• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

hayırlı olsun canım benım ama dr neden vermıyor mumları anlamıyorum.
şekersiz sakız koyabilirisin ama oda gecıcı olarak ama muhakkak dr sor ayda ara yerını sor belkıde isteyene verıolar.. benım dr bana istemeden verdı ve ewde hıc kullanmadığım bır paket var .. keşke yakın olsan verirdim sana :KK43:

Telleriniz şeffaf sanırım. Benim de üst ön 6 dişimde porselen braket var. O braketlerin etrafında bahsettiğiniz beyaz tellerden var şu an. İlk önce şeffaf lastik takmıştı, baktı onlar çok sararıyor, sararmayacak şekilde yapalım dedi ve o ince tellerden taktı. Braketlerin etrafına dolayıp uçlarını bükmüş. 1 ayı geçti ve sararmadılar gerçekten.
evet cnm seffaf ve dediğin gbi sararma olmuo lastkler dha cabk sararıyo ..tellrmden memnunum suan yanlz henüz hiç düzelme yok bu canımı sıkyo bir ayımı btrdm 2.ayıma grdm =( üst cenemide gensltmedi dktr oysa ben gensletmesni istemstm herks diş teli taktrmadn apartla gensletildgni söylüyor ama ben tel taktrdm apart flan yok..=/

evet cnm seffaf ve dediğin gbi sararma olmuo lastkler dha cabk sararıyo ..tellrmden memnunum suan yanlz henüz hiç düzelme yok bu canımı sıkyo bir ayımı btrdm 2.ayıma grdm =( üst cenemide gensltmedi dktr oysa ben gensletmesni istemstm herks diş teli taktrmadn apartla gensletildgni söylüyor ama ben tel taktrdm apart flan yok..=/
Dur daha sabırlı ol yeni başladın :)
Bu ay düzelme olmadıysa öbür ay farklı bir şey uygular öyle dener
Belki de çenenin darlığından dolayı olmamıştır
Aklında soru işareti kalmasın doktoruna güven..

bende dişlerimi cekmeden acalım ceneyı dedım ilk ay dedı kırmıyım senı ama boşuna cunku zaten dar cenen var dişi cekıcezkı agızda boşluk olsun.. ee diş cekılmesse diş nereye oturcak dedı ve hakaten 1 ay sonra gittiğimde iyıce ondeydi dişlerim.. ya lastık sararması onune gecemıorsunkı malesef.. sankı dişi fırcalamıyor gıbi ama nasılsa 5 haftada bır değişiorr :) sende az zamana yay ınan zamana alısmassan gercekten işkence ğibi ben varlığını bile unuttum :)

kızlar benim dişlerde hiç düzelme göremiyorum yaa :S gerçi 1 ay oldu ama sabırsızım sanırım bu konuda:) çevremde taktıran arkadaşlarım var onlarında 1-1,5 ay anca oldu ama yamuklukları yavaş yavaş düzelmiş bile benim niye olmuyo ki yoksa erken mi daha değişiklik görmem içinn :110:

kızlar benim dişlerde hiç düzelme göremiyorum yaa :S gerçi 1 ay oldu ama sabırsızım sanırım bu konuda:) çevremde taktıran arkadaşlarım var onlarında 1-1,5 ay anca oldu ama yamuklukları yavaş yavaş düzelmiş bile benim niye olmuyo ki yoksa erken mi daha değişiklik görmem içinn :110:

bu yol uzun bır yol ve herkesın diş yapısı agız yapısı farklı bıraz sabırlı ol :) en az 6 aya ıhtıyacın var gozle aa denılecek kadar olması ıcın .. muhakkak değişiordur milim milim olunca sende anlamıorsun azcık sabır arkadaşıım :) ayda bır kez dr gıtmeden cek resmını sonra diğer ayla karşılaştır ben öle yapardım anlamak için :)

bu yol uzun bır yol ve herkesın diş yapısı agız yapısı farklı bıraz sabırlı ol :) en az 6 aya ıhtıyacın var gozle aa denılecek kadar olması ıcın .. muhakkak değişiordur milim milim olunca sende anlamıorsun azcık sabır arkadaşıım :) ayda bır kez dr gıtmeden cek resmını sonra diğer ayla karşılaştır ben öle yapardım anlamak için :)
Selam bu diş tellerin ücretlerı ödemelerı nasıl oluyo acaba

kızlar maden suyu ya da meyveli gazoz falan içiyor musunuz bana doktorum herhangi birşey söylemedi de :KK66:

kızlar maden suyu ya da meyveli gazoz falan içiyor musunuz bana doktorum herhangi birşey söylemedi de :KK66:[/QUOTE
ya o an gereklıyse soda ıcıorum ben 2 yudumda ıcıcek gıbı cunku mıdemde sorun var demektır .. yanı mısafırlıkteyımdır yemekte mıdeme dokunmustur oan kurtarıcımdır aama atıroum bu ayda yılda bır kez olan bişi.. sonrada su ıcıorum uzerıne yada agzımı calkalıyorum.. limon bile yemek asit acısından tehlıkelı oldugundan bıraz dıkkat etmekte fayda var :) ıcme canım o an mecbur değilsenn..

kızlar damaklık takan arkadaşlar damaklığın temizliğini nasıl yapıyosunuz? şeffaf damaklıktan. bana doktorum bişey söylememişti 5 aydır kullanıyorum aslında her gün bi kere de olsa diş fırçamla fırçalıyorum ama yine de damak kısmı sararıyo gibi sanki.

Bende şeffaf diş teli taktırdım bazen çok rahatsız ediyor. Dişleri düzelip çıkartan var mı aranızda üst dudak iniz eskisi gibi mi yoksa yukarıya doğru çekilme oldu mu kızlar

kızlar damaklık takan arkadaşlar damaklığın temizliğini nasıl yapıyosunuz? şeffaf damaklıktan. bana doktorum bişey söylememişti 5 aydır kullanıyorum aslında her gün bi kere de olsa diş fırçamla fırçalıyorum ama yine de damak kısmı sararıyo gibi sanki.
Ben de kirlendiğini gördükçe fırçayla yıkıyorum. Onun haricinde iyice suyla temizliyorum. Sararması çok normal bi şey olmaz sende kalıyo o zaten galiba. Dert etme koku fln yapmadığı sürece bi şey olmaz

Ben de kirlendiğini gördükçe fırçayla yıkıyorum. Onun haricinde iyice suyla temizliyorum. Sararması çok normal bi şey olmaz sende kalıyo o zaten galiba. Dert etme koku fln yapmadığı sürece bi şey olmaz
Şefaf damaklık dediniz seffaf aparey mi arkadaslar diş teli tedavisi bittikten sonra veriliyor o mu?

Şefaf damaklık dediniz seffaf aparey mi arkadaslar diş teli tedavisi bittikten sonra veriliyor o mu?
Normalde diş teli tedavisi bittikten sonra veriliyor ama bazı durumlarda alt dişe henüz tel takılmamışken alt dişler için kullanılabiliyor. Damaklıkla plak aynı şey sanırım ben plak diyorum ama?

Back