inşallah bi sıkıntı olmaz. Nedense fatura demeyi unuttum. Tek gidince böyle oluyo işte. Heyecandan unutuyo insan. Ama önemli olan kaydımız değil mi?

metal mi şeffaf mı bir şey diyemem ama metalde olsa utanmamak gerek sonuçta en sonunda güzel olacak. Ve en önemlisi ağzında altından pahalı şeyleri taşıyorsun gururla gülmen lazım aslında :KK70: Önceden gülerken ağzımı kapatırdım şimdi rahat rahat gülüyorum daha 3 4 saat olmasına rağmen.
Bi taktırıyım da bende gülerim :KK45: Ağrı falan var mı en çok merak ettiğim ve korktuğum şey ağrı olması.

doktor sabit değil ve fatura almadım ben inşallah bi sıkıntı olmaz. Nedense fatura demeyi unuttum. Tek gidince böyle oluyo işte. Heyecandan unutuyo insan. Ama önemli olan kaydımız değil mi?
Ödeme yaptınmı??alırsın daha berabersin hekimle..ben şikayet ettiğim için hekimi kayıtdışı klinik kapatıldı:(((çünkü tek kliniğe bağlı çalışır hekim

Ya hiç sormayın ortodontik tedavide milyonda bir olurmuş alt ön iki diş kökümde lezyon oluştu:KK43:((kanal-rezeksiyon yapıldı..hekim tüm masrafları karşıladı ancak dava açtım hekime..sözleşme imzalamıştım tedaviye başlarken 3.750₺ geri aldımbu sayede bunun için faturanızı alın ve hekiminiz sabit olsun diye uyarıyorum herkesi..
Üzüldüm ileride bi sorun oluşturmaz herhalde bu durum sizin için.

Back