Çok şiddetli ağrısı olanda var hiç ağrısı olmayanda var.Telin takıldığı ilk gün çok şiddetli mi ağrı oluyor kızlarrr..?
Çok şiddetli ağrısı olanda var hiç ağrısı olmayanda var.
Mesela bende en ufak bir ağrı olmamıştı.
Sadce baskıyı hissetmiştim ben dişlerimde.
Eğer dayanamayacak kadar çok ağrın olursa ortodontistinin önerdiği bir ağrı kesici içebilirsin.
Bana vermidon ve apranax'ı önermişti.
Ama dediğim gibi ağrım olmadığı için kullanmadım ben.
Telin takıldığı ilk gün çok şiddetli mi ağrı oluyor kızlarrr..?
Benimde çekimli tedavi oldu.bugün bi kaç dolgum vardı onları yaptırdım ay sonunda tel takılcak daha çene rontgeni çektircem bugün bitane çektirdim o yeterli değilmiş.. çektirceğimde üsküdarda yokmuş göztepeye gitmem gerekiyor baya bi uğraşıcam anlaşılan sonuç iyi olsun da önemli olan o sengözlerimebaksanab
umarım benim ağrım hafif olur..Peki sizinki çekimli tedavimi oldu? ben 4 tane sağlam diş çektircem kafamçokkarıştı
Arkadaşlar damaklı tel dediğiniz böyle birşey mi oluyor :uhm:
Anladım canım.canm yha bende kullandım resimlerdekilerden ama bn yükseltici niyetine kullandm alt ve ust dişlerimi:sm_confused::sm_confused::uhm:n birbirine deymemesi icin kullanmıstım ama belki isim farkı vardr işlev aynıdır
Geçmeli derken anlayamadım ama :uhm:kızlar benim de üst önde 3dişim problemli dişçiye gittik tel olur dedi ölçüleri aldı çarşamba gel dedi ogün de geldi çattı yarın gidicem takılıcak telim ama içimde korku var neden bilmiyorum acaba acır mı geçmeli takıcaz dedi ama???:uhm::1no2::uhm::1no2:
Hayırlısı diyelim o zaman. kaydirigubbakcemile5canım işte ben de bilmiyorum ki yarın anlıycam takıldığında :1no2:
Arkadaşlar damaklı tel dediğiniz böyle birşey mi oluyor :uhm:
kızlar benim de haftaya takılcak teller
doktor bir yıla fln çıkablir dedi
bugün köpek dişlerinin yanındaki dişlerimi çekti
hatta şu an uyuşturucunun etkisi bayabir geçti ve acıyor:1no2:
haftaya da gidip alt taraftan bir dişimi çekicek:çok üzgünüm:
bakalım inşalah çabucak iyileşir bir daha da bozulmaz:Saruboceq:
Hayırlısı diyelim o zaman. kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?