- 22 Aralık 2015
- 232
- 30
- 98
- 31
sadece kumpir diyosun da en kötüsü o değil mi içinde bi dünya şey var :) ben daha kuru ekmeği yiyemedim her yere yapıştı.Arayüz fırçan vardır sanırım..ekmek deilde dışarda renkli bişey yiyince fena..)))ben dışarda sadece kumpir yiyodum..zaten kilo almıyosun farkedeceksin
Telleriniz metal mitşk :) az önce ufacık ekmek yemeye çalıştım hem ısıramadım doğru düzgün hemde yapıştı her tarafa. Dilimlede temizleyemiyorum. Yemek konusu baya sıkıntı olacak galiba.
Telleriniz metal mi
Kumpirin içindekiler en masum:))dilersen salata ye...hamburgerdeki yeşillik domateste büyük..pizza desen off..sen yine arayüz fırçanı al yanına lavaboda temizlersin dilin yetmez büyük parçalara..sadece kumpir diyosun da en kötüsü o değil mi içinde bi dünya şey var :) ben daha kuru ekmeği yiyemedim her yere yapıştı.
Değişikmiş. Bende tel taktırmayı düşünüyorum da şeffaf mı metal mi arasında kararsızım.evet normal tel. Ama üstünde kırmızı ve yeşil boncuk var 1 er tane. Sağ tarafta kırmızı solda yeşil ilginç geldi. Aynanın dibinden belli oluyo.
Metal metal metal..şeffaf braket kullanan biri olarak tvsymdir.zaman,para kaybı..kırılıyo sıksık..sararıyo hızlıDeğişikmiş. Bende tel taktırmayı düşünüyorum da şeffaf mı metal mi arasında kararsızım.
Dünki yorumlardan sonra kafam karıştı zaten normalde metal hiç düşünmüyordum şuan onu da düşünür oldum.Metal metal metal..şeffaf braket kullanan biri olarak tvsymdir.zaman,para kaybı..kırılıyo sıksık..sararıyo hızlı
Yaşın kaçtı??Dünki yorumlardan sonra kafam karıştı zaten normalde metal hiç düşünmüyordum şuan onu da düşünür oldum.
Ben diş fotomuda paylaşıym ki biran ewwel tedaviye başla:))Yaşın kaçtı??
23 yaşındayım. Dişleriniz çok güzel olmuş Umarım benimde dişlerimi gösterdiğim fotoğraflarım olur.Ben diş fotomuda paylaşıym ki biran ewwel tedaviye başla:))Eki Görüntüle 1794260
Kiyamamm güzel olur inş..gerçi benim ki farklı bi durum..dişler düzeldi alt üst yanlış kapanıyor23 yaşındayım. Dişleriniz çok güzel olmuş Umarım benimde dişlerimi gösterdiğim fotoğraflarım olur.
23 yaşındayım. Dişleriniz çok güzel olmuş Umarım benimde dişlerimi gösterdiğim fotoğraflarım olur.
Neden öyle oldu doktorunuz bişey demedi mi.Kiyamamm güzel olur inş..gerçi benim ki farklı bi durum..dişler düzeldi alt üst yanlış kapanıyor((yaşın küçükmüşş metal kullanabilirsin ya..
metal mi şeffaf mı bir şey diyemem ama metalde olsa utanmamak gerek sonuçta en sonunda güzel olacak. Ve en önemlisi ağzında altından pahalı şeyleri taşıyorsun gururla gülmen lazım aslındaNeden öyle oldu doktorunuz bişey demedi mi.
Ya hiç sormayın ortodontik tedavide milyonda bir olurmuş alt ön iki diş kökümde lezyon oluştuNeden öyle oldu doktorunuz bişey demedi mi.
doktor sabit değil ve fatura almadım ben inşallah bi sıkıntı olmaz. Nedense fatura demeyi unuttum. Tek gidince böyle oluyo işte. Heyecandan unutuyo insan. Ama önemli olan kaydımız değil mi?Ya hiç sormayın ortodontik tedavide milyonda bir olurmuş alt ön iki diş kökümde lezyon oluştu((kanal-rezeksiyon yapıldı..hekim tüm masrafları karşıladı ancak dava açtım hekime..sözleşme imzalamıştım tedaviye başlarken 3.750₺ geri aldımbu sayede bunun için faturanızı alın ve hekiminiz sabit olsun diye uyarıyorum herkesi..
Bi taktırıyım da bende gülerimmetal mi şeffaf mı bir şey diyemem ama metalde olsa utanmamak gerek sonuçta en sonunda güzel olacak. Ve en önemlisi ağzında altından pahalı şeyleri taşıyorsun gururla gülmen lazım aslındaÖnceden gülerken ağzımı kapatırdım şimdi rahat rahat gülüyorum daha 3 4 saat olmasına rağmen.
Ödeme yaptınmı??alırsın daha berabersin hekimle..ben şikayet ettiğim için hekimi kayıtdışı klinik kapatıldıdoktor sabit değil ve fatura almadım ben inşallah bi sıkıntı olmaz. Nedense fatura demeyi unuttum. Tek gidince böyle oluyo işte. Heyecandan unutuyo insan. Ama önemli olan kaydımız değil mi?
Üzüldüm ileride bi sorun oluşturmaz herhalde bu durum sizin için.Ya hiç sormayın ortodontik tedavide milyonda bir olurmuş alt ön iki diş kökümde lezyon oluştu((kanal-rezeksiyon yapıldı..hekim tüm masrafları karşıladı ancak dava açtım hekime..sözleşme imzalamıştım tedaviye başlarken 3.750₺ geri aldımbu sayede bunun için faturanızı alın ve hekiminiz sabit olsun diye uyarıyorum herkesi..
İşte 2 dişi kaybedebilirim ilerde..ben sana implant yaptırırım dedi ama hatasını affedemedim..faturanızı hasta kayıtlarınızı unutmayınnÜzüldüm ileride bi sorun oluşturmaz herhalde bu durum sizin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?