- 20 Haziran 2010
- 848
- 306
- 133
İnsanların gülüşü hayatını etkiliyor bunu öğrenemeyen bi Dr olması çok acı gerçekten ...Özelde yaptırdım bide devllette değil bizim burda birtane ortodonti var oda mahvetti dislerimi
Şanssızlık olmuş resmen.. Ben olsam iyi bir doktor bulup tekrar yaptırırdım diş çok önemliÖzelde yaptırdım bide devllette değil bizim burda birtane ortodonti var oda mahvetti dislerimi
Artık yaptirmam dislerimi mahvetti zaten tekrar tel taktirip o aciyi cekemem tekrarŞanssızlık olmuş resmen.. Ben olsam iyi bir doktor bulup tekrar yaptırırdım diş çok önemli
Bizim burda bir tane oldugu icin güvendik ama derler ya bu zamanda babana bile güvenmiceksin diye dogruymus verdiğim paraya yazık ben o parayı sokaktan bulmadım ama doktorlar anlamiyor iste hastanin hayatini karartiyorlar ve hic bisey olmamis gibi hayatlarina devam ediyolar.İnsanların gülüşü hayatını etkiliyor bunu öğrenemeyen bi Dr olması çok acı gerçekten ...
Haklısın ama bence çok acılı/ağrılı olmuyor. Yani en azından değiyor.Artık yaptirmam dislerimi mahvetti zaten tekrar tel taktirip o aciyi cekemem tekrar
Valla ben her ay 2 katı tellerden dolayı ağrıyi cekiyodumHaklısın ama bence çok acılı/ağrılı olmuyor. Yani en azından değiyor.
Bence başka doktora git. Çekimsiz yapan doktorlar var. Eğer dişlerinin durumu müsaitse tabi.Bugün muayeneye gittim doktor köpek dişimin yanındaki dişi almamız lazım dedi ki yer açılsın dişlerini kaydıralım. Alt dişlerim biraz kayık sola doğru yer açılması lazım olduğunu biliyodum ama sağlam dişi çekmek ister diye hiç tahmin etmedim
O tarafta hem yirmilimk diş var hemde yirmilik dişin önünde 2 tane dolgulu diş var. Dolgulu dişi çekelim dedim olmaz dedi illa köpek dişinin yanındakini çekecekmiş mis gibi o dişim hiç çektirmek istemiyorum. Başka doktora mı gitsem ne yapsam? En arkada 20lik dişin önündeki dişi çektirsem gitsem bi sıkıntı olur mu acaba?
üst 2 dişimin arasındaki çizgi ile alt dişlerim arasında paralellik olarak tam 1 diş fark var. Büyük ihtimal oda çektir diyecek ama en arkadan 20lik dişin önünde ki dolgulu dişi çektirsem ne gibi sıkıntı olur dedim olmaz öyle dedi. Merak ettiğim şey hiç arkadan diş çektiren oldu mu illa köpek dişinin yanından çekmemiz lazım dedi ısrarla.Bence başka doktora git. Çekimsiz yapan doktorlar var. Eğer dişlerinin durumu müsaitse tabi.
Düz diş derken? AnlamadımBide burda ki okuduğum yorumların aynısını doktorda dedi.
Beyaz teller sadece düz dişlere uygulanıyormuş bide sararma yaparmış :) ellerinde olmadığından mı öyle diyorlar anlamadım gerçek mi bu?
Ben çekim yaptırmadım malesef bilgim yoküst 2 dişimin arasındaki çizgi ile alt dişlerim arasında paralellik olarak tam 1 diş fark var. Büyük ihtimal oda çektir diyecek ama en arkadan 20lik dişin önünde ki dolgulu dişi çektirsem ne gibi sıkıntı olur dedim olmaz öyle dedi. Merak ettiğim şey hiç arkadan diş çektiren oldu mu illa köpek dişinin yanından çekmemiz lazım dedi ısrarla.
Burda da öyle bi yoğunluk var ki her yer en az 1 ay sonrasına ilk muayene veriyor.
Bide burda ki okuduğum yorumların aynısını doktorda dedi.
Beyaz teller sadece düz dişlere uygulanıyormuş bide sararma yaparmış :) ellerinde olmadığından mı öyle diyorlar anlamadım gerçek mi bu?[/QUOTE evet teller belli bir süre sonra sararıyor ve fırçalasan bile o sarılıklar kalıyor
Dişlerde en arkadaki diş alınır yer etsin diye ancak seninki neden köpek dişinin yanındakini almak istedi bilmiyorum.Bugün muayeneye gittim doktor köpek dişimin yanındaki dişi almamız lazım dedi ki yer açılsın dişlerini kaydıralım. Alt dişlerim biraz kayık sola doğru yer açılması lazım olduğunu biliyodum ama sağlam dişi çekmek ister diye hiç tahmin etmedim
O tarafta hem yirmilimk diş var hemde yirmilik dişin önünde 2 tane dolgulu diş var. Dolgulu dişi çekelim dedim olmaz dedi illa köpek dişinin yanındakini çekecekmiş mis gibi o dişim hiç çektirmek istemiyorum. Başka doktora mı gitsem ne yapsam? En arkada 20lik dişin önündeki dişi çektirsem gitsem bi sıkıntı olur mu acaba?
Düz diş derken? Anlamadım
Geçmiş olsun benim de köpek dişimin yanındaki küçük azılarım çekildi tedavi başında normali de budur zaten o dişlerin yokluğu kocaman ve iş gören azı dişine göre en zararsız olanı oluyor dolgulu da olsa kalıyor başka bir ortodontiste de gitseniz aynı cevabı alırsınız tabi ağzınızda yer yoksa ve illa çekilmesi gerekiyorsa ama yer vardır uygundur o ayrı bana da biri 4 diş çekeceğiz demişti şimdi ki doktorum 2 diş çekti
Geçmiş olsun benim de köpek dişimin yanındaki küçük azılarım çekildi tedavi başında normali de budur zaten o dişlerin yokluğu kocaman ve iş gören azı dişine göre en zararsız olanı oluyor dolgulu da olsa kalıyor başka bir ortodontiste de gitseniz aynı cevabı alırsınız tabi ağzınızda yer yoksa ve illa çekilmesi gerekiyorsa ama yer vardır uygundur o ayrı bana da biri 4 diş çekeceğiz demişti şimdi ki doktorum 2 diş çekti
Dişlerde en arkadaki diş alınır yer etsin diye ancak seninki neden köpek dişinin yanındakini almak istedi bilmiyorum.
20lik cektirsen bile yer acilir.
Baska ortodontiste basvur, bu adam pek hayra alamet gelmedi bana.
Istanbul ya da Ankara istersen doktor oneririm sana.
İstanbul da hangi doktoru önerebilirsiniz ?Dişlerde en arkadaki diş alınır yer etsin diye ancak seninki neden köpek dişinin yanındakini almak istedi bilmiyorum.
20lik cektirsen bile yer acilir.
Baska ortodontiste basvur, bu adam pek hayra alamet gelmedi bana.
Istanbul ya da Ankara istersen doktor oneririm sana.
Özel doktordur yalnız. Pahalı gelir dersen paylasmayayim. Ozelden istersen yazarim.İstanbul da hangi doktoru önerebilirsiniz ?
Farketmez bilgi amaçlı burdan paylaşabilirsiniz. Diğer arayanlar içinde faydalı olur.Özel doktordur yalnız. Pahalı gelir dersen paylasmayayim. Ozelden istersen yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?