Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

İnsanların gülüşü hayatını etkiliyor bunu öğrenemeyen bi Dr olması çok acı gerçekten ...
Bizim burda bir tane oldugu icin güvendik ama derler ya bu zamanda babana bile güvenmiceksin diye dogruymus verdiğim paraya yazık ben o parayı sokaktan bulmadım ama doktorlar anlamiyor iste hastanin hayatini karartiyorlar ve hic bisey olmamis gibi hayatlarina devam ediyolar.

Bugün muayeneye gittim doktor köpek dişimin yanındaki dişi almamız lazım dedi ki yer açılsın dişlerini kaydıralım. Alt dişlerim biraz kayık sola doğru yer açılması lazım olduğunu biliyodum ama sağlam dişi çekmek ister diye hiç tahmin etmedim

O tarafta hem yirmilimk diş var hemde yirmilik dişin önünde 2 tane dolgulu diş var. Dolgulu dişi çekelim dedim olmaz dedi illa köpek dişinin yanındakini çekecekmiş mis gibi o dişim hiç çektirmek istemiyorum. Başka doktora mı gitsem ne yapsam? En arkada 20lik dişin önündeki dişi çektirsem gitsem bi sıkıntı olur mu acaba?

Bence başka doktora git. Çekimsiz yapan doktorlar var. Eğer dişlerinin durumu müsaitse tabi.

Bence başka doktora git. Çekimsiz yapan doktorlar var. Eğer dişlerinin durumu müsaitse tabi.
üst 2 dişimin arasındaki çizgi ile alt dişlerim arasında paralellik olarak tam 1 diş fark var. Büyük ihtimal oda çektir diyecek ama en arkadan 20lik dişin önünde ki dolgulu dişi çektirsem ne gibi sıkıntı olur dedim olmaz öyle dedi. Merak ettiğim şey hiç arkadan diş çektiren oldu mu illa köpek dişinin yanından çekmemiz lazım dedi ısrarla.

Burda da öyle bi yoğunluk var ki her yer en az 1 ay sonrasına ilk muayene veriyor.

Bide burda ki okuduğum yorumların aynısını doktorda dedi.

Beyaz teller sadece düz dişlere uygulanıyormuş bide sararma yaparmış :) ellerinde olmadığından mı öyle diyorlar anlamadım gerçek mi bu?

Ben çekim yaptırmadım malesef bilgim yok
Tedavi süresince de ayda bir falan randevu verecek zaten, tedaviden önce bana da ayda bir veriyordu yine
Normal bence

Dişlerde en arkadaki diş alınır yer etsin diye ancak seninki neden köpek dişinin yanındakini almak istedi bilmiyorum.
20lik cektirsen bile yer acilir.
Baska ortodontiste basvur, bu adam pek hayra alamet gelmedi bana.
Istanbul ya da Ankara istersen doktor oneririm sana.

Geçmiş olsun benim de köpek dişimin yanındaki küçük azılarım çekildi tedavi başında normali de budur zaten o dişlerin yokluğu kocaman ve iş gören azı dişine göre en zararsız olanı oluyor dolgulu da olsa kalıyor başka bir ortodontiste de gitseniz aynı cevabı alırsınız tabi ağzınızda yer yoksa ve illa çekilmesi gerekiyorsa ama yer vardır uygundur o ayrı bana da biri 4 diş çekeceğiz demişti şimdi ki doktorum 2 diş çekti

2 farklı yorum :) demek ki doktordan doktora değişiyor. Ben en iyisi başka doktorada görüneyim olmayacak böyle mis gibi dişi çektirmek istemiyorum hem farklı fiyatta öğrenmiş olurum hayırlısı artık.

Düz diş derken? Anlamadım

Spam olacak ama kusura bakmayın. İlginiz için teşekkürler

İstanbul da hangi doktoru önerebilirsiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…