Üzgünüm. Bilgi amacli olsun diye önereyim demedim ben. Oyle olsa şahsen konu açarım.Farketmez bilgi amaçlı burdan paylaşabilirsiniz. Diğer arayanlar içinde faydalı olur.
arkadaslar tel tedavisine baslıyorum diş filmi istediler onu cekicem ortodontist ayda 1 gelio 1 ay sonra filmlerle gidicem sonra sı nasıl olucak yaptıran arkadaslar bi aydınlatabilirmi bida ki gittigimde hemen takarlarmı yoksa bi ölcü alıp gönderirlermi hic bilmiyorum nasıl ilerliyor sürec kızlar bi yardım ltfn
filme bakıor sonra eger dişlerde yapılması gereken dolgu vs varsa yaptırıyosun hersey tamsa zaten takıor telleri.. agrı sızı yok yapıştırıyor dişin uzerine sonrada teli arasından geciriyor .. o hafta azıcık bişiler oluyor işte := )bu arada cenede damakta sorun varsa damak ıcın bir aparey takacaksa ölcü alınıor Ç()arkadaslar tel tedavisine baslıyorum diş filmi istediler onu cekicem ortodontist ayda 1 gelio 1 ay sonra filmlerle gidicem sonra sı nasıl olucak yaptıran arkadaslar bi aydınlatabilirmi bida ki gittigimde hemen takarlarmı yoksa bi ölcü alıp gönderirlermi hic bilmiyorum nasıl ilerliyor sürec kızlar bi yardım ltfn
Filmi göstericeksin napacağına karar verir öyle sonra ölçü alırlar teli hazırlamaya başlarlar bidahaki gidişinde de takarlar geçmiş olsun
tesekkür ederim filmi gösterddigimde alırlar sanırım ölcüyü dimi yani 2 ayı bulur takmaları sanırım
dolgu kanal tedavilerim yapıldı doktorum tarafından ortodontisti ilk bu sefer gördüm baktı cene filmi cektir gel dedi ayda 1 gelio bidahaki gitmemde de takılmaz sanırım istiyorum ki hemen takılsın yas 30 zaten gec kaldım ay olarak bari erken olsun :))))filme bakıor sonra eger dişlerde yapılması gereken dolgu vs varsa yaptırıyosun hersey tamsa zaten takıor telleri.. agrı sızı yok yapıştırıyor dişin uzerine sonrada teli arasından geciriyor .. o hafta azıcık bişiler oluyor işte := )bu arada cenede damakta sorun varsa damak ıcın bir aparey takacaksa ölcü alınıor Ç()
ozaman bakınca ve musaıtse takar bence .. yada hersey yolunda deyıp programına göre takmak ıcın randevu ayarlar.. malum 45 dakıka felan suruyooo ..bende 32 yasındaydım basladıgımda o yuzden gec kaldım dıe dusunme:)dolgu kanal tedavilerim yapıldı doktorum tarafından ortodontisti ilk bu sefer gördüm baktı cene filmi cektir gel dedi ayda 1 gelio bidahaki gitmemde de takılmaz sanırım istiyorum ki hemen takılsın yas 30 zaten gec kaldım ay olarak bari erken olsun :))))
ayy valla cok saol bende bi an önce takılsın bi an önce cıkar die acele ediom :)) cıktımı telininz nasıl memnunmusunuz pekiozaman bakınca ve musaıtse takar bence .. yada hersey yolunda deyıp programına göre takmak ıcın randevu ayarlar.. malum 45 dakıka felan suruyooo ..bende 32 yasındaydım basladıgımda o yuzden gec kaldım dıe dusunme:)
yok henuız cıkmadı yaz sonunda cıkıcak insallah :)zaman su gobı. ama sabretmeyı öğtenmen lazım :)ayy cok saol va
ayy valla cok saol bende bi an önce takılsın bi an önce cıkar die acele ediom :)) cıktımı telininz nasıl memnunmusunuz peki
dişi cektıkten sonra cekılen yerın toparlaması için bana 10 gun süre vermişti .. 10 gun sonra gitmiştim :)bu ortodonistler neden ayda 1 gün çalışıyorlar anlamıyorum. Benimde daha ilk aşama bana dişini çektir gel dedi. Ondan sonra takılır mı diyecem büyük ihtimal ondan sonrada 1 ay sonrasına verecek.
Haftada 2 gün çalışan buldum bir tane oda 1 ay sonrasına randevu verdi. Kendilerini naza mı çekiyorlar anlamıyorum. Yada para bol geliyo herhalde.
benimki ankaradan gelio ondan sanırımbu ortodonistler neden ayda 1 gün çalışıyorlar anlamıyorum. Benimde daha ilk aşama bana dişini çektir gel dedi. Ondan sonra takılır mı diyecem büyük ihtimal ondan sonrada 1 ay sonrasına verecek.
Haftada 2 gün çalışan buldum bir tane oda 1 ay sonrasına randevu verdi. Kendilerini naza mı çekiyorlar anlamıyorum. Yada para bol geliyo herhalde.
düzeldimi peki iyiki taktırmısım diyomusun :)) bide cok agrı sızı oldumuyok henuız cıkmadı yaz sonunda cıkıcak insallah :)zaman su gobı. ama sabretmeyı öğtenmen lazım :)
ım hemde nasıl değişti ...damak sorunumda vardı üst ön dişlerim felan artık herkes dıor ya senın eskı dişin nasıldı :)düzeldimi peki iyiki taktırmısım diyomusun :)) bide cok agrı sızı oldumu(
ayy süper valla insaallah benimde güzel olur :)) agzım aacık doyasıya gülmek istiyorumtabı can
ım hemde nasıl değişti ...damak sorunumda vardı üst ön dişlerim felan artık herkes dıor ya senın eskı dişin nasıldı :)
valla hıc pişman olmayacaksın ..ilk zmanlar yanı tel 5 haftada bir değiştikce o bırkac gunluk surecte sızı oluyor cok sert seyler yenmıor ama cok buyuk sıkıntılar değil yada benım öle cok agrım olmadı acı eşiğim biraz yüksektırde :) başlayınca gerisi ğelior ozamöan bana 2,5 -3 yıl demişti .. nasıl gececek dedım ama şimdi nasıl ğecti anlamadım valla :)
hadı canım yaa neden öle olduOrtodontistimi şikayet ettim. Paramla rezil oldum resmen. Dislerim 1 senede üst üste bindi oynadi. Onun de için ayrı para istedi. Ankara'da yaptırdım aşırı pisman oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?