Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Korkuttunuz beni Metal de ben istemiyorum hiç görüntüsü açısından.
Korkmayınn....benim tedavim 5 ayda biticekti metalle 8-9ay sürdü şeffaf braketle...zaten dudaklarınız kapatacak metaller hiç görünmeyecek...dediğim gibi şeffaf braketlerin arasından metal tel geçiyo ve giderek kalınlaşarakne kadar fiyat verdiler şeffaf için?????

Taksitle 4500 dedi nakit 4000 . 1 yada 1 buçuk yıl kalıcak denildi.

Taksitle 4500 dedi nakit 4000 . 1 yada 1 buçuk yıl kalıcak denildi.
Çok iyi metalle 2500₺ falan olur hemde daha kısa sürecek metalle 8 ay falan ortodontistiniz söylemiş olmalı..nerde yapılacak tedaviniz???ankaradamısınız

Metalle de 3000 nakit dedi. Henüz anlaşmadım doktor arayışındayım İstanbuldayım ben.

Metalle de 3000 nakit dedi. Henüz anlaşmadım doktor arayışındayım İstanbuldayım ben.
Sabit ortodontist bulmanı tavsiye ederim..ben şeffaf kullandım,yemek yerken çat kırılıyodu..hemen yemeğimi bitirip (iyiki yakındaydı klinik)yapıştırtmaya gidiyodumgitmezsen tedavin uzayacaktır(gerçi benim ortodontistim bi orda bi burda çalışıodu..asistanları bu klinikteydi...

asistanlar iyi yapıştıramıyor olmasın. Bu kadar kolay nasıl çıkar ki . Görüştüğüm yer sabit değil haftada 2 gün geliyor diğer günler asistanı orda oluyor.

Taktırdıktan sonra çok ağrı oldu mu Normalde doktorlar şeffafı pek önermiyolar diye biliyorum sizin doktorunuz şeffaf önermiş ne güzel.
Benim hiiç ağrım olmamıştı hemde hiç..hekim ben böyle bişey görmedim demişti..işte müşteri kaybetmemek için şeffaf yapalım dedi metal taksa yaptırmayacağımı anlamıştı..dahada fazla para verirseniz dişlerin arkasınada takılıyo braketler die ellerinden kaçırmamaya çalıştılar..aman aman o daha da uzuuuun bi tedavi

asistanlar iyi yapıştıramıyor olmasın. Bu kadar kolay nasıl çıkar ki . Görüştüğüm yer sabit değil haftada 2 gün geliyor diğer günler asistanı orda oluyor.
Yok hekim takıyor..şeffaf çabuk kırılıyor..bak bahsetmemiş sana ..tüccar bunlar(

Bi kaç tane böyle yorum görmüştüm ama sürekli olduğunu bilmiyordum
Aman dikkat et faturanı almayı unutma..panoromik ve kafa filmi mutlaka çekilsin..her hekimin bir klinikte çalışma hakkı var yasal olarak..seyyar ortodontist yasal deil..

pazartesi ben de aparey taktıracağım
tsktırması kolay mı
yok cnaım benım zaten senın agız ölcune gore yapıldıgı ıcın bıre bir :) tabı takılınca ilk bı agzında bişi var tuhafına gidiyor..k ve g harflerını kullanamıordum herkes benı yabancı sanırodu aksanımdan :) cok keyıflıydı yaa :)

yaa çok ilginç
aparey takılı olduğu tüm sürede mi konuşmada zırluk oldu yoksa ilk zamanlar mı

kırılan şeye tekrar para istiyosa büyük ihtimal dandik mal yapmıştır bilerek.
Olurmu öyle şey:)))metal kadar sağlam deil..arkadakiler özellikle yemek yerken çıt kırılıyor..şeffaf porselen çünkü..hekim her kontrole gidişimde aradan geçen tel yenilenirken hiç sevmiyorum bu şeffafı diye söyleniyor:))))extra para talep edemez:))

yaa çok ilginç
aparey takılı olduğu tüm sürede mi konuşmada zırluk oldu yoksa ilk zamanlar mı
ya netıcede agız damakta bı mekanızma var yada benımkı öleydı ..
ama bir süre sonra alışıyorsun konusma zorlugu değil peltek konusması gibi 0532 0542 demek zordu benım ıcın :) ne desek boş zaten bu bır sürec ve sende bunu alısmalısın :) cıkınca ağzında bir boşluk oluyo o derece alışıorsun ve dilinle damagına dokunmak cok keyıflı :)

Allah'a şükür taktırdım telleri. Sadece üstlere taktı alta takmadı çektirdiğim diş vardı iyileşsin orası dedi.

1 2 saat oluyo hiç ağrı yok normal mi sizce? ağzımda olduğunu bile anlamıyorum hala. İlk diye fazla sıkmamış olabilir mi?

Hadi hayırlı olsun:)))ağrı gece olur olacaksa..eğer ağrısız geçerse her tel seansında ağrı olmıcak..

Hadi hayırlı olsun:)))ağrı gece olur olacaksa..eğer ağrısız geçerse her tel seansında ağrı olmıcak..
tşk :) az önce ufacık ekmek yemeye çalıştım hem ısıramadım doğru düzgün hemde yapıştı her tarafa. Dilimlede temizleyemiyorum. Yemek konusu baya sıkıntı olacak galiba.

tşk :) az önce ufacık ekmek yemeye çalıştım hem ısıramadım doğru düzgün hemde yapıştı her tarafa. Dilimlede temizleyemiyorum. Yemek konusu baya sıkıntı olacak galiba.
Arayüz fırçan vardır sanırım..ekmek deilde dışarda renkli bişey yiyince fena..)))ben dışarda sadece kumpir yiyodum..zaten kilo almıyosun farkedeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…